Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Katerinakate píše: Více
Používám roky, a nic mi nerozežrala. Puella bohužel ano.
@Katerinakate
a to sa s tým doma olievate či čo?
Ja používam už roky giovani a mala som aj puellu a nikdy mi to nič nepoškodilo
ani nevidím logický argument ako by vlastne mohlo poškodiť, keď to jednoducho nalejem tam, kam to patrí a je to… vy tým olievate práčku? to si neviete doma udržiavať poriadok? ![]()
@nikuska889900 píše: Více
Právě to rozežírá to místo kam to patří. To ti nedošlo? Takže ta tvoje poslední věta je celkem úsměvná ![]()
@arinecka píše: Více
@arinecka píše: Více
ten tvoj áno, nulová pravdivostná hodnota
![]()
@nikuska889900 píše: Více
Bavi te sem napsat jednou za x dni nesmysl? Nejak nechapu o co ti jde? Jsi jejich zamestnanec? To by odpovidalo ![]()
Tak já mám novou favoritku https://www.marutina.cz/…-queen-500ml . Předtím vedla jen tesori, ale v novém balení mi prostě nevoní za stříbrná stejně jako dřív. Pak Giovani, ale od Vánoc tato. Zkoušela jsem od nich ještě šedou, jantarové dřevo a to teda zklamání. Gueen je fakt luxus.
@nikitice píše: Více
Jak Plačkovou opravdu nemusím, tak „její“ produkt dopadl v jednom z testů ve srovnání s jinými velmi dobře. Vůně je prý opravdu nádherná.
@nikitice píše: Více
táto talianska dovezená aviváž jednoznačne nie. Pozor na nich. Obsahujú nazákonné hodnoty karcinogénneho mošusu ketónu. Toto som videla na jenom fóre aj so screenshotmi z testov:
„Pokud budete přidávat látku pod 1 hmot. %, nebude směs klasifikována jako Carc. 2; H351, ale bude přispívat pouze k nebezpečnosti pro ŽP. Bude uvedena v bezpečnostním listě.
Pokud budete přidávat látku pod 0,1 hmot. %, nebude přispívat ke klasifikaci celkové směsi, ani nemusí být uvedena v bezpečnostním listě.“
„ta problematická látka je mošus ketonu (musk keton) a v analýze, kterou jsme si udělali na plynovém chromatografu vyšlo, že je jí tam 3,06% z celkového obsahu produktu.“
Týkalo sa to práve vône od Plačkovej. V zložení tú látku pritom neuviedli…
Aviváže La Essenze nepoužívaj!