Problém s pravidelností papání
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Nechat vyřvat týdenní mimino?? http://s22.postimg.org/…ons_irre.gif Ano, radu mám - krm jak potřebuje, ono se to srovná. Nechtěj zázraky na počkání. Snaž se ho probudit - mokrá žínka, šimrání, podporovat sací a polykací reflexy aj., je na světě týden, nediv se, že ještě pochrupává a nejde vzbudit, je to normální.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
3 hodiny nechat vyrvat tydenniho novorozence
chudak dite…krm ho, podle jeho potreb, musi se to proste vydrzet - zacatky jsou tezke
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nikol 22 Krm jak potřebuje - klidně často v malých dávkách. Zřejmě ti v porodnic tvrdili, že se kojí po třech hodinách. To je BLBOST. Některé kojené děti to tři hodiny vydrží, většina ne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nikol 22 azčíná si už dělat svůj režim, je to normální, já jsem měla poslední dvě děti nedonošené, na jipce byli srovnaní na tři hodiny, protože mě necítili, byli v inkubu, pak ale jak už byli s maminkou, začlo se to rovnat tak jak mělo a pili samozřejmě častěji. Vydrž jeho režim, tak to má být, není to, že by mu to nestačilo, prostě to tak teď potřebuje, žádná panika.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No právě, ze mi v porodnici řekli, ze ho mam krmit po těch hodinach, ze dokonce po dvou je brzy, ze to musí vydržet. Ale já na to nedokážu koukat, jak má hlad a pláče. Tak jsem to zkusila jednou, víckrát už to neudělám. Jen mi proste přijde, ze at delam co delam, má pořád hlad.
- Citovat
- Upravit
A jak víš, že má hlad? Možná, že jen chce být u Tebe v náručí… možná, že ho trápí bříško??? Jednej podle instinktu a ne podle toho kdo Ti co řekne…3 hodiny vyplakat týdenní miminko… to už je i na mě moc ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nikol 22 Mininka nepláčou jen hlady. Po kojení je taky může klidně bolet bříško. Koj malého jak potřebuje. Nevadí, jestli vypije co půl hodiny 20 ml, nebo jednou za 3h 120 ml (tolik najednou kolikrát nevypije ani můj půlroční).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nikol 22 v porodnici Ti řekli takovou kravinu, jo? To hledím, asi nějaká retroporodnice
Od pediatra bych to ještě zkousla, kolikrát jsou studovaní před 40 lety… Neboj, nakoj jak bude potřebovat, nedávej dudlíka, aby se technika opravila a nemusela jsi zbytečně dokrmovat. Možná když máš epi, tak by nebylo od věci na noc si odsát trošku mateřiny, aby jsi mohla večer dokrmit stříkačkou a v noci aby spal déle. Ale ani to nezaručí, že spát bude.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já nenechám vyřvat ani osmiměsíčního
Krm jak si řekne, mě tak v porodnici stresovali, až jsem ztratila mléko…
- Citovat
- Upravit
@Lili5 Nám taky cpali do hlavy po třech hodinách, musí být 10 minut u jednoho prsa a 10 u druhého
Nakonec mi ho tam začali dokrmovat mateřským mlékem od jiné maminky, později chtěli bebou, což jsem rázně odmítla. Měla jsem nervy v háji tak, že po příchodu z porodnice jsem kojit vydržela pár dní plně… ![]()
- Citovat
- Upravit
Miminko se krmí podle potřeby, né podle hodin. Takže krm tak, jak si řekne a už ho proboha nenechávej řvát. Ani jednoho kluka jsem nekrmila po třech hodinách, druhorozeného jsem první tři měsíce kojila i po deseti minutách… A kolikrát si jen cucl, usnul a bylo. Zkrátka potřeboval tělesný kontakt, chtěl být u mámy. To je u takového miminečka úplně normální.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Krm zatím, jak si řekne. V nemocnici ti asi zmršili tvorbu mléka tím, že jsi ho nepřikládala dost často. Pokud by ti hrozil nějaký záchvat, tak se vykašli na kojení a nasaď UM.
Nechápu, že ti ho na noc brali, vždyť noční kojení je nejdůležitější, aby ses vůbec rozkojila…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lindsay15 U nás v porodnici též říkají, že krmit se má mimino po třech hodinách.
V šestinedělí kojit z obou prsou, po šestinedělí už jen z jednoho. Deset minut z jednoho, deset minut z druhého… myslím, že se takových najde víc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, máme doma týden starého chlapečka a máme děsné problémy s jezením. V porodnici šlo vsechno celkem dobře, kojila jsem, jen jsem mela malo mléka, tak dokrmovali, ale jen nepatrně. Poslední den v porodnici to pomalinku začalo, sestřičky si brali malého na noc k sobě, protože jsem epileptička, tak abych se vyspala. A když mi ho ráno přinesla, byla úplně vyřízená, ze nevěděli co s ním, než jsem ho odnesla, nakojila jsem25, mel dostat 30 tak ze zbytek dokrmi, ale on zvládnul vypit 80 a porad mel hlad. Teď se to zase začalo otáčet, co jsme doma, tak kombinuju kojeni s nutrilonem, porad mu mat. mleko nestačí. Ale malý se mi teď místo po 3hodinach budi po pul hodině, vypije treba 20 a usne, dal do nej nic nedostanu, ale za pul hodiny má zase hlad. Dokonce ani když jsem ho opravdu ty tři hodiny nechala vyřvat, tak to nepomohlo, vypil zase 20 usnul a za pul hodiny zas. Nemate někdo podobnou zkušenost, nebo radu, co s tím? Už jsem z toho fakt na budku…