Problém s pravidelností papání
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
Je strašně malý, potřebuje jíst, krm ho tak často, jak si řekne, žádné vyřvání.
Na nějaké ustálení jídla je ještě hrozně moc malý s tím počítej až později, ale nenechávej ho vyřvát a trápit hlady, potřebuje jíst.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nikol 22
poď si pro facku!!3hodiny nechat plakat miminko? Ani batole bych nenechala
- Citovat
- Upravit
Syn nám po návratu z porodnice začal dělat to stejné. Nakonec jsem z toho byla tak na nervy, že jsme koupili Sunar a bylo to naráz úplně v pohodě…vydržel najezený 2,5 až 3 hodiny. Píšu jen vlastní zkušenost…ne doporučení jo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nikol 22 hlavně nenech vyřvávat týdenní dítě, proboha! devět měsíců byl zvyklej na přísun jídla 24 hodin denně a najednou má umět jíst pravidelně po X hodinách? To dítě se to taky musí naučit! Koj ho jak často a jak dlouho bude potřebovat. Máš na to celý šestinedělí, aby se naučil hezky pít. To že Ti v porodnici řeknou: „Kojte po třech hodinách, 10 minut z jednoho prsu“ je přímá cesta k ukončení kojení a nasazení umělého mléka, po kterém ty tři hodiny vydrží, protože mu to naliješ do krku a ho to nestojí žádné úsilí..
- Citovat
- Upravit
Je to moje první miminko, takže jsem proste jen poslechla to co mi řekli… Jinak ať chovám jak chovám, proste neusne a porad hleda prso… Tak podle toho usuzuji, ze to bude asi hlad… No budu teda krmit tak jak tady píšete, a snad to pomůže… Děkuji za rady…
- Citovat
- Upravit
@Nikol 22 píše:
Je to moje první miminko, takže jsem proste jen poslechla to co mi řekli… Jinak ať chovám jak chovám, proste neusne a porad hleda prso… Tak podle toho usuzuji, ze to bude asi hlad… No budu teda krmit tak jak tady píšete, a snad to pomůže… Děkuji za rady…
taky si ale nech poradit ať ho nenecháš vyřvávat ![]()
Příspěvek upraven 29.12.13 v 15:41
- Citovat
- Upravit
@Nikol 22 neboj se, to půjde
miminko se to musí naučit stejně jako ty. Hezky se sžijete neboj, jen to chce trochu čas
a pokud má hlad tak koj, aspoň si rozjedeš laktaci a na Nutrilon se vyprdni!
Příspěvek upraven 29.12.13 v 15:42
- Citovat
- Upravit
Tak hlavne neni divu, ze ses jeste poradne nerozkojila s takovou. Davej prso kdykoli si rekne, vybodni se na dokrm a priroda vse zaridi:-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nikol 22 klidně si spolu lehněte, pokud chce prso a lež a koj - koukej na televizi a odpočívej. Ono vlastně takto by mělo vypadat šestinedělí, ne uklízet, vítat návštěvy apod. Prostě pohodička, poznávat se, sžívat, užívat si sebe navzájem. Neboj, to zvládnete, u třetího už budeš profík ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nikol 22 Zkus dát dudlík, když chce pořád prso. Když bude brečet, zkontroluj jestli mu není teplo/zima, pochovej, koukni do plínky, pak až dej mléko. Nech ať si vezme kolik chce.Na nějaký intervaly se vykašli, koj klidně po půlhodině.
- Citovat
- Upravit
@Lindsay15 dudlík určitě ne, ohrožuje kojení a u dítěte nestabilně kojeného by kojení ukončil úplně
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lili5 Mě se osvědčil, je od té doby o dost klidnější. To musí člověk zvážit zda dá nebo ne ![]()
- Citovat
- Upravit
@Lili5 píše:
@Lindsay15 dudlík určitě ne, ohrožuje kojení a u dítěte nestabilně kojeného by kojení ukončil úplně
taky bych zatím nedoporučovala dudlík, pokud nezvládá stopro kojení.. v šestinedělí je dudlíkem maminka ![]()
- Citovat
- Upravit
@gabi.design Tak koukám necpou to do hlavy jenom mě