Aviváž Giovanni

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35214
9.5.25 16:55
@Katerinakate píše: Více

Používám roky, a nic mi nerozežrala. Puella bohužel ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.5.25 21:28

@arinecka Tak to buďte ráda, mně barvu až na kov.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35214
10.5.25 11:02
@Katerinakate píše: Více

Ty jo, mně fakt za ty roky nic 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.7.25 22:35

@Katerinakate :lol: a to sa s tým doma olievate či čo? :lol: Ja používam už roky giovani a mala som aj puellu a nikdy mi to nič nepoškodilo :D ani nevidím logický argument ako by vlastne mohlo poškodiť, keď to jednoducho nalejem tam, kam to patrí a je to… vy tým olievate práčku? to si neviete doma udržiavať poriadok? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35214
12.7.25 07:21
@nikuska889900 píše: Více

Právě to rozežírá to místo kam to patří. To ti nedošlo? Takže ta tvoje poslední věta je celkem úsměvná :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.7.25 17:18
@arinecka píše: Více
:lol: zaujímavé, že ja mám to miesto za 2 roky používania ako nové :D a podľa tých reálnych stoviek tisíc recenzií nielen ja :mavam: nejaké emimino cz je asi ako na konšpirátorské webstránky s kopu nezmyslov a trollov, či nešťastných ľudí :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35214
21.7.25 17:32

Úplně zbytečný komentář o ničem :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.8.25 19:18
@arinecka píše: Více

ten tvoj áno, nulová pravdivostná hodnota :mavam: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35214
5.8.25 20:46

Bavi te sem napsat jednou za x dni nesmysl? Nejak nechapu o co ti jde? Jsi jejich zamestnanec? To by odpovidalo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6476
15.2.26 19:11

Tak já mám novou favoritku https://www.marutina.cz/…-queen-500ml . Předtím vedla jen tesori, ale v novém balení mi prostě nevoní za stříbrná stejně jako dřív. Pak Giovani, ale od Vánoc tato. Zkoušela jsem od nich ještě šedou, jantarové dřevo a to teda zklamání. Gueen je fakt luxus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5493
15.2.26 19:18
@nikitice píše: Více

Jak Plačkovou opravdu nemusím, tak „její“ produkt dopadl v jednom z testů ve srovnání s jinými velmi dobře. Vůně je prý opravdu nádherná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6476
15.2.26 19:20
@884135 píše: Více

Já jí neznám, takže mi to aspoň nekazí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.2.26 12:35

marutina ne

@nikitice píše: Více

táto talianska dovezená aviváž jednoznačne nie. Pozor na nich. Obsahujú nazákonné hodnoty karcinogénneho mošusu ketónu. Toto som videla na jenom fóre aj so screenshotmi z testov:

„Pokud budete přidávat látku pod 1 hmot. %, nebude směs klasifikována jako Carc. 2; H351, ale bude přispívat pouze k nebezpečnosti pro ŽP. Bude uvedena v bezpečnostním listě.
Pokud budete přidávat látku pod 0,1 hmot. %, nebude přispívat ke klasifikaci celkové směsi, ani nemusí být uvedena v bezpečnostním listě.“

„ta problematická látka je mošus ketonu (musk keton) a v analýze, kterou jsme si udělali na plynovém chromatografu vyšlo, že je jí tam 3,06% z celkového obsahu produktu.“

Týkalo sa to práve vône od Plačkovej. V zložení tú látku pritom neuviedli…

Aviváže La Essenze nepoužívaj!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
28.7.26 17:46

Dobrý den, giovanni i puella jsou na bázi ropy! Umí zničit pračku i sušičku, někomu to jen vyžere flek u zásobníku ale někomu jinému to může udělat mnohem větší škodu. Bohužel mě to zničilo sušičku ikdyž jsem parfémy používala pouze do pračky. Při opravě jsem se dozvěděla že za to mohou tyhle produkty a upozornily mě z čeho jsou. Bohužel tahle informace se nikde nepíše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35214
28.7.26 17:53
@M337 píše: Více

Jasně že to nenapíšou, nikdo by to nekoupil. O Puelle je známé, že okamžitě mažou negativní recenze :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný