Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj mamky, potřebuju radu. Nevíte jak sundat potah z autosedačky maxi cosi cabriofix. Zůstal mi viset na "přitahovacím kolečku a popruhu a na gumičkách co vedou pod madlo.
Máte zkušenost s Maxi-Cosi CabrioFix?
Přidejte zkušenost s Maxi-Cosi CabrioFixPritahovaci popruh staci na konci vyhaknout ( ono to tak nevypada, ale je na ocku, neni to na pevno, zkus to malicko zmacknout a uvidis ), my to taky nevedeli a parali a nakonec jsme zjistili, ze je to jen navlekle
.
Co myslíš přesně? vyfoť a poradím, jen to potřebuju vidět, už jsem to dělala…
Kolem toho kolečka mezi nožičkama to jde vyháknout, jen musíš trochu zatáhnout k sobě a pak nahoru
Díííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííkkkkkkkkkkkkk. Už tomááááááááááááááááám.
![]()
Holky, jsem zoufala… nesel mi sundat potah kvuli tomu popruhu a kamaradka mi rekla, ze ten konec musim rozparat. Tak jsem to udelala, vyprala potah i popruhy a ted co? Vubec si s tim nevim rady. Sestra je tehotna a mam ji tu sedacku pujcit. Uz nad tim sedim tri dny a proste tam ten popruh nejde nandat. Musi to jit nekde vespod toho kolecka, ale nevim vubec kudy. Prosim o pomoc ![]()
@radus2009
meli jsme ji ale nic jsem neparala, popruhy se daly vzadu za zadni casti vyndat co si pamatuji
jakoby jsou tam zaklesle v tom jak drzi pasy, nevim jak popsat ![]()
Ja fakt nevim co s tim… nejradsi bych ji hodila do popelnice. Pekne jsem to asi pohnojila…
@radus2009
aaale to se da nejak dokupy ![]()
ale prala jsem ji nekolikrat a vzdycky jsem to tam pak nastrkala zpet a nic neparala, nestrihala ![]()
Ja uz ted vim, ze se ten popruh mel jen odhaknout vespod sedacky, ale ja jsem ho vytahla uplne cely ![]()
@radus2009 Az malá usne, zkusím udělat nějaké fotky a popis. Večer ti to pošlu. Co všechno jsi vytáhla?
@radus2009 Aha, už jsem to cetla, cely…tak to nevím jestli to bude tak lehké. Já bych zašla do nějaké prodejny, ať ti poradí, nebo napiš Steevemu, ten ví všechno. Ať to máš správně, a je to bezpečné.
Kdyz mi posles fotky kudy kam, budu rada. Akorat jeste, kdo je steeve? Komu mam napsat? Jsem tu u vas novacek, tak nevim. Jinak holky dekuju, ani jsem necekala, ze se pohrnou odpovedi tak rychle ![]()