Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
u cybexu pallas to není ta „dvojka“ v názvu, ale zkosené kraje pultíku. dvojka je zesílená boční ochrana. isofixová i bezisofixová mi přišly, že potřebují stejně dlouhý pás. měla jsem většinu z nich vedle sebe v obchodě..
jinak pallasku (přesněji pallas 2 fix) jsem připoutala do toyoty yaris !! s přehledem.
Martin taky dává ručičky nahoru, jak vodí pultík. hračky má, má je přichycené nad hlavou, normálně si za jízdy hraje, když usíná, někdy se opře o pultík, prostě je to kámoš.. ![]()
já jsem hrozně ráda za tuhle. mám velké děti, a Vojta už byl před 3narozkama příliš velký na safefixe (roemer) a musel do velké.. moc připravený nebyl, furt dělal blbosti s pásem. tady doufám nehrozí, že bude muset do velké moc brzy, ..
natašo díky za upřesnění ((-: jinak s těmi ručičkami nahoře. naše mája měla ruce podél autosedačky, mezi pultíkem a bokama je dostatek místa, takže spala s rukama podél těla, nemusela je mít nahoře na pultíku.
tak včera jsem objednala a dneska mi píšou,že tu novou kolekci nemají skladem a že ani nebude pro malý zájem
tak musím objednávat zase jinde.
pepuše no tak to je pěkně blbé, držím palce, ať brzy koupíte. no my budeme kupovat asi za dva měsíce cybex solution pro tu starší, tak doufám, že seženeme (-:
pepuse píše:
tak včera jsem objednala a dneska mi píšou,že tu novou kolekci nemají skladem a že ani nebude pro malý zájem![]()
tak musím objednávat zase jinde.
novou kolekci které???
já koupla naprosto bez problémů, a kam přijde, mají jich hafo!!
(cybexů,všech možných..)
kdes objednávala?
zkus babystar, ten je přímo dováží,
v špuntíkovi je měli
@motomoni píše:
My máme Kiddy Energy Pro.
Ahoj, uvažuji o koupi této autosedačky a chtěla bych se zeptat na vaše zkušenosti. A jestli se vám do sedačky vleze i větší dítě, naše malá je celkem vysoká. Děkuji moc ![]()
Ahoj
před Vánocema jsem si sedla k PC a 3 dny zkoumala, jakou sedačku mám koupit
nakonec jsem se ubezpečila, že autosedačka s pultíkem bude to pravé a tak jsme ji skoro za 6000,– pořídily
teda koupily jí tchánovci, já ji vybrala. V dubnu šel malej do větší sedačky a tak jsem si ten půltík nainstalovala a těšila se, jak se to malýmu bude líbit. Nikde žádný kšíry, bude koukat dopředu…
a ono ejhle
malej tam vyváděl jak zběsilej, řval, odstrkoval ten pult. A tak jsem ho tam chvíli nechala sedět bez pultu aby se uklidnil.
ale jakmile jsem ho tam chtěla zapultovat, zase řev
. Manželovi ruply nervy, objednal autosedačku s kšírama polohovací aby mohl pohodlně spinkat. Vzal malýho dal ho tam a pohodička, žádnej řev se nekonal, maximální spokojenost. Tak jsem tu s pultem prodaly
debatily jsme o tom s maminama na plavání a jedna měla stejnou zkušenost, taky jí prodala a koupila klasickou. Možná by bylo lepší, kdyby sis tu sedačku mohla na prckovi vyzkoušet
abys věděla, jak bude reagovat. Přece jenom se nejedná o levnou záležitost. Moje sestřenice pultovou má a žádný problém. Posadit tam to naše zvířátko, tak tě vzteky snad i pokouše
holt každýmu dítěti vyhovuje něco jiného
ČLOVĚK DOBŘE MYSLÍ - děťátko, podle svého mění.
@Alčák1 díky moc za radu
S vyzkoušením určitě počítám, naše malá je taková hodně svá, takže bez zkoušení bych ji nevzala. Akorát probém byl, že když jsme sedačky zkoušeli teď poprvé, tak řvala i v těch pásových, takže potom ‚babo raď‘… ![]()
My jsme ji tedy nekoupili, jen jsme ji zkoušeli v obchodě a malá taky ten pult zběsile odstrkovala, takže to určitě chce vyzkoušet. On je ten pult na to malé tělíčko celkem široký (jako vysoký), tak je to pro ně asi divný pocit ![]()
Tak ja mam opacnou zkusenost. S pasama romer - maly se mi odpoutaval, jecel. Cybex s pultem maximalne spokojeny. Sedacka je vyssi tak i krasne vidi z okna. O pultik se opre a vylozene ho vyzaduje, pohodlne se o nej opre. ![]()
Tak já pořídila cybex juno fix a malá je v ní naprosto spokojená
na pultíku si hraje, když usne má pultík jako polštářek ![]()
Tak my jsme s pultíkem absolutně spokojení, hlavně malá
!!!Poprvé taky vrčela, ale teď už si pultík instaluje „sama“!Hodně cestujeme, vybírala jsem hlavně kvůli bezpečnosti
!Spí krásně, hraje si na pultíku, kde jí hračky např. krásně sedí
!Místa je tam opravdu dost! Má i při spaní ručičky buď nahoře na pultíku nebo podél těla, v poho
!
Taky údržba je bezproblémová
!Přetírám vlhkým hadříkem nebo houbičkou, minule jsem prala celý potah a bezproblémově vyslekla i oblíkla, materiál je fakt super
!
Za mě doporučuju, ale záleží na dítku jak se mu v ní bude líbit, no já jsem ráda, že u nás prošla, objednávali jsme přes net, takže jsme nezkoušeli, jinak bych šla určo jako druhá volba do Romeru
!
Máme palas fix, nejdříve malá proti, odstrkovala pultik, jecela. vydrželi jsme a na konec si zvykla. spinka na pultíku (na spaní se sklopi trošku na lezato), hraje si..sama si ho i dává…
Díky moc všem. My jsme bohužel ještě limitováni tím, že auto nemá isofix, takže Cybex Juno fix jsem musela vyřadit… Konkrétně s tou Kiddy Energy pro někdo zkušenosti nemáte?
@ver0n1ka píše:
Díky moc všem. My jsme bohužel ještě limitováni tím, že auto nemá isofix, takže Cybex Juno fix jsem musela vyřadit… Konkrétně s tou Kiddy Energy pro někdo zkušenosti nemáte?
a není třeba cybex Juno(bez isofixu)? palas byl bez isofixu. máme s isofixem, ale ta sedačka se dá použít i v autě bez isofixu.