Autosedačka Ferari?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20846
29.4.15 14:27

@Síma 22

Dobrý den,

chcete-li autosedačku prodat, nebo se naopak poohlédnout po jiné autosedačce, doporučuji Vám projít si Bazar eMimino - autosedačky. Recenze různých autosedaček naleznete na tomto odkazu.

Přeji pěkný den :)

adminka Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2992
29.4.15 15:37

@martina.se No ona ta naše autosedačka byla fakt malá oproti jiným, byla ke kočárku x-lander, až pak jsem zjistila že ty autosedačky x-lander jsou docela kšunt, no tak jsem to napravila… a navíc je tam malá spokojenější než ve vajíčku, může se koukat ven a tak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
29.4.15 17:59
@Idril píše:
@martina.se No ona ta naše autosedačka byla fakt malá oproti jiným, byla ke kočárku x-lander, až pak jsem zjistila že ty autosedačky x-lander jsou docela kšunt, no tak jsem to napravila… a navíc je tam malá spokojenější než ve vajíčku, může se koukat ven a tak :)

tak to ju. Já si říkám, co za autosedačku to je, bo takhle pidivejce jsem snad ani neviděla :mrgreen: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2992
29.4.15 20:07

@martina.se jo tak vždycky na plavání hledím jak ty děcka mají ty vajíčka ještě velký, naše bylo do 13 kg ale nějaké pidi teda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
29.4.15 20:12
@Idril píše:
@martina.se jo tak vždycky na plavání hledím jak ty děcka mají ty vajíčka ještě velký, naše bylo do 13 kg ale nějaké pidi teda…

já si taky říkám - my máme fakt velké, to chicco je super.. do některých by se nám prcek nevešel.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
29.4.15 20:46

@Amys Máme od kraje max 4cm, pouze v body :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí