Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Můžete mi poradit nákou autosedačku-vajíčko? Aby nebyla moc drahá a splnovala testy? Děkuji
cybex aton
http://www.detskyraj.cz/…ex-aton-2010
jedna z nejlepších v testech ADAC, bez isofixu a zdá semi být hodně pohodlná promimi.
nacvaknout jde všude tam, kde jde maxi cosi..
Taky jsme vybrali Cybex Aton - levná a přitom byla v testech dobrá. Tak doufám, že budem spokojení.
když budeme brát dobrá vajíčka se 4 hvězdičkami, a přitom za slušnou cenu , tak nejspíše bez základny : Chicco Synthesis- do 2000,–, Cybex Aton do 2500,–, Römer Baby safe do 3000,– Römer Baby safe plus do 3500,–
Maxi Cosi nebo Roemer, docela se mi libi i ten Aton od Cybexu (udajne je od ceskych navrharu a vyhral nejakou designovou cenu - coz neni dulezite, dulezita je bezpecnost, ale to tu psat nemusim)
Za mne jednoznacne MaxiCosi CABRIO v kombinaci s golfkami Quinny ZAPP. ![]()
Koukala jsem do dtestu ,nejlépe dopadla Maxi Cosi CabrioFix s Easyfix hodnocení 1,4 a Jané Strata 1,8.Koukám,že tady holky píšou o Cybex Aton taky dopadla dobře 1,8.Kdybys si chtěla o nějaké něco vědět,tak napiš,klíďo Ti to vyhledám.
Alicia píše:
Koukala jsem do dtestu ,nejlépe dopadla Maxi Cosi CabrioFix s Easyfix hodnocení 1,4 a Jané Strata 1,8.Koukám,že tady holky píšou o Cybex Aton taky dopadla dobře 1,8.Kdybys si chtěla o nějaké něco vědět,tak napiš,klíďo Ti to vyhledám.
Ještě by mě zajímaly tyto autosedačky…
Autosedačka Storchenmühle Twin
CHICCO-Autosedačka SYNTHESIS XT+ 2010
Autosedačka Synthesis XT+ 2008
Autosedačka - PATRON BOHEMIA 2010
Pioneer Plus Alu autosedačka
Autosedačky First Prim, trade collection
Chicco Xplus mělo v roce 2006 známku 2,2, ostatní nebyly testované.
Jinak ty známky to už je na desetiny, tam se započítává i obsluha, údržba atd.
Důležité je nejvíce kategorie bezpečnost, berme to na hvězdičky jako u auta, nejlepší má Römer Baby safe plus a MC Cabriofix obě ve spojení ve spojení s isofixovou základnou mají 5 hvězdiček.
Dále sedačky se 4 hvězdičkami jsou Römer Baby safe plus se základnou na pásy, nebo samotná, Cybex Aton, BBC Creatis, Besafe IZi Sleep, Chicco Synthesis, Autofix, MC Cabriofix se základnou na pásy, Concord Ion
se 3 hvězdičkami pak je MC Cabriofix samotné,Jané Rebel, MC Citi, STM Maximum… ,horší sedačky se 2 či 1 hvězdičkou už nebrat, stejně tak nebrat sedačky, bez testů, tam nevíme jaké jsou
Příspěvek upraven 16.03.10 v 17:11
Steeve je tady přeborník na autosedačky.
Z těch Chicco je tady pouze Chicco Synthesis X-Plus za 2,2,Storchenmühle Twin 0+ Isofix 1,7.Bohužel,ale PATRON BOHEMIA 2010,Pioneer Plus Alu a First Prim, trade collection v dtestu testované nebyli
.Tak to jsem Ti až tak moc nepomohla.
Poraďte mi prosím. Totřebuji co největší autosedačku „vajíčko“ Můžete mi prosím doma ty vaše přeměřit. Díky moc
http://www.kojeneckysvet.cz/…acky-0-25-kg
Zatím jsem větší nenašla, taky hledám… ![]()
@socina mám cybex Aton a vlezl se mi tam 14 měsíční cca 75cm a 11kg v pohodě.