Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahojky všem potřebovala bych vědět jaká je autosedačka lepší ať už do auta ale také na kočárek záleží mi totiž na autosedačkách maxi-cosi: Citi, Cabrio,Pebble Römer: Baby Safe plus SHR, Cybex: Aton, Abc Design: Rider? poradíte mi jaká z těchto autosedaček by byla nejvhodnější? díky předem ![]()
my mame pred robca romer baby safe plus a maximalna spokojnost ![]()
Díky snad mi sem ještě někdo napíše více názorů aby rozhodování bylo lehčí ![]()
My máme Maxi Cosi a spokojenost obrovská!
Půjdeme do ní opět, jen v jiné váhové kategorii!
Máme Römer Baby Safe plus SHR a spokojenost velká.
Psala jsem i do recenzí tady na emimi, třeba ti to pomůže při rozhodování.
Ju a na webovkách romer máš tabulku s případnou kompatibilitou ke kočárkům.
Tady je odkaz:
http://www.britax-roemer.cz/…ompatibilita
M. ![]()
Ahoj, pro starší máme Romera 9-18 - velká spokojenost
Pro mimi jsme koupily Romera (Baby safe plus) taky, zatím jsme neměli příležitost ji vyzkoušet, ale zdá se taky „dobrá“
Z těch značek, které jsi nabídla, bych vybírala Romera nebo Maxi Cosi ![]()
Barča K píše:
Ahojky všem potřebovala bych vědět jaká je autosedačka lepší ať už do auta ale také na kočárek záleží mi totiž na autosedačkách maxi-cosi: Citi, Cabrio,Pebble Römer: Baby Safe plus SHR, Cybex: Aton, Abc Design: Rider? poradíte mi jaká z těchto autosedaček by byla nejvhodnější? díky předem
Z hledika bezpečnosti:
MC City - 3 hvězdičky
MC Cabriofix- samotná 3 hvězdičky,na základně na pásy 4 hvězdičky, na isofixové základně 5 hvězdiček
MC Pebble - samotná i na isofixové základně 4 hvězdičky
Römer baby safe plus- samotná a na základně na pásy 4 hvězdičky, na isofixové základně 5 hvězdiček
Cybex Aton - 4 hvězdičky
ABC Rider - nebyla testována čím více hvězdiček tím lepší bezpečnost.
takže pokud k sedačce uvažujete o isofixové základně tak MC Cabriofix nebo Römer baby safe
pokud bez základny nebo základnu na pásy tak MC Pebble, Römer Baby safe, Cybex Aton.
nejprostornější je z nich Römer Baby safe - má největší délku zad a jako jediná má pětibodové pásy, takže drží dítě i u nožiček a nemůžou podklouznout, má i největší výběr model-potah-základna
Strašně moc děkuji za odpovědi asi u mě opravdu zatím boduje jen Römer baby safe plus takže si i mylslím že vyberu dobře moc děkuji ![]()
ahoj měli jsme maxi cosi cabrio a teď máme zase maxi cosi a je to maximalní spokojenost. Už jen v tom, že sedačky maxi cosi dáš na většinu podvozků..... ![]()
Prosim poradte: nasadili jsme do auta ISOFIXOVOU ZAKLADNU (Cybex aton), potrebujeme ji ted sundat a nejde nam to. Dle navodu staci zaroven zmacknout dva bocni cudliky a melo by to jit samo. Nejde. Delame to dobre? Nebo to mame zaseknute?
Rozhodně romer i proto že je největší tak že v případě velkého dítěte je to super
Ahoj, my mame maxi cosi pebble, rozmyslela jsme mezi cabrio a pebble, ale muj muz je celkem velkej, tak jsme se rozhodli pro pebble, protoze je vetsi a je fakt super, nemuzu si vubec stezovat, mela jsem taky cybex aton a musim rict, ze jsem ji s radosti prodala, prislo my, ze mala v tom vic sedi a byla celkem i takova robusnejsi, jedine, co bylo lepsi proti maxi cosi pebble, tak u aton ta striska, ale ta ti je stejne do auta k nicemu:-))A ted vetsi jsme koupit besafe comfort, ta je taky perfect:-))