Špatný sklon autosedačky

10862
4.11.13 21:12

špatný sklon autosedačky

Dobrý večer,
celý večer hledám na internetu radu, marně.
Mám autosedačku 0-18kg která jde použít jak po směru, tak proti směru jízdy. Když jsem jí nainstalovala do auta, tak jsem zjistila, že sklon je dost malý. Dítě v ní spíš sedí než leží a to i v nejvíc sklopené sedačce. Neexistuje nějaký klín, který by se pod sedačku dal?
Sedačku jsem dala do protisměru a chci do ní dávat půlroční dceru. máme asi velký sklon sedaček, nebo nevím kde je háček. podkládat něčím, co k tomu není určené mi přijde jako hazard se zdravím dítěte.
děkuji za rady :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Norae
4.11.13 21:27

@Luciferda a jaka je to konkretni sedacka? protoze tyhlety typy sedacek maji dycky vespod takovou, jakoby, packu, kterou lze odklonit a sedacka se o ni opira. Nebo aspon co jsem videla..

• Citovat
  • Upravit
10862
4.11.13 21:35

Se mi nevložila fotka…
a nenapadlo mě kouknout dolů

je to ferrari cosmo nero

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Norae
4.11.13 21:40

@Luciferda nj, co koukam na net, tak tahle to fakt nema.. a mas ji danou do te jakoby nejnizsi polohy?

• Citovat
  • Upravit
11117
4.11.13 21:50

@Luciferda
bude to tim protismerem. my mame taky celkem sklon sedadel a sedacka se mi moc nahnula. prvni jsem pod ni dala stocenou deku, pak jsme koupili „bazi“ a bylo to v pohode. ale asi se to prodava k malokteremu typu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10862
4.11.13 21:57

Na netu jsem taky nic nenašla. sedačku mám sklopenou co to jde, miminko bych tam fakt nedala… mám jí od bratrance a nechápu jak v tom mohli vozit novoše.
na slovenských stránkách jsem viděla něco jako klín, ale na českých jsem nic podobnýho nenašla. :-( sklon sedadel máme velký, zase starší holce nepadá hlava když spí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13475
25.11.16 04:30

Mame stejny problem - kratkou fabii a joie i gemm sedacku, ktera se prodava hlavne na britskem trhu. Syn bude mit teprv 3 mesice, zatim jsme s nim jeli 2× na kratsi vzdalenost, ale pres svatky to bude mozna streka delsi. Fakt tam spis sedi. Nevim, zda zespodu je neco na odklopeni, myslim ze ne :think: kdyby nebylo, jak to tedy lze vyresit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
25.11.16 08:11

@Avrun pod Joie I Gem se dá koupit základna, u které je možno nastavit 7 poloh sklonu: http://autosedacky.mimishop.cz/detail/5907462/
takže kupte základnu a nastavíte si sklon jak potřebujete. Samotná sedačka polohovat nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
25.11.16 12:03

Hlavně ji nedávejte po směru. To je pro takhle malé miminko strašně nebezpečné. Dejte tam ten klín, jak řádí steeve a nebo kupte na teď ještě bazarovou MaxiCosi Cabriofix. Dá se sehnat levně. A pak až malou dejte do této.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
25.11.16 12:06

@Luciferda Tahle sedačka hlavně není vůbec bezpečná :( To fakt radši tu bazarovou MaxiCosi za 1000Kč. Za prošla testy na výbornou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí