Bazarová autosedačka 9-36 k prarodičům

1696
6.11.13 13:50

Bazarová autosedačka 9-36 k prarodičům

Ahoj,
potřebuju poradit, za necelý měsíc přiletí na 3 měsíce) sestra z Austrálie s rok a půl starým prckem, moji rodiče (u kterých bude) chtějí koupit autosedačku 9-36 kg (aby byla použitelná později), bazarovou, max 1000 Kč, ideálně kolem 500 Kč. Problém je však v tom, že mají krátké pásy v autě. Dali mi za úkol něco sehnat, máte nějaký tip, co pořídit? Aby byla alespoň trochu bezpečná a né stará deset let. Je mi jasný, že mi asi nedáte odkaz na inzeráty, spíše by mě zajímala vaše zkušenost, kdo se s jakou spokojený…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
6.11.13 13:51

@statecna.oslice jaké mají auto, jak dlouhé pásy jsou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1696
6.11.13 13:56

Oni mají Fábii, ale problém je v tom, že si asi segra bude pujčovat moje auto (favorit) a tam je problém skoro s každou sedačkou. Myslela jsem, takovou tu, jak se tam provlečou pásy pof opěrátkem (nevím jak se to jmenuje :oops: ), ale je nad moje lidský síly něco hledat, krom toho na to nemám tolik času… Pásy bych musela změřit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
berruskaa
6.11.13 14:01

Doporučuji Nania Beline 9-36 kg, dělají ji i pro Fisher Price, teď ji mají v akci v tescu za 749 Kč novou, myslím že pro vaše potřeby by nemusela být špatná. Máme ji jako druhou autosedačku pro dceru do druhého auta a spokojenost.

• Citovat
  • Upravit
72725
6.11.13 15:42

@statecna.oslice já jako druhou pořídila sedačku z kelly (ale koukám, že už ji nemají). Nová stála 900 kč, má to všechny parametry a splňuje vše.. do favorita pasovala naprosto v pohodě i naše autosedačka od Babypoint, tehdy stála taky cca 1000 kč. :think: jak koukám, ani jedna už není v nabídce, ale co např toto? sedačka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
6.11.13 21:35
@martina.se píše:
@statecna.oslice já jako druhou pořídila sedačku z kelly (ale koukám, že už ji nemají). Nová stála 900 kč, má to všechny parametry a splňuje vše.. do favorita pasovala naprosto v pohodě i naše autosedačka od Babypoint, tehdy stála taky cca 1000 kč. :think: jak koukám, ani jedna už není v nabídce, ale co např toto? sedačka

tak určitě by měla mít pro tak staré dítě 5-ti bodový pás, to se mi zdá, že ta v odkazu nemá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101710
7.11.13 11:28
@martina.se píše:
ale co např toto? sedačka

Tak do něčeho takového bych nešla ani náhodou a to ani pro dítě výrazně starší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí