Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky, moc prosím o pomoc. Mám autosedačku BeSafe, ale na cestu je moc těžká (7kg), zjistila jsem, že některé mají pouze 4kg, ale na tak krátkou dobu si ji nechci kupovat. Jsem z Prahy, nevíte o nějaké možnosti (samozřejmě placené)? Ahoj, O.
Nějak nechápu důvod půjčovat si sedačku, která za moc nestojí (bezpečností), když máš besafe. A hlavně u půjčené sedačky nikdy nevíš, jak s ní bylo zacházeno a jestli není bouraná. A rozdíl 3 kg mi zas nepřijde tak zásadní.
Díky za odpověď. Já tohle vím, ale myslela jsem, že na nošení po letišti by to bylo jednodušší, protože letím s miminkem sama. Ale opravdu bude lepší vzít přeci jen tu moji. Hezký večer
Zdravím, odvezla jsem sedačku na reklamaci a náhradní mi, bohužel, nepujcili.
Takže jsem přemýšlela, že bych si na tu dobu, ač nerada, sedacku půjčila.
Máte některá zkušenosti s některou půjčovnou v Praze?
Díky ![]()
A pro jak staré dítě autosedačku potřebuješ? Mrkni na bazary na netu, řada lidí prodává za kačku a třeba by ti to na tu chvilku stačilo. Ale lepší je autosedačku na vlastní oči vidět, abys věděla, co je zač. Jestli nebyla bouraná apod. Kdyby jsi byla z Brna, tak tu mám tři autosedačky pro malé děti. Ráda bych se alespoň jedné zbavila. Mohu ti hodit odkaz na inzerát: http://www.modrykonik.cz/…dnom-diteti/
Hele jestli bude reklamace trvat 30 dnů, pak se ti to šíleně prodraží. Koupila bych nějakou značkovou na mimibazaru, z Prahy jich bude hafo, že si ji prohlédneš a pak ji prodáš. ![]()