Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj, chtěla bych koupit autosedačku s isofixem. 9-36 kg, polohovací, tak do 5 tisíc, je taková? Máte někdo, že byste poradili. Hlavně chci, aby šla polohovat a měla isofix, 9-36 kg. Děkuji
Te dotazka jak mo ci predstavujes polohovaci…vsechny sedacky se daji napolohovat…vitez testu je Cybex a Kiddy v teto kategorii
My máme cybex pallas 2 fix a spokojenost, ted ale přesně nevím kolik stála, řekla bych něco okolo 6 tisíc takže trochu víc ![]()
Romer, ted si presne nevybavim typ, ale stala kolem 6000. Je polohovaci, isofixova a mala v ni naprosto spokojena. Obecne, autosedacky Romer ti zrejme splni tve ocekavani
Ale třeba co sem se teď dívala tak ten cybex maj na mall.cz v akci za cca 4500kč ![]()
Ahoj holky, koukám že tu řešíte sedačky s isofixem. chtěla jsem se zeptat jak funguje ten isofix???
Máma Cybex s fixem, kupovala jsem ji na mall.cz minulý rok a vyšlo to kolem 3,5 tis. naprostá spokojenost za nás. Pokud nemusíš mít nejnovější model, tak to najdeš ![]()
@tikule isofix jsou 2 kovová oka v autě, do kterých se zacvakne isofixová sedačka- má 2 kovová ramena- a drží na isofixu již se nepoutá pásem, lépe to drží, rychleji se poutá
@m86 záleží co si představujete pod pojmem polohovací 9-36, ono ty 9-36 co mají isofix tak moc polohovat nejdou, jsou to většinou jen 2 polohy s tím, že se posune sedák dopředu a naklopí se jen záda, není to polohování jako u 9-18, ty jdou více a celé, takže záleží pro jak velké dítě, jestli není vhodnější pořídit 9-18, kde jsou polohovat více
Stačí mi polohovat trochu, jen tak aby nebyl malý úplně zlomený když spí, ale nechci tam ten jakoby pultík, jak je u té cybex, tak nevím co vybrat ![]()
@m86 tady posílám odkaz na tu naši, ale cenově je trochu dražší než hledáš
http://www.babytime.cz/…ganic-nature
@m86 píše:
Stačí mi polohovat trochu, jen tak aby nebyl malý úplně zlomený když spí, ale nechci tam ten jakoby pultík, jak je u té cybex, tak nevím co vybrat
tak 9-36 s isofixem a nechcete pultík a do 5000,– tak to máte smůlu, takovou nenajdete
nepíšete jak je dítě velké, co takhle nějakou 9-18, proč zrovna chcete jít do 9-36?
Malý má 16 měsíců, máme starší sedačku, ale chceme novou a když jsem ho dala do té 9-18 kg přišla mi úzká na něho jak maxi cosi tak romer… více by mi na něho pasovala ta v rozmezí 9-36 kg.