Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Dobrý den,
chcete-li autosedačku prodat, nebo se naopak poohlédnout po jiné autosedačce, doporučuji Vám projít si Bazar eMimino - autosedačky. Recenze různých autosedaček naleznete na tomto odkazu.
Přeji pěkný den ![]()
adminka Martina
@martina.se No ona ta naše autosedačka byla fakt malá oproti jiným, byla ke kočárku x-lander, až pak jsem zjistila že ty autosedačky x-lander jsou docela kšunt, no tak jsem to napravila… a navíc je tam malá spokojenější než ve vajíčku, může se koukat ven a tak ![]()
@Idril píše:
@martina.se No ona ta naše autosedačka byla fakt malá oproti jiným, byla ke kočárku x-lander, až pak jsem zjistila že ty autosedačky x-lander jsou docela kšunt, no tak jsem to napravila… a navíc je tam malá spokojenější než ve vajíčku, může se koukat ven a tak
tak to ju. Já si říkám, co za autosedačku to je, bo takhle pidivejce jsem snad ani neviděla
![]()
@martina.se jo tak vždycky na plavání hledím jak ty děcka mají ty vajíčka ještě velký, naše bylo do 13 kg ale nějaké pidi teda…
@Idril píše:
@martina.se jo tak vždycky na plavání hledím jak ty děcka mají ty vajíčka ještě velký, naše bylo do 13 kg ale nějaké pidi teda…
já si taky říkám - my máme fakt velké, to chicco je super.. do některých by se nám prcek nevešel.. ![]()