Aviváž do sušičky, smí se, nesmí se?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Pradlo macham v octove vode, davam ocet do pracky misto avivaze.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Toma18 Avivaz ti obali vlakna, susicka ji z vlaken vyfouka. Zanasis si tim susicku. Uz tak je v pradle dost prachu.
Pradlo ze susicky je mekounke a pokud potrebujes jinou vuni nez praciho prasku, pak si kup vonave ubrousky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Občas to nevydržím a kápnu. ale spíš používám takové ty voňavé kuličky, co se dávají přímo s práškem na praní. @Ba412 ocet? prosím tě, to musí být vůně ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nedavam, ale lze si koupit vonave ubrousky do susicky a ty pradlo krasne provoni ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@freeport neni to vubec citit, pracka se tim vycisti od vodniho kamene
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ba412 píše:
@freeport neni to vubec citit, pracka se tim vycisti od vodniho kamene
Prosím tě, kolik ho dáváš a kam? Do přihrádky na aviváž? Dík
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@freeport zkus. Na tom pradle to po cuchu neni vubec znat. Ocet je obecne velmi dobry pomocnik v domacnosti
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Toma18 píše:
Holky, používáte aviváž, když dáváte prádlo do sušičky? Třeba avivaz z Dedry? Nebo vůbec?
AHoj,
neměla by se používat vůbec - zanáší právě čidlo určující vlhkost prádla a možná dělá i další neplechy. Ale moje mamka má sušičku tak 7let (Indesit) a protože ji přišlo prádlo málo vonavé, tak používá aviváž a zatím problém neměla
Ale dle návodu = rad odborníků by se neměla používat vůbec a proto jsou ty parfemované kapesníčky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MartinaIrena já dávám přesně tam ![]()
mě aviváž nesmí do bytu, nesnášim umělé pachy a navoněné prádlo, peru v marseillském mýdle a prádlo voní hezky neutrálně
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@cecetka A kde ty voňavé ubrousky prosím seženu? Třeba v DM asi určitě, že? Doporučila bys nějaké? Díky
Já totiž taky používám aviváž před sušičkou, aby bylo prádlo voňavé ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit