Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Brzy budeme pořizovat autosedačku 9-18kg, značku zatím nevíme, ale máme problém, že u nás v okolí autosedačky prodávají, ale nelze je zkusit dát do auta a dítě s ní, protože prodejny nemají parkoviště, no a přes půl města nám autosedačku asi nikdo nepůjčí, aby jsme s ní došli na parkoviště k autu a zkusili ji. Jak jste to řešili vy? Nevíte kde je velký výběr a kde se parkuje u prodejny? Nejlépe na vysočině, eventuelně někde v Brně, Pardubice
Jakou autosedačku by jste vybrali? Chceme bez isofixu.Díky
Ahojda,
vzhledem k tomu, že jsi zmínila Pardubice, tak ještě kousíček a přijeďte do Hradce Králové. Tam je u Hypertesca, dětský obchod, teď si fakt nevzpomenu na název (je to bývalé Chico, teď se to jmenuje jinak), kde mají vcelku solidní výběr sedaček. Parkování je hned u obchodu a sedačku s Tebou ochotně vyzkouší ve vlastním autě. I to doporučují, protože ne každá sedačka sedí na 100% v každém autě.
Já jsem kupovala autosedačku v Brně na Lidické v Babycaru a zastavila jsem si autem pěkně nadrzo hned před prodejnou.
v Brně je parkoviště blízko prodejny ještě v kampusu. Ale jaký mají výběr a jak jsou ochotní, to nevím, my se tenkrát koukali po kočárcích.
Já jsem si do Babyparku v Kampusu chodila pro Avent (dudlíky a savičky) a byly tam ty prodavačky vždycky v pohodě.
@CokeLady máme výbornou zkušenost s Dětským domem v Kunraticích. Kupovali jsme tam 9 - 18 a letos se tam chystáme pro 15 - 36kg. Prodavačky ochotné, zkoušení bez problémů. ![]()
My jsme zkouseli v Malviku a bez problemu nam autosedacku do auta pujcili oproti OP
@CokeLady Dětský dům můžu taky doporučit (nejen na sedačku, i na kočárky a všechno). Jsou moc milí, a sedačku mi dokonce pán do auta donesl
(Byla jsem tam s malou sama.)