Autosedačka Römer King plus nebo Römer Eclipse?

3221
10.10.11 20:55

Autosedačka Römer King plus nebo Römer Eclipse?

Prosím o radu, hledáme autosedačku pro dceru. Vybírám z kategorie 9-18 kg a nejspíš vyhraje Römer.
Jen by mě zajímal rozdíl mezi Römer Eclipse trendline 2011 a Römer King plus 2011 classicline…
Kterou by jste doporučili??? :think:
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9351
10.10.11 21:37

My máme King plus a je super :palec: Tu druhou neznám, ale dívala jsem se na netu, že nemá polohovací hlavovou opěrku? :think: Ta King plus má :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
10.10.11 21:39

trendline a classicline jsou myslím jen typy potahů :nevim: My na sedačkách máme celoročně navíc letní potahy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
11.10.11 08:12

Eclipse je základní model Römeru 9-18,je užší( vhodný jako třetí sedačka do menších aut) nemá opěrku hlavy, jen 3 polohy pásů, z bezpečnosti 3*
King plus je prostornější, má integrovanou opěrku hlavy, pásy do 7 poloh, rychle sundavatelný potah, lepší poutání, z bezpečnosti 4*
tedy King plus je prostornější, pohodlnější i bezpečnější, ale dražší, ale prodává se daleko více než Eclipse.
a spíše než classcline tak potahy trendline, je to stokoruna, ale jsou lepší: http://autosedacky.mimishop.cz/detail.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3221
11.10.11 08:19

Moc děkuji za info… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aspro
22.10.11 10:13

Romer

prosim o radu, existuje nejaky oficialni seznam autorizovanych prodejcu teto znacky? Jelikoz jsem ze severni Moravy tak je pro mne Vrchlabi trochu z ruky a urcite chci sedacky vyzkouset primo v aute. Diky moc za radu

• Citovat
  • Upravit
3221
22.10.11 14:31

Odkud ze severní moravy? Já jsem z Ostravy a je tady jedna prodejna kde jsou obě výše uvedené značky… SamBaby…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
24.10.11 10:34
Aspro píše:
prosim o radu, existuje nejaky oficialni seznam autorizovanych prodejcu teto znacky? Jelikoz jsem ze severni Moravy tak je pro mne Vrchlabi trochu z ruky a urcite chci sedacky vyzkouset primo v aute. Diky moc za radu

ne žádný oficiální seznam prodfejců neexistuje, protože Römer do ČR dováží 3 různé společnosti, a kdyby některá vydala seznam, tak ji ty druhé budou přetahovat zákazníky, proto oficiálně není. Ale dnes se Römer prodává snad v každém městě, určitě i na severní moravě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aspro
24.10.11 13:13

Diky moc, do SamBaby urcite kouknu.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat