Autovakcíny SIAB

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
191
19.7.11 16:09

Autovakciny SIAB

Ahoj,

setkal jste se nekdo s autovakcinami SIAB?
Bylo mi doporuceno toto centrum www.paracelsium.cz, kde leci i atopicky ekzem. Podle vseho velmi uspesne.
Neznam nikoho kdo by se tam lecil primo, dostala jsem jeden kontakt, budu se snazit nejake informace teprve ziskat. Ale treba uz se s tim z Vas nekdo setkal.
Dekuju
 Lucie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20557
19.7.11 16:14

Neznám to, ale líbí se mi to… :palec:
jaká je cena?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
19.7.11 16:22

Pry docela velka, snad tri tisice za vysetreni. Kdyz se podivas do odkazu medialni prezentace, je tam clanek http://www.paracelsium.cz/…xe/fetch.php?…
Bohuzel mam zatim tu informaci jenom od kamaradky, jejiz kamaradka tam se synem byla a pry mu pomohli. Snazim se s sni zkontaktovat abych se dozvedela vic.
Buhuzel jsem nekde cetla i negativni reakce v tom smyslu, ze je to neco podobneho jako homeopatie. Coz by ale zase tak nevadilo, s homeopatii urcitou zkusenost mam, uplne ji neodsuzuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
19.7.11 16:24
Lucie196 píše:
Pry docela velka, snad tri tisice za vysetreni. Kdyz se podivas do odkazu medialni prezentace, je tam clanek http://www.paracelsium.cz/…xe/fetch.php?…
Bohuzel mam zatim tu informaci jenom od kamaradky, jejiz kamaradka tam se synem byla a pry mu pomohli. Snazim se s sni zkontaktovat abych se dozvedela vic.
Buhuzel jsem nekde cetla i negativni reakce v tom smyslu, ze je to neco podobneho jako homeopatie. Coz by ale zase tak nevadilo, s homeopatii urcitou zkusenost mam, uplne ji neodsuzuju.

A můžeš mi potom dát prosím vědět? Zkusila bych to taky na dítěti… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
19.7.11 16:28

Urcite dam vedet:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
14.5.14 09:14

Ahoj holky, moc by mě zajímalo, jestli jste ten SIAB zkusili na atopický ekzém a jaký byl výsledek, pomohlo to? Mám už téměř od narození syna ekzematika - teď má půl roku a už jsme byli 2 x na dva týdny v nemocnici, ale bohužel bez nějakého velkého výsledku, ekzému jsme se nezbavili… nebo vždy pouze na chviličku… Budu ráda za jakoukoliv radu… díky!
 Lucie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
14.5.14 09:56

Ahoj Lucie,

nakonec jsem to nevyzkousela, ekzem se tehdy dceri sam ztratil. Tak nemuzu pomoct se zkusenosti.
Drzim palce, at Vam to pripadne pomuze.
 Lucie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek