Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Katerinakate píše: Více
Používám roky, a nic mi nerozežrala. Puella bohužel ano.
@Katerinakate
a to sa s tým doma olievate či čo?
Ja používam už roky giovani a mala som aj puellu a nikdy mi to nič nepoškodilo
ani nevidím logický argument ako by vlastne mohlo poškodiť, keď to jednoducho nalejem tam, kam to patrí a je to… vy tým olievate práčku? to si neviete doma udržiavať poriadok? ![]()
@nikuska889900 píše: Více
Právě to rozežírá to místo kam to patří. To ti nedošlo? Takže ta tvoje poslední věta je celkem úsměvná ![]()
@arinecka píše: Více
@arinecka píše: Více
ten tvoj áno, nulová pravdivostná hodnota
![]()
@nikuska889900 píše: Více
Bavi te sem napsat jednou za x dni nesmysl? Nejak nechapu o co ti jde? Jsi jejich zamestnanec? To by odpovidalo ![]()
Tak já mám novou favoritku https://www.marutina.cz/…-queen-500ml . Předtím vedla jen tesori, ale v novém balení mi prostě nevoní za stříbrná stejně jako dřív. Pak Giovani, ale od Vánoc tato. Zkoušela jsem od nich ještě šedou, jantarové dřevo a to teda zklamání. Gueen je fakt luxus.
@nikitice píše: Více
Jak Plačkovou opravdu nemusím, tak „její“ produkt dopadl v jednom z testů ve srovnání s jinými velmi dobře. Vůně je prý opravdu nádherná.
@nikitice píše: Více
táto talianska dovezená aviváž jednoznačne nie. Pozor na nich. Obsahujú nazákonné hodnoty karcinogénneho mošusu ketónu. Toto som videla na jenom fóre aj so screenshotmi z testov:
„Pokud budete přidávat látku pod 1 hmot. %, nebude směs klasifikována jako Carc. 2; H351, ale bude přispívat pouze k nebezpečnosti pro ŽP. Bude uvedena v bezpečnostním listě.
Pokud budete přidávat látku pod 0,1 hmot. %, nebude přispívat ke klasifikaci celkové směsi, ani nemusí být uvedena v bezpečnostním listě.“
„ta problematická látka je mošus ketonu (musk keton) a v analýze, kterou jsme si udělali na plynovém chromatografu vyšlo, že je jí tam 3,06% z celkového obsahu produktu.“
Týkalo sa to práve vône od Plačkovej. V zložení tú látku pritom neuviedli…
Aviváže La Essenze nepoužívaj!
Dobrý den, giovanni i puella jsou na bázi ropy! Umí zničit pračku i sušičku, někomu to jen vyžere flek u zásobníku ale někomu jinému to může udělat mnohem větší škodu. Bohužel mě to zničilo sušičku ikdyž jsem parfémy používala pouze do pračky. Při opravě jsem se dozvěděla že za to mohou tyhle produkty a upozornily mě z čeho jsou. Bohužel tahle informace se nikde nepíše.
@M337 píše: Více
Jasně že to nenapíšou, nikdo by to nekoupil. O Puelle je známé, že okamžitě mažou negativní recenze ![]()