Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Nikagsxr vieš o tom, že môže byť trestné šíriť nezmysly o nejakej značke, všakže? Ak si to všimnú alebo ak im to pošlem
To, že iné firmy mažou niečo na fb, neznamená, že aj oni. Oni majú heureku, skús si ešte raz prečítať ako heureka funguje:
https://www.overenozakazniky.cz/
Ak by mali „čo“ mazať na fb, tak by to bolo aj na heureke. Tam nie je prakticky nič negatívne, len samá chvála. Sú to tí istí ľudia, ktorí majú možnosť písať aj na fb, takže nešír nezmysly, ja som za pravdu a fakty, nemám rada tieto konšpirátorské typy diskusných fór, kde sa zíde zopár kusov ľudí a snaží sa presviedčať zo svojej anonymity o niečom, čo jasne vyvracajú reálne overené recenzie. ![]()
@nikuska889900 píše: Více
Bohužel mě opravdu nenapadlo udělat si screen obrazovky, takže se rozhodně nebudu dohadovat a obhajovat bez důkazu. Mohu jen dokázat, že jsem opravdu zablokovaná viz foto 😂 🤷♀️ Ale podle všech vašich diskuzí tady je to stejně k ničemu, protože se asi hodně nudíte a ráda řešíte hovadiny 😂 Navíc nechápu o jaké anonymitě mluvíte, když sama máte profil chvilku jako já a máte ho také prázdný 🤭 🥱 tím bych to asi ukončila… mějte pokud možno krásný den a snažte si život užívat ne se jen dohadovat a zbytečně se trápit💛
@Nikagsxr Asi na to mali dôvod
vy ale kamuflujete, nemiešajte overené recenzie na heureke s trollingom na nejakej sociálnej sieti
Ja na ich mieste už len keby som poznala vaše názory, ktoré šírite na tak podradnom konšpirátorskom portále, ako je emimino, tak vás zablokujem samozrejme tiež. Načo majú platiť za zobrazenia reklám niekomu, ako ste vy?
Veď to by nemalo logiku. Recenzie sú na heureke, nie tu ![]()
A mimochodom, ja som písala prečo som si založila profil na tomto portále. Videla som túto diskusiu a chcela som sa ozvať, lebo nemám rada nepravdy a bludy, som za pravdu. Nepodporujem konšpirácie ani klamanie ľudí. Anonym som na tejto sieti aj ja, aj vy, takto som to myslela a preto píšem, že recenzie treba hľadať na heureke, nie na nejakom portáli plnom neoverených anonymov ![]()
Obnovuji vlákno…
Já mám teda ze dneška děsivou zkušenost.
Voní dobře.
Atopik se po tom osype. I spodní prádlo musím máchat dvakrát až třikrát.
Na Facebooku jsem je upozornila, že zvýhodněné balíčky mají pouze o 2 Kč levnější než kdybych si to kupovala samostatně. Nejdřív ze mě dělali hlupáka a když jsem jim poslala screening výpočtů v košíku, zablokovali mě. Takové jednání už jsem dlouho nezažila. Jejich reakce na sebemenší negaci jsou řeči o milionech spokojených zákazníků a následná blokace. Neskutečné. O dalšího zákazníka z těch milionů stávajících, přišli.
Na mapách mi napsali, že jsem je urážela a další sprosté lži. Nikoho jsem neurážela, pouze jsem upozornila na klamavou reklamu, což je ze zákona č. 89/2012 Sb. trestné. Místo toho, aby se omluvili a chybu napravili, řešili to blokací, což seriózní firma prostě neudělá. Takže holky, hlavně jim na fb nepište žádnou výtku nebo vás bloknou. ![]()
Vracím se k Puelle. ![]()
@Luci_Luci_Lu nevidíš nikde špatnou recenzí, protože jakýkoliv náznak výtky vůči nim, mažou, lidi blokují a jsou velmi agresivní, viz moje recenze na mapách.
@Nikagsxr vždyť to ti psal někdo z Giovani…
mě, po výtce, že mají klamavou reklamu taky zablokovali a chovali se velmi agresivně. Navíc, ten koment, který tady napsali tobě, je stylisticky téměř totožný s tím, co napsali mně na mapách. Trapné. Ohání se tady trestním zakoníkem a sami ho porušují… ![]()
Příspěvek upraven 03.05.25 v 13:29
@Klára1902 píše: Více
A ty azda nevieš ako fungujú overené recenzie? Ty nevieš, že overené recenzie sa nedajú mazať?
Z ktorej planéty si prišla?
naštuduj si to a poplač si: https://www.overenozakazniky.cz/
Ako sa podľa teba dá napísať 50.000 recenzií na heureke tak, že si ich napíše firma sama a že sa tam neozve žiadny z ich množstva zákazníkov, ktoré zjavne majú, keď tí zákazníci za nich zahlasovali v shop roku 2024 v Česku aj na Slovensku?
to si fakt taká dumb, že nemáš ani tieto základné vedomosti? ![]()
Overené recenzie sa nedajú mazať, tak tu neklam ľudí len preto, lebo si zakomplexovaná chudera. Ak by s touto firmou boli ľudia nespokojní, určite by to na heureku napísali. Myslím, že každý si vie urobiť názor aj sám keď toto vidí a keď vidí tú snahu anonymov na emimino očierňovať úspech tejto firmy:
https://obchody.heureka.cz/…-cz/recenze/
https://obchody.heureka.sk/…-sk/recenze/
vidím tam dokonca aj že vyhrali eshop roku, takže emimino chudáci a konkurenti tejto značky s fejkovými profilmi, ako zaznelo v jednom známom filme, vylížte si… ![]()
Pýtaj sa radšej prečo sa tá tvoja puella bojí používať overené recenzie a pozri si ich biedne recenzie na facebooku koľko ľudí tam píše, že je nespokojných alebo že ich zablokovali ![]()
Příspěvek upraven 03.05.25 v 00:04
@boruvka735 píše: Více
Akorát, že Giovani je taky chemický, podívejte se na složení. Je to obdobné jako Puella
@nikuska889900 píše: Více
Mně třeba negativní smazali a ještě mi vyhrožovali právníkem.
@Katerinakate píše: Více
Tak jasně, akorát že když ti někam ukápne Giovany, tak nic nerozežere, narozdíl od Puelly.
@Klára1902 píše: Více
Mám stejnou zkušenost. Dokonce mi psal údajný majitel a vyhrožoval právníky. Ničím jsem je neurážela, jen napsala zkušenost podloženou fotografiemi, takže jsem řekla, ať to klidně právníkům dají, že to dám také tomu svému. Pak by se vidělo. Ale ty jejich arogantní emaily jsem si schovala pro případ, že se to dál bude řešit.