Paštiky a děti, zdravé svačení
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
paštiky a deti
Ahoj, holky dáváte svým dětem paštiky???nekdy mívají i ve školce na svačinku, malá to nejí a nikdy jsem jí to nenabídla doma říká fuuj, ve školce není možno aby jedla pomazánky natož tak paštu. Babička jí nekdy kupuje a vždycky říká vem si na chleba to je zdravé
,když jí malá řekne fuj nechci
tak jí odpoví ale houby víš co je dobré. Malá si raději namaže na pečivo lučinu, tvarohovou pomazánku, nebo jen maslo. Mám stejně názor, že paštiky jsou samé E, E,ÉČKO, nic to dítěti žadné živiny nepřinese. A co vy?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@gabki jednou za čas mu to neuškodí. U nás to moc nefrčí, jíme je tak 1× za 1/4 roku
pak si dá samože i dítě..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kupované paštiky jsou převážně fujtajbly - věřím že ne všechny. Domácí paštika je moc dobrá a nic nezdravého na ní není.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Paštiky dítěti také nedávám, nepřijde mi na nich nic zdravého a výživného. Ani my dospělí je nejíme.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak kupovana pastika neni pastika, ale sadlo ovonene trochou jater ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lynette píše:
Kupované paštiky jsou převážně fujtajbly - věřím že ne všechny. Domácí paštika je moc dobrá a nic nezdravého na ní není.
no domácí je domácí, to zajisté, kupovanou jak vidím u babi jak jí odlepuje víčko a mnohdy jsou ty okraje takového nevábného vzhledu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bych malé paštiku nikdy nedala
Má 19m. Kupuju jí maso od Hippu, to jí určitě neublíží, do paštik namelou úplně všechno, co by jinde neudali ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak myslím, že občas neublíží, často bych nedávala. Na paštiku je moje dítě moc malé, ale klidně budu dávat - třeba alnaturu z DM.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@gabki píše:
Mám stejně názor, že paštiky jsou samé E, E,ÉČKO, nic to dítěti žadné živiny nepřinese. A co vy?
Na to lze mít jiný názor? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Eemii píše:
Tak kupovana pastika neni pastika, ale sadlo ovonene trochou jater
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Moje děti by paštiku nejedly, kupujeme jen velmi výjimečně kvalitní paštiky a jen pro nás dva (ačkoliv právě jsem dala do ledničky domácí, ale to taky jíst nebudou).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My to nejíme, ani synovi nekupujeme. ![]()
Ze školky nemohu zapomenout na sladkou medovou pomazánku, do dnes ji nemohu vidět.
![]()
- Citovat
- Upravit
Já si koupím 1× za rok Májku, víc toho nemusím. Děti by mi to stejně nejedly, takže se ani nenamáhám jim to nabídnout.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Eemii píše:
Tak kupovana pastika neni pastika, ale sadlo ovonene trochou jater
Asi tak. Bůhví, jestli to vůbec ovoněli játry a ne třeba nějakým zbytkem kůže a rozemletými kostmi. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit