Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj,
potřebuju poradit, za necelý měsíc přiletí na 3 měsíce) sestra z Austrálie s rok a půl starým prckem, moji rodiče (u kterých bude) chtějí koupit autosedačku 9-36 kg (aby byla použitelná později), bazarovou, max 1000 Kč, ideálně kolem 500 Kč. Problém je však v tom, že mají krátké pásy v autě. Dali mi za úkol něco sehnat, máte nějaký tip, co pořídit? Aby byla alespoň trochu bezpečná a né stará deset let. Je mi jasný, že mi asi nedáte odkaz na inzeráty, spíše by mě zajímala vaše zkušenost, kdo se s jakou spokojený…
Oni mají Fábii, ale problém je v tom, že si asi segra bude pujčovat moje auto (favorit) a tam je problém skoro s každou sedačkou. Myslela jsem, takovou tu, jak se tam provlečou pásy pof opěrátkem (nevím jak se to jmenuje
), ale je nad moje lidský síly něco hledat, krom toho na to nemám tolik času… Pásy bych musela změřit.
Doporučuji Nania Beline 9-36 kg, dělají ji i pro Fisher Price, teď ji mají v akci v tescu za 749 Kč novou, myslím že pro vaše potřeby by nemusela být špatná. Máme ji jako druhou autosedačku pro dceru do druhého auta a spokojenost.
@statecna.oslice já jako druhou pořídila sedačku z kelly (ale koukám, že už ji nemají). Nová stála 900 kč, má to všechny parametry a splňuje vše.. do favorita pasovala naprosto v pohodě i naše autosedačka od Babypoint, tehdy stála taky cca 1000 kč.
jak koukám, ani jedna už není v nabídce, ale co např toto? sedačka
@martina.se píše:
@statecna.oslice já jako druhou pořídila sedačku z kelly (ale koukám, že už ji nemají). Nová stála 900 kč, má to všechny parametry a splňuje vše.. do favorita pasovala naprosto v pohodě i naše autosedačka od Babypoint, tehdy stála taky cca 1000 kč.jak koukám, ani jedna už není v nabídce, ale co např toto? sedačka
tak určitě by měla mít pro tak staré dítě 5-ti bodový pás, to se mi zdá, že ta v odkazu nemá
@martina.se píše:
ale co např toto? sedačka
Tak do něčeho takového bych nešla ani náhodou a to ani pro dítě výrazně starší…