Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Nemate nekdo autosedacku Star Techno 9-36kg? Nabizi mi svagrova po dceri ale na internetu nejsou zadne recenze o tehle znacce! Puvodne jsem chtela pouzitou maxi-cosi ale ted nevim jak rozhodnout?
Koukala jsi na ADAC testy? jestli tam neni, nebrat. Jestli ma spatne hodnoceni, tak taky…ja o ni teda neslysela.
pouzitou maxi cosi jen v pripade ze se jedna o duveryhodny zdroj a neni moc stara.
@suik píše:
Koukala jsi na ADAC testy? jestli tam neni, nebrat. Jestli ma spatne hodnoceni, tak taky…ja o ni teda neslysela.pouzitou maxi cosi jen v pripade ze se jedna o duveryhodny zdroj a neni moc stara.
5let se rika ze ma sedacka zivotnost nektery vyrobce udava 7 ale zalezi jestli se vyndava atak.
@kattkka prave, ja bych 5tiletou sedacku uz asi nebrala…vzhledem k tomu, ze tuhle kategorii budu jeste tak buhvi jak dlouho pouzivat. To radsi investuju do nove.
ted mi doslo, ze u tehle kategorie se malokdy stane, ze ma jen par let ![]()
Diky za odpovedi! Tak jsem rozhodnuta sedacku nebrat! Divala jsem se vcera i na ADAC test a vubec tam neni ani zadne recenze na internetu. Radsi se podivam po necim lepsim ale ty ceny 7000 za autosedacku to je sila.Ale je fakt ze kvalitni autosedacka neco stoji.
V kategorii 9-36 doporucuju cybex s pultikem.Da se koupit do 5 ale doporucuju zkusit ditko tam dat nejdriv nektere tam nechteji byt. A na internetu jsou levnejsi.
DIKY ZA TYP CYBEX SE MI LIBI MOC ALE BUDU KUPOVAT V KATEGORII9-18KG ZE JSOU BEZPECNEJSI. DOMLUVENI JSME ZE PROJDEME OBCHODY A VYZKOUSIME TAM POSADIT MALEHO A PODLE TOHO UVIDIME JAKOU VYBEREME. URCITE NOVOU A ZNACKOVOU