Aviváž Giovanni

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33597
9.5.25 16:55
@Katerinakate píše: Více

Používám roky, a nic mi nerozežrala. Puella bohužel ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.5.25 21:28

@arinecka Tak to buďte ráda, mně barvu až na kov.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33597
10.5.25 11:02
@Katerinakate píše: Více

Ty jo, mně fakt za ty roky nic 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.7.25 22:35

@Katerinakate :lol: a to sa s tým doma olievate či čo? :lol: Ja používam už roky giovani a mala som aj puellu a nikdy mi to nič nepoškodilo :D ani nevidím logický argument ako by vlastne mohlo poškodiť, keď to jednoducho nalejem tam, kam to patrí a je to… vy tým olievate práčku? to si neviete doma udržiavať poriadok? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33597
12.7.25 07:21
@nikuska889900 píše: Více

Právě to rozežírá to místo kam to patří. To ti nedošlo? Takže ta tvoje poslední věta je celkem úsměvná :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.7.25 17:18
@arinecka píše: Více
:lol: zaujímavé, že ja mám to miesto za 2 roky používania ako nové :D a podľa tých reálnych stoviek tisíc recenzií nielen ja :mavam: nejaké emimino cz je asi ako na konšpirátorské webstránky s kopu nezmyslov a trollov, či nešťastných ľudí :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33597
21.7.25 17:32

Úplně zbytečný komentář o ničem :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.8.25 19:18
@arinecka píše: Více

ten tvoj áno, nulová pravdivostná hodnota :mavam: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33597
5.8.25 20:46

Bavi te sem napsat jednou za x dni nesmysl? Nejak nechapu o co ti jde? Jsi jejich zamestnanec? To by odpovidalo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6221
15.2.26 19:11

Tak já mám novou favoritku https://www.marutina.cz/…-queen-500ml . Předtím vedla jen tesori, ale v novém balení mi prostě nevoní za stříbrná stejně jako dřív. Pak Giovani, ale od Vánoc tato. Zkoušela jsem od nich ještě šedou, jantarové dřevo a to teda zklamání. Gueen je fakt luxus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
15.2.26 19:18
@nikitice píše: Více

Jak Plačkovou opravdu nemusím, tak „její“ produkt dopadl v jednom z testů ve srovnání s jinými velmi dobře. Vůně je prý opravdu nádherná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6221
15.2.26 19:20
@884135 píše: Více

Já jí neznám, takže mi to aspoň nekazí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.2.26 12:35

marutina ne

@nikitice píše: Více

táto talianska dovezená aviváž jednoznačne nie. Pozor na nich. Obsahujú nazákonné hodnoty karcinogénneho mošusu ketónu. Toto som videla na jenom fóre aj so screenshotmi z testov:

„Pokud budete přidávat látku pod 1 hmot. %, nebude směs klasifikována jako Carc. 2; H351, ale bude přispívat pouze k nebezpečnosti pro ŽP. Bude uvedena v bezpečnostním listě.
Pokud budete přidávat látku pod 0,1 hmot. %, nebude přispívat ke klasifikaci celkové směsi, ani nemusí být uvedena v bezpečnostním listě.“

„ta problematická látka je mošus ketonu (musk keton) a v analýze, kterou jsme si udělali na plynovém chromatografu vyšlo, že je jí tam 3,06% z celkového obsahu produktu.“

Týkalo sa to práve vône od Plačkovej. V zložení tú látku pritom neuviedli…

Aviváže La Essenze nepoužívaj!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný