Kde vyzkoušet autosedačku?

12681
29.1.12 18:18

kde vyzkoušet autosedačku?

Brzy budeme pořizovat autosedačku 9-18kg, značku zatím nevíme, ale máme problém, že u nás v okolí autosedačky prodávají, ale nelze je zkusit dát do auta a dítě s ní, protože prodejny nemají parkoviště, no a přes půl města nám autosedačku asi nikdo nepůjčí, aby jsme s ní došli na parkoviště k autu a zkusili ji. Jak jste to řešili vy? Nevíte kde je velký výběr a kde se parkuje u prodejny? Nejlépe na vysočině, eventuelně někde v Brně, Pardubice
Jakou autosedačku by jste vybrali? Chceme bez isofixu.Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6868
29.1.12 18:44

Ahojda,

vzhledem k tomu, že jsi zmínila Pardubice, tak ještě kousíček a přijeďte do Hradce Králové. Tam je u Hypertesca, dětský obchod, teď si fakt nevzpomenu na název (je to bývalé Chico, teď se to jmenuje jinak), kde mají vcelku solidní výběr sedaček. Parkování je hned u obchodu a sedačku s Tebou ochotně vyzkouší ve vlastním autě. I to doporučují, protože ne každá sedačka sedí na 100% v každém autě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
29.1.12 19:40

Já jsem kupovala autosedačku v Brně na Lidické v Babycaru a zastavila jsem si autem pěkně nadrzo hned před prodejnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
29.1.12 20:33

v Brně je parkoviště blízko prodejny ještě v kampusu. Ale jaký mají výběr a jak jsou ochotní, to nevím, my se tenkrát koukali po kočárcích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
29.1.12 22:32

Já jsem si do Babyparku v Kampusu chodila pro Avent (dudlíky a savičky) a byly tam ty prodavačky vždycky v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3511
21.2.15 19:44

@CokeLady máme výbornou zkušenost s Dětským domem v Kunraticích. Kupovali jsme tam 9 - 18 a letos se tam chystáme pro 15 - 36kg. Prodavačky ochotné, zkoušení bez problémů. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1726
21.2.15 19:47

@CokeLady my zkoušeli v krtecek.com

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
21.2.15 19:51

My jsme zkouseli v Malviku a bez problemu nam autosedacku do auta pujcili oproti OP

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
21.2.15 20:46

@CokeLady Dětský dům můžu taky doporučit (nejen na sedačku, i na kočárky a všechno). Jsou moc milí, a sedačku mi dokonce pán do auta donesl ;) (Byla jsem tam s malou sama.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
21.2.15 20:51

@CokeLady malvik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie