Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Prosím o radu, hledáme autosedačku pro dceru. Vybírám z kategorie 9-18 kg a nejspíš vyhraje Römer.
Jen by mě zajímal rozdíl mezi Römer Eclipse trendline 2011 a Römer King plus 2011 classicline…
Kterou by jste doporučili??? ![]()
Děkuji
My máme King plus a je super
Tu druhou neznám, ale dívala jsem se na netu, že nemá polohovací hlavovou opěrku?
Ta King plus má ![]()
trendline a classicline jsou myslím jen typy potahů
My na sedačkách máme celoročně navíc letní potahy…
Eclipse je základní model Römeru 9-18,je užší( vhodný jako třetí sedačka do menších aut) nemá opěrku hlavy, jen 3 polohy pásů, z bezpečnosti 3*
King plus je prostornější, má integrovanou opěrku hlavy, pásy do 7 poloh, rychle sundavatelný potah, lepší poutání, z bezpečnosti 4*
tedy King plus je prostornější, pohodlnější i bezpečnější, ale dražší, ale prodává se daleko více než Eclipse.
a spíše než classcline tak potahy trendline, je to stokoruna, ale jsou lepší: http://autosedacky.mimishop.cz/detail.php?…
prosim o radu, existuje nejaky oficialni seznam autorizovanych prodejcu teto znacky? Jelikoz jsem ze severni Moravy tak je pro mne Vrchlabi trochu z ruky a urcite chci sedacky vyzkouset primo v aute. Diky moc za radu
Odkud ze severní moravy? Já jsem z Ostravy a je tady jedna prodejna kde jsou obě výše uvedené značky… SamBaby…
Aspro píše:
prosim o radu, existuje nejaky oficialni seznam autorizovanych prodejcu teto znacky? Jelikoz jsem ze severni Moravy tak je pro mne Vrchlabi trochu z ruky a urcite chci sedacky vyzkouset primo v aute. Diky moc za radu
ne žádný oficiální seznam prodfejců neexistuje, protože Römer do ČR dováží 3 různé společnosti, a kdyby některá vydala seznam, tak ji ty druhé budou přetahovat zákazníky, proto oficiálně není. Ale dnes se Römer prodává snad v každém městě, určitě i na severní moravě.