Avokádo v příkrmu
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Avokádo v příkrmu
Prosím o radu, chtěla bych začít dávat dceři(8měs.) do příkrmu avokádo, ale nenapadá mě s čím bych ho mohla kombinovat, nař. do jogurtu, nebo jen tak samotné? Děkuji předem za případné tipy
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Dávala jsem samotné, „ready-to-eat“ zralost, kousky do pusy. A bylo to bez problému.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Rozmačkám a dám jen tak na chleba
pro starší ještě s trochou citronu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jardinera píše:
Dávala jsem samotné, „ready-to-eat“ zralost, kousky do pusy. A bylo to bez problému.
Muzu se zepat od kdy si to podavala samotne jako finger food?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jako finger food zatim vůbec, by to rozmatlal…(mladoch ma 15 mes).
Banan zvladne drzet a nezkoumat, ale avokado se bere do ruky fakt blbe.
Ale tak od toho 7-8 mesice jsem dala a vzdy jsem davala do pusy rovnou, ted jsem dlouho nemela doma avokado vůbec.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jardinera Dekuju, ja sem si prave rikala, ze to musi proklouzavat z rucicek ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lind002
Jo, na chleba se mi to libi - tak priste to snad chudakovi nesežeru ja a i on na chleba dostane ![]()
Kdyz jsem zacla davat avokado, tak ještě chleba moc nejedl, na ten jsme najeli az tak před tim rokem nejak.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zkusím tedy nejdřív samotné a uvidím:-) Chleba ještě nejíme…každopádně dííky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jardinera píše:
@Lind002
Jo, na chleba se mi to libi - tak priste to snad chudakovi nesežeru ja a i on na chleba dostane
Kdyz jsem zacla davat avokado, tak ještě chleba moc nejedl, na ten jsme najeli az tak před tim rokem nejak.
avokádo taky miluju, mňam… vždycky dělám min. dvě, aby zbylo i na mě ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vinny píše:
Prosím o radu, chtěla bych začít dávat dceři(8měs.) do příkrmu avokádo, ale nenapadá mě s čím bych ho mohla kombinovat, nař. do jogurtu, nebo jen tak samotné? Děkuji předem za případné tipy![]()
S banánem. Nase to milovala
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lind002 a začala jsi nejdřív kůrkou? My máme teprve 2zoubky, tak mám ještě strach, že se mi začne dávit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vinny píše:
@Lind002 a začala jsi nejdřív kůrkou? My máme teprve 2zoubky, tak mám ještě strach, že se mi začne dávit
kůrku si žužlala a dala jsem i celej krajíc a snědla i to
Samozřejmě jsem s ní u jídla, nacpe si vždycky sama celou papulu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit