Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dobrý den, četla jsem diskuzi na aviváž Puella a mám doma aviváž Giovanni. Jakou máte zkušenost? Popravdě mi voní více než Puella ale obávám se zničení pračky - dělá Puella. Nemáte někdo zkušenost s Giovanni? Neničí pračku? A jiné klady či zápory? Děkuji ![]()
@YsaRuby píše: Více
Používám už celkem dlouho, a snad ok. Puella mi vyžrala v šuplíku dolík, nic strašnýho, ale i tak. A na pračce mám flek, který nejde ničím dolů, ten mě teda štve hodně. Je tady už diskuze na tohle téma, zkus dohledat a pročti si jí.
@arinecka na Puellu jsem diskuzi přičetla ale o Giovanni zmínka nebyla, proto jsem založila nové vlákno…
Dobrý den, také bych chtěla vědět nějaké recenze od běžných lidí a né od těch to jen chválí a neví nic.😅 Koupili jsme domů vzorečky a voní krásně! Zůstalo mi i na ruce a žádná reakce, ruka voněla až do večera ale máme malé dítě tak se trochu bojím 🙏🏻
@Kaja70 píše: Více
Giovanni už používám něco přes rok a jsem maximálně spokojená
Prádlo krásně voní ještě dlouho po vyprání a pračce to vůbec nic nedělá ![]()
@Kaja70 píše: Více
Osobní zkušenost nemám, ale kolegyně má jednu pětiletou a jednu dvouletou a říká, že žádný problém nikdy nebyl ![]()
Ženy, tieto oleje mi úplne zničili práčku, vnútri pri bubne mi to rozožralo to tesnenie s gumou a tiež zničilo nádobku na prací prach
už nikdy viac. ![]()
Mám čtyřletou dceru která má sklony k atopickemu exemu a když jsem v Giovanni vyprala, tak se celá osypala. Vůně jsou sice příjemnější než Puella, nicméně i tak jsou šíleně silné a i když jsem dávala jen malinko, tak to z věcí šlo cítit hrozně dlouho, až mi to bylo nepříjemné.
Taktéž mne zajímá, puella mi zničila jak pračku tak i sušičku…vyžralo mi to všechno, co bylo plastové..vrátila jsem se zpět k Givany
Koupila jsem novou pračku a sušičku a taky mě zajímá recenze..nerada bych si nechala zničit opět pracucku a sušičku
@Kaja70 Ved si pozri heureku. Su ich tam tisice kusov, na ceskej produkt roka 2024, na sloveskej podobne… ja ti poradim vzdy sa radsej drzat overenychrecenzii (heureka, trustedshops) a nie tychto pochybnych portalov plnych anonymov a zapasiacich špiniacich konkurentov
![]()
@Kati13 sranda, moja pracka zije a to pouzivam tieto veci uz zopar rokov. Ale je pravda, ze nerobim to, co vidim, ze tu vela zienok robi, cize neolievam si pracku akymikolvek na to neurcenymi pripravkami. Pracka je ako nova, tieto bludy o pokazenej pracke citam len tu, od anonymov… zaujimave…
Měla jsem teď vzorečky od Giovanni, je mi 32 let, v životě na nic jsem neměla alergii, ani alergické reakce a to používám jakoukoliv kosmetiku, nejsem citlivá. Jediné co jsem teď změnila byla aviváž. Objevila se mi skoro po celém těle kopřivka, hrozně to svědí, z aviváže mi nebylo úplně dobře, musela jsem přesunout prádlo do jiné místnosti, svědil mě nos, až mě pak bolela hlava a to jsem na plnou pračku nedala ani celý vzorek, takže jsem nemohla dát ani vysokou dávku. Jsem zvědavá za jak dlouho se zbavím té kopřivky, mám v tom vyprané skoro vše, tak teď budu prát zase, aby tam ta aviváž nebyla. Ach jo
Já ji bohužel neznám, nepoužívám. Používala jsem Puellu a s tou jsem spokojená nebyla ani trochu. A co jsem pak četla recenze, tak tento parfém byl hodnocen tak nějak velmi podobně. Já jsem přešla na EcoHaus, hlavně teda kvůli malé, aby se mi z toho nezačala osypávat. Tam jsem začala s pracími papírky, které jsou vhodné právě i pro děti a teď používám i jejich vůně do prádla s těma jsem moc spokojená. A nikdo z rodiny se nám neosypal a pračka je taky v pořádku. ![]()
@Kaja70 Ahoj, tak za mě voni daleko méně než puella, čekala sem víc.
Mam třetí vůni a už další nekoupim. Navíc jsem se osypala. Puellu jsem používala 3 roky a nikdy nic - ani problem s prackou, ani nic jineho. Giovanni používám 3 mesice a dekuji stačilo. Nechapu, ze nemaji nikde ani jednu spatnou recenzi.. to mi upřímně moc nesedí. Me totiž nevadi vubec nic - teda až na Giovanni
chci jeste vyzkoušet parfémy od Plackove ![]()