Aviváž Giovanni

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
boruvka735
9.1.25 15:09

Dobrý den, co se týče aviváže Giovanni, osobně mám s ní dobré zkušenosti. Má opravdu příjemnou vůni, která dlouho vydrží na prádle. Na trhu je mnoho aviváží, ale pokud hledáte něco šetrného k pračce a přitom účinného, doporučila bych vyzkoušet přírodní aviváže. Mají přírodní složení a nezanechávají v pračce žádné usazeniny, takže se nemusíte bát zničení. Kromě toho krásně osvěží prádlo a jsou šetrné k pokožce. Tady ty chemický dělají občas neplechu.

• Citovat
  • Upravit
33379
9.1.25 16:05
@Luci_Luci_Lu píše: Více

A u Puelly jsi špatné recenze viděla? Ty se okamžitě mažou, Giovanni používám dlouho a teda vůně jsou intenzivní, nechápu že to necítíš. Třeba ta vánoční limitka je úplně boží. Ale každý má jiný nos, to je jasný. Puella mi udělala v šuplíku dolík, a flek na pračce nejde ničím dolů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Simod
9.1.25 16:09

Giovanni je podle mě s Puellou absolutně nesrovnatelný ať už jde o vůni (které mají fakt nádherné) nebo dopad na pračku…

Teď jsem zkoušela i aviváž a olej z krásných vůní a taky mě to příjemně překvapilo :kytka:

• Citovat
  • Upravit
6175
9.1.25 16:17

Giovani miluji. Najvíc Luxury black, Francis signature a Fresh cotton. Teď jsem k Vánocům nakoupila kolegyním sady vzorečků.
Já tedy nepoužívám na oblečení, ale na domácí textil. Miluji, jak voní deky a polštáře v obýváku, závěsy.. Na obyčejné praní používám tesori, neruší to parfémy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33379
9.1.25 16:26
@nikitice píše: Více

Zkoušela jsi tu vánoční limitku? Ta se fakt povedla :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6175
9.1.25 16:40
@arinecka píše: Více

myslím, že ne a nevím jestli ji mám. V tom balíčku vzorků myslím nebyla a pak mám nějakou navíc jako dárek. Nebo jsem ji zkusila už a nevím to. Za mě ta luxury black je nej :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33379
9.1.25 17:10

Neni spatna, taky ji mam, ale je dost korenena. Ta vanocni se ale fakt moc povedla. Ja jsem na ty sladsi vune ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6175
9.1.25 18:06
@arinecka píše: Více

uvažuji o tomto: https://www.giovani.cz/old-brownie/
Syn má přímo od YSL parfém a manžel to miluje také. Já miluji tu napodobeninu Baccaratu a mám ráda také silnější vůně, takže ho asi zkusím. Jen škoda, že nemají menší. Já kolikrát koupila sladší a syn mi řekl, at mu to přeperu, že nepůjde jak marcipán :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9678
9.1.25 18:11

Já mám ráda zelenou https://www.giovani.cz/metallic-green/ a cotton fresh. Luxury black je taky fajn nebo Passion blue

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.1.25 19:04

@arinecka jojo četla sem jich několik a i vladenkaaa na ig influencerka dávala anketu a pak sdílela odpovědi a spoustu lidí psalo, že vyžraný dolík, nebo osypaní apod.
A pak to treba nechapu, protoze ja mam pracku s automatickým dávkováním, takze sem tu puellu tam mela nalitou nepřetržitě a nic mi to neudělalo, ani s gumou atd. Za což sem teda rada 😁 jinak vánoční limetka a zelena od G mi voní a cítím ji, ale ne až tak jako zelená Puella. Tu jsem měla ráda, ale zas když čtu tolik zla tak to asi používat nechci :roll: tak ještě ta Plackova jsem zvědavá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33379
13.1.25 19:14

Tuhle jsem si koupila a musela jsem ji dat dceri, neco mi na ni strasne vadilo. Ale kazda mame jiny nos, treba to sedne. Tu napodobeninu Baccaratu mam taky moc rada, ta je mnam :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33379
13.1.25 19:15
@Luci_Luci_Lu píše: Více

Je fakt ze ta zelena Puella mi vonela fakt hodne, ta mi sedla. Ale pracku mam radsi no :D tu Plackovou neznam :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
14.1.25 11:35

Ahoj, jsem zastánce spíše BIO/přírodních produktů než těch chemických, proto bych doporučila šáhnut po něčem přírodním, co má účinek a hezky voní. A aspoň nepoužíváš žádnou chemii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
28.1.25 18:32

Ja jsem teda taky zatím nadmíru spokojená až na to, že se mi hodně zanáší sušička a začala mi hodně smrdět dole u kondenzátoru, což mi bylo servisem vysvětlené, že je právě těmito oleji. Ale peru v Giovani celé rodině 4lety a 6měsíční synové, kočce i psovi a pohoda. No a špatné recenze? 😂 😂 😂 ty mažou… a pro jistotu si Vás i pak zablokují!! Já se s nimi hádala o jedné vůni která měla byt YSL Black Opium kterou už pár let používám ale voněla jako Armani SI a když neměli argumenty a lidi se ke mě přidávali, tak mě radši zablokovali. Tím u mě ztratili důvěru i v ostatních směrech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.2.25 23:45

Heureka

@Nikagsxr nemažou, prečítaj si ako funguje heureka a aké tam majú recenzie: https://www.overenozakazniky.cz/
Jediné overené recenzie sú na heureke :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný