Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
Pokud autoškola ve svých podmínkách uvedla, že registrace je závazná a zavazuje k platbě, mohlo by to hrát roli. Ale i tak je nutné, aby šlo o jasnou smlouvu, se kterou váš známý prokazatelně souhlasil.
Ať si váš známý pečlivě projde podmínky, se kterými údajně souhlasil.
Při hovoru s autoškolou by měl chtít jasné vysvětlení, na základě čeho je k platbě vázán
Jak píše @Anetababeta záleží, co bylo napsáno v podmínkách.
Ale přesto mi to přijde zvláštní, že nebyla uzavřena žádná smlouva, nemusel nic podepsat.
Ještě mě napadlo, zkoušel se dívat na nějaké recenze na webu?
Tak nakupujeme takto vsichni a uzavirame kupni smlouvy denne. To si na tebe muze i nekdo neco objednat. Zkus tedy komunikovat. Taky je mozny, ze kamos neco potvrdil sms zpravou nebo podepsal jinak
Zdravím, známý se přes internetové stránky zaregistroval na kurz na autoškolu, ale myslel si, že je to nezávazné a nakonec si řidičák nedělal. Vyplnil na stránkách své jméno a datum narození a odsouhlasil jejich podmínky. Ale smlouvu jako takovou nepodepsal. No a teď mu zničehonic přišly naráz tři emaily, že musí zaplatit 15k.. Bude tam volat, ale napadlo mě sem napsat. Vždyť takhle by to za něj mohl vyplnit kdokoliv a udělat komukoliv dluh. Přijde mi to zvláštní, ale jsou takhle v právu?