Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj,
objednala sem si zavinovačku emitex zimnní do autosedačky, na obrázku byla s vyšitým medvídkem ale přišla mi nějaká s vyšitou jakoby květinou nebo co to je. je to originální emitex? nebo ho mám poslat zpátky? cedulku emitex má..
Ahoj, už se to tu jednou řešilo. Výšivky se zřejmě rok od roku liší a je to originál Emitex ![]()
Taky se mi to stalo a už tady jedna podobná diskuze byla. Shodly jsme se, že je to nejspíš letos nový model, protože nás je takových víc a z různých zdrojů ![]()
nevím, jakou výšivku má emitex na rychlozavinovačkách. Ale co jsem viděla, tak např. combi fusaky jsou stejné, ale každý rok se mění výšivka - tudíž předloni měli mám dojem sněhuláka, další rok, vločku a nyní ji mají taky, ale jinak vyšitou… to samé bude i s rychlozavinovačkami - jen je problém s obrázky, protože emitex nedodává neustále nové a a aktuální obrázky - takže většina obchodníků má pořád stejné - jen doplňují nové barvy
Mám doma přesně totéž a řešila jsme to tu nedávno, dokonce i cedulku s logem už mají jinou než na fotkách an stránkách. Nicméně jsme jim pslaa do Emitexu že by si měli zaktualizovat fotogalerii, nebˇoť akorát matou maminky a musím říct že ta ýšivka, ač je to nepodstatn¨é smaozřejmě pro mě nebyla zrovna příjemné překvapení ![]()
Takže by jste jim to tam taky holky měly napsat, aby věděli že je potřeba tu aktualizaci udělat ![]()