Paštiky a děti, zdravé svačení

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
22614
31.12.13 13:29

My to doma moc nejíme, možná jednou za čtvrt roku. A to kupuju paščtiku u řezníka, ne paštiku typu májka a spol. :nevim: Takže dcera jí s náma, když ji máme, jinak ne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1211
31.12.13 13:30

…a aby to vydrželo v regálech obchodu i 2roky :nevim: tak je tam plno vitámínu značky E, E…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška

Tak s domácí paštikou nemám problém, ale ty kupované, jak říkáš samé E4.. E5.. a i vyšší

• Citovat
  • Upravit
12862

Já paštiky nejím, protože mi nechutnají, ale ty kupované jsou opravdu povětšinou humus.
Ale ty domácí sice nejsou příkladem extra zdravé výživy(většinou), ale problém bych s tím jedou za čas neměla. Ona ji to babička nutí sníst, i když jí to nechutná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12959
31.12.13 13:31

Nedávám…paštiky nejíme, ani je nekupujeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
31.12.13 13:33
@gabki píše:
no domácí je domácí, to zajisté, kupovanou jak vidím u babi jak jí odlepuje víčko a mnohdy jsou ty okraje takového nevábného vzhledu :poblion:

ty okraje to myslíš takovej ten sulc? Tak ten vyloženě miluju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
31.12.13 13:34

Když už koupím paštiku, tak jedině nějakou předraženou ekobio a ani tak to nejím, max ochutnám, jestli to je za tu cenu takový zázrak :roll: Není :mrgreen: Dětem nedávám, ale vy hištorii už se stalo, že chtěly ochutnat, tak to jsem dala, ale nemělo to úspěch. Starší má nejradši máslo nebo máslo se šunkou. Občas propašuju Lučinu, že je to jako máslo. Mladší tohle všechno taky, ale ještě sýr má ráda. Med nechtějí, ani mermeládu, ani pomazánky. Ty pomazánky mě krkaj, dělala bych jim je ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1211
31.12.13 13:35
@zelenaprisera píše:
ty okraje to myslíš takovej ten sulc? Tak ten vyloženě miluju

brrr :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2992
31.12.13 13:35

Paštiku si dám ráda, od jednoho kvalitního řezníka, kde je jen nějaké to koření a maso, vím to jistě, dělá ji u něj moje mamka, a to je teda fakt mňamka :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1211
31.12.13 13:36
@zuzouš píše:
Když už koupím paštiku, tak jedině nějakou předraženou ekobio a ani tak to nejím, max ochutnám, jestli to je za tu cenu takový zázrak :roll: Není :mrgreen: Dětem nedávám, ale vy hištorii už se stalo, že chtěly ochutnat, tak to jsem dala, ale nemělo to úspěch. Starší má nejradši máslo nebo máslo se šunkou. Občas propašuju Lučinu, že je to jako máslo. Mladší tohle všechno taky, ale ještě sýr má ráda. Med nechtějí, ani mermeládu, ani pomazánky. Ty pomazánky mě krkaj, dělala bych jim je ráda.

jj to znám pomazánky to je škoda, taky nejíme :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14973
31.12.13 13:39

Kupovanou nejim ani ja, jednak mi to nechutna a pak slozeni se mi ekluje. Ted jsem delala domaci (jatra, maslo, smetana, koreni, cibule, cesnek a sul) a trochu jsem male namazala. Ma 19m, v podstate tam nic nezdraveho neni, akorat je to tucne, ale zas to nejime jak jogurt, ze.

O strave ve skolce si myslim sve, uz se desim, az budu vybirat skolku svym detem, protoze me pristup ke strave dodnes desi…

Ke zmince o medovem maslu - moje mama mi delavala na svacinu „nugetu“ - rohlik namazala ramou a posypala grankem. Jen si na to vzpomenu, uz je mi zle :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
31.12.13 13:40
@gabki píše:
brrr :mrgreen:

hele, já vím, že je to samej sajrajt, proto to jím výjimečně, ale kazdymu holt chutná něco jinyho ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3509
31.12.13 13:40

@zelenaprisera hmmmm a takovej Favorit, to je mnamka největší!!! :dance: Ale co jsem tehotna, tak se tomu taky obloukem vyhybam… :( :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1211
31.12.13 13:42

Me vadí že jim to cpou ve školce!!! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
880
31.12.13 13:44

Přiznám se, že kupovanou si občas dám - hrubomletou od místního řezníka, je výborná. Dítěti ji neplánuji dávat.
Ve školce kde pracuju děti paštiku nedostávají, ani taveňáky nebo uzeninu. Většinou pomazánky všeho druhu, občas džem, med. A kupodivu mají děti rádi chleba s máslem a k tomu jen zeleninu - okurku, mrkev, kedlubnu. Jednou za půl roku dušenou šunku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí