Paštiky a děti, zdravé svačení
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Knihomyš píše:
A nemáte nějaký osvědčený recept na domácí paštiku?
Jsem zvrhlá, paštiku mám ráda, mladá občas taky (kamenujte mě). Když jsem se pokusila udělat domácí, tak mi vyšla hnusná až nepoživatelná.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak česká od vyhlášené francouzské se nedá srovnat, vadí mi tam velký podíl kůží, chrupavek a 3% masa možná bych jí pak jedla
a vlastně ani nevím jak chutná ta francouzská
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To je jako se vším, poctivá paštika nic špatného neobsahuje. Krabička s čímsi za 5.50 není paštika.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky to nekupujeme a nejime(v detstvi jsem v pastice nasla velkou hnusnou stetinu)
…a kdyz uz bych joo chtela diteti neco takoveho dat, tak jedine domaci..
- Citovat
- Upravit
@1.zizi píše:
Taky to nekupujeme a nejime(v detstvi jsem v pastice nasla velkou hnusnou stetinu)…a kdyz uz bych joo chtela diteti neco takoveho dat, tak jedine domaci..
Jaký
? Aspoň víš, že byla fakt vepřová ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sibyla0 píše:
Jaký? Aspoň víš, že byla fakt vepřová
treba krysi, ale bez stetin ![]()
- Citovat
- Upravit
Já miluju Matěje a v těhotenství, jsem se po něm mohla užrat, ale kupuju ho jenom sobě - je docela pikantní. Jinak dělám domácí paštiky a vždycky jednu míň kořeněnou(nebo vůbec) dělám malý a jednu normální pro nás. Ale jinak je nekupuju, nic lahodnýho v nich není ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@celipipka54 píše:
Já bych malé paštiku nikdy nedalaMá 19m. Kupuju jí maso od Hippu, to jí určitě neublíží, do paštik namelou úplně všechno, co by jinde neudali
Muzu se zeptat… Tvoje temer dvouleta dcera jede stale v amarounech…?
- Citovat
- Upravit
U nás paštiky moc nefrčí, míváme je občas s chlebem na véču, když se mi nechce nic extra vymýšlet. Kupuju od Alnatury nebo od místního řezníka, kde si ji dělají sami. Kluk ji parkrát měl a většinou mu chutná. Můj manžel si teda občas dopřeje i Májku, má ji rád, ale klukovi ji nedávám a mě teda taky nechutná.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já dávám občas dcerkam 4 a 7 let domácí poctivou paštiku, ale kupovanou nekupuju.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@chatwenna píše:
Muzu se zeptat… Tvoje temer dvouleta dcera jede stale v amarounech…?
Asi jo.. Proč dávat normální maso, že?
Třeba to myslela místo paštiky, na mase od Hippu se píše, že se může i mazat na chleba. Nějak nevěřím, že by skoro dvouleté nejedlo normálně se zbytkem rodiny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sibyla0 No, ponevadz maminka neodepisuje, tak bych rekla, ze mam pravdu spise ja a ne ty ![]()
- Citovat
- Upravit