Originální Emitex?

454
10.10.11 17:21

originální emitex?

Ahoj,
objednala sem si zavinovačku emitex zimnní do autosedačky, na obrázku byla s vyšitým medvídkem ale přišla mi nějaká s vyšitou jakoby květinou nebo co to je. je to originální emitex? nebo ho mám poslat zpátky? cedulku emitex má..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24837
10.10.11 17:34

Ahoj, už se to tu jednou řešilo. Výšivky se zřejmě rok od roku liší a je to originál Emitex :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
10.10.11 17:36

výšivky se mění každou sezonu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
10.10.11 17:38

Taky se mi to stalo a už tady jedna podobná diskuze byla. Shodly jsme se, že je to nejspíš letos nový model, protože nás je takových víc a z různých zdrojů :wink:

• Citovat
  • Upravit
13119
10.10.11 17:41

nevím, jakou výšivku má emitex na rychlozavinovačkách. Ale co jsem viděla, tak např. combi fusaky jsou stejné, ale každý rok se mění výšivka - tudíž předloni měli mám dojem sněhuláka, další rok, vločku a nyní ji mají taky, ale jinak vyšitou… to samé bude i s rychlozavinovačkami - jen je problém s obrázky, protože emitex nedodává neustále nové a a aktuální obrázky - takže většina obchodníků má pořád stejné - jen doplňují nové barvy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
10.10.11 17:45

Já ho kupovala kamarádce jako dárek a taky tam mám kytku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18551
10.10.11 17:51

Mám doma přesně totéž a řešila jsme to tu nedávno, dokonce i cedulku s logem už mají jinou než na fotkách an stránkách. Nicméně jsme jim pslaa do Emitexu že by si měli zaktualizovat fotogalerii, nebˇoť akorát matou maminky a musím říct že ta ýšivka, ač je to nepodstatn¨é smaozřejmě pro mě nebyla zrovna příjemné překvapení :pocitac:
Takže by jste jim to tam taky holky měly napsat, aby věděli že je potřeba tu aktualizaci udělat :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
10.10.11 18:16

Já mám na podzimním taky kytku, takže je to v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí