Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj holky,
mám doma dvě akorát avokáda na jakékoliv zpracování. Dostala jsem od kamarádky a nějak na ně zapomněla.
Tak Vás prosím, hoďte sem nějaký osvědčený recept na avokadovou pomazánku, chci jí vyzkoušet
.
Díky a těším se ![]()
Ted jí zrovna dělala Halina na Nově, možná bude recept na stránkách o tom pořadu ![]()
1 zralé avokádo, sůl, čerstvě mletý pepř, 1 stroužek česneku, 1 lžíce olivového panenského oleje, šťáva z půlky limetky nebo citronu
Avokádo rozpůlíme, vyloupneme pecku a oloupeme. Rozkrájíme na menší kousky a ihned polijeme citronovou (limetkovou) šťávou.
Vidličkou rozmačkáme na jemnou kaši.
Přidáme rozmačkaný česnek, olej, podle chuti sůl a pepř a promícháme.
Podáváme s pečivem.
Avokádo je dobré rozmixovat s banánem, na slano mám ráda avokádo+rajče, česnek, sul a na topinky, a teď dělala Halina avokádo+sardinky
Vím, vím
ona mě právě přivedla na ten nápad, protože jsem to avokádo chtěla vyhodit
jen tak ho prostě nemusim, jenže se mi tam nelíbily ty sardinky… tak jsem tu ![]()
Jedno avokádo, kostička lučiny, česnek, citronová šťáva a sůl. Vše rozmačkat a smíchat a je to ňamka ![]()
Dávám tvaroh, avokádo, česnek, sůl, pepř a citronovou šťávu ![]()
Pomazankovy maslo, avokado a cesnek, trocha soli podle chuti a hotovo ![]()
Zkoušela jsem dělat s vařeným vejcem. Pohledej recepty, bylo to moc dobré.
Díky moc, moc se vaše recepty neliší, základ je stejný, jen někdo dá lučinu a někdo tvaroh, prostě podle chuti…
každopádně to vypadá lahodně, zítra se na ní pustím, už teď mám chuť ![]()
Ja mam recept od znamych a ti ho maji z Mexika: avokado, prolisovany cesnek, pepr a sul (trocha) a rozmackane rajce (duzina)… ![]()
Pomazanka naslano- avokado, tvaroh, cesnek, sul, pepr
pomazanka nasladko- avokado, 100 ml kokosoveho mleka, 2 PL medu, 20g holandskeho kakaa