Autosedačka Ferari?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14110
29.4.15 12:24

@j.a.n.i1 já mám buřtěcí děti, tak jen na to upozorňuju, ěm to třeba překvapilo, že nejde do toho protisměru až do těch 18 kg :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
29.4.15 12:28

Sestra má taky velkého kloučka a kupovala protisměrnou 0-18 kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
29.4.15 12:30
@nataluska píše:
Sestra má taky velkého kloučka a kupovala protisměrnou 0-18 kg.

Víte značku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
29.4.15 12:39
@Síma 22 píše:
jenže nám je 6 měsíců, ještě nesedí a už má 8kg, nosí věci na 6 až 9 měsíců a sou mu akorát :think:

tak pak tedy pořiďtě nějakou velkou 0-18, které jsou protisměrné až do 18 kg, takže třeba všechny od Besafe, nebo Cybex Sirona, od Römeru Dualfix a Maxfix, :http://autosedacky.mimishop.cz/katalog.php?…, a pak jsou i 0-25 protisměrné od Besafe:http://autosedacky.mimishop.cz/katalog.php?…, nebo 9-25 protisměrné od Britaxu: http://autosedacky.mimishop.cz/katalog.php?…
takže výběr protisměrných sedaček, které jsou protisměrné déle než do 13 kg je veliký

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5363
29.4.15 12:39

@Síma 22 Jenomze ty deti uz pak tolik netloustnou :D maly za posledni 2 mesice pribral to co predtim za 2 tydny :) a navic podle novych reguli se maji autosedacky tridit podle vysku a veku a ne vahy. Hlavne bezpecnejsi vajicka jsou mnohem mensi nez ty co se dodavaji k polskym trojkombinacim. Takze nam syn z concord air vyrostl rychleji nez z nejake no name, ktera neni vubec nijak polstrovana.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
29.4.15 12:43
@Eliskaxox píše:
@Síma 22 Jenomze ty deti uz pak tolik netloustnou :D maly za posledni 2 mesice pribral to co predtim za 2 tydny :) a navic podle novych reguli se maji autosedacky tridit podle vysku a veku a ne vahy. Hlavne bezpecnejsi vajicka jsou mnohem mensi nez ty co se dodavaji k polskym trojkombinacim. Takze nam syn z concord air vyrostl rychleji nez z nejake no name, ktera neni vubec nijak polstrovana.

To jsem taky někde četla. Je pravda že mám cybex a ta je menší než autosedačka cam, kterou má jen na doma a v papírech sou obě do 13kil. :mrgreen: doufám že už tak rychle neporoste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
29.4.15 12:44

@Síma 22 Romer Dualfix

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
29.4.15 12:47
@nataluska píše:
@Síma 22 Romer Dualfix

Ta už je pro nás bohužel nedostupná. Mohla bych za autosedačku dát max 7000 :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2992
29.4.15 12:51

Nedávno jsme toto řešili, málá už v 7. měsíci zacala z vajíčka přerůstat vrchem i dolem, měla asi 7,5 kg a za měsíc putovala do kiddy, něco jako cybex, taky s pultíkem, v testech vychází na stejno, měla teda necelých 9 kg… asi 8,7, ale je dlouhán, měří tolik jako její o rok starší kamarádka, už od 7 měs. má velikost 74, teď tedy 80. A než si teda zvykla na na ten pultík, byl trochu řev, ale už je to v pohodě a rozhodně v sedačce neplave, za mě super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2992
29.4.15 12:53
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
29.4.15 12:55
@Idril píše:
Nedávno jsme toto řešili, málá už v 7. měsíci zacala z vajíčka přerůstat vrchem i dolem, měla asi 7,5 kg a za měsíc putovala do kiddy, něco jako cybex, taky s pultíkem, v testech vychází na stejno, měla teda necelých 9 kg… asi 8,7, ale je dlouhán, měří tolik jako její o rok starší kamarádka, už od 7 měs. má velikost 74, teď tedy 80. A než si teda zvykla na na ten pultík, byl trochu řev, ale už je to v pohodě a rozhodně v sedačce neplave, za mě super :palec:

Koukám na ně právě :) rozhoduji se mezi těmito dvěma. asi se na ně zajedu podívat do kamenného obchodu. máme taky vel:74-80 v šesti měsících :D Neni tlustý ale dlouhý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
29.4.15 12:59

Holky, popravdě mám třetí dítě a tohle třetí dítě je nejmenší z těch tří a ani to první největší nešlo do jiné sedačky dřív, než ve 13 měsících a to jsme měli obyč vajíčko chicco. Teď mám cybex aton, malá má 8kg, velikost nosí 80 a víc a několik měsíců tam ještě vydrží (teď je jí 10 měsíců). Takže co myslíte tím přerůstá? Mělo by mít hlavu 2cm od okraje autosedačky, to je nejdůležitější parametr a z vlastní zkušenosti musím řct, že hodně záleží na tom, jak se dítě do sedačky umístí. Když si nedám pozor, tak ji dám nechtěně dost vysoko a pak to vypadá, jak je jí sedačka malá, pak jí stáhnu dolů a je to OK. Jinak teď už (snad brzo :lol: ) bude teplo a ono to taky vypadá jinak, když má na sobě dítě jen bodýčko, než když je nabalené jak pumpa. Něco jiného je samozřejmě pokud člověk používá látkové plínky, tím se dítko hned „zvětší“ a ta doba, kdy přesahuje autosedačku přijde dřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
29.4.15 13:40

@Eliskaxox to není pravda, třba vajco maxi cosi, je dalko větší, než kdeketrý polský šit, stejěn tak cybex nebo romer…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
29.4.15 14:10
@Síma 22 píše:
Koukala jsem na testy. je to značka Nania.

tak tu bych rovnou hodila do koše - to je fakt šunt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
29.4.15 14:13
@Idril píše:
Nedávno jsme toto řešili, málá už v 7. měsíci zacala z vajíčka přerůstat vrchem i dolem, měla asi 7,5 kg a za měsíc putovala do kiddy, něco jako cybex, taky s pultíkem, v testech vychází na stejno, měla teda necelých 9 kg… asi 8,7, ale je dlouhán, měří tolik jako její o rok starší kamarádka, už od 7 měs. má velikost 74, teď tedy 80. A než si teda zvykla na na ten pultík, byl trochu řev, ale už je to v pohodě a rozhodně v sedačce neplave, za mě super :palec:

tédy, cos měla za vajíčko? já mám kluka s velikostí 80, 10 kg a do vajca se mi vejde ještě pár měsíců (má 8 m) :think: :mrgreen: máme chicco synthesis a místa habakuk..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí