Avon lady ČR

832
16.5.13 10:47

Avon lady-ČR

Ahojky..potřebuji poradit, jsem Avon LA, nikdy jsem ale nevracela zboží, ale tetntokrat to potřebuji, vim ze musim mít nejaky formulár ale slo by to vratit i bez nějakym zpusobem? mam věci které chci vrátit nejdrive zaplatit nebo je mam jen vrátit? prosim nevíte jak to chodí, s tímto nemam zadnou zkusenost, Díky :think: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2256
16.5.13 10:55

Avon Lady super téma :-) Holky není tu nějaká Avonka z Olomouckého kraje??? Já teda Avon moc nemusím, ale jediná věc je super :-) Takový ten sprej osvěžující granátové jablko, meloun a spousta dalších :-) Kdyby se tu nějaká našla vezmu si rovnou aspoň tři :-)))) Jinak zakladatelko neporadím já dělala Avon tak před 8mi lety a nic jsem nevracela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
16.5.13 11:06

@Terka20 vraceli jsme vždycky s formulářem a jak je to s penězi, to teď nevím, musela bych se zeptat. Ale řekla bych, že nejdřív zaplatit celou fakturovanou částku a to vrácené ti potom vrátí extra :think:

• Citovat
  • Upravit
4553
16.5.13 11:33

Vrátit zboží lze jen s tím formulářem.
Fakturu musíš zaplatit a ty peníze za vrácené zboží ti pak odečtou v příští faktuře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10652
16.5.13 11:40

Tak jak píše Bikis teď jsem poprvé vracela a v pohodě…pošleš to poštou společně s tím formulářem (okolíruj si ho nebo oscanuj) faktruru zaplatit a oni ti to pak dobropisem odečtou. překvapila mě rychlost v ponděl jsem odesílala a asi ve čtvrtek jsem koukala že už mi to odečetli :potlesk: uplně bez problémů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
832
16.5.13 14:01

Tak jo holky moc díky, pozeptam se holek u nás zda nekdo nebude mít formular na vracení penez…=)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
832
16.5.13 14:02

Oprava:na vracení zboží :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
26.5.13 11:45

Ahoj holky, trosku mimo tema, jsem avon lady ze Slaneho, pokud byste chteli objednat, piste, je mozne i z Kladna. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2256
26.5.13 18:07
@ilona2804 píše:
Ahoj holky, trosku mimo tema, jsem avon lady ze Slaneho, pokud byste chteli objednat, piste, je mozne i z Kladna. :)

A pošleš mi to pak do Olomouce? Jelikož já fakt žádnou Avonku z okolí nemám… ani na FB se nikdo nechytl :-(((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
832
26.5.13 18:23

A nechces se rovnou zaregistrovat? nic to nestoji a muzes si objedvat jen pro sebe a pokazdy s katalogem objednavat nemusis…je to fajn… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2256
26.5.13 18:39
@Terka20 píše:
A nechces se rovnou zaregistrovat? nic to nestoji a muzes si objedvat jen pro sebe a pokazdy s katalogem objednavat nemusis…je to fajn… :mavam:

Ty jo ani nevím :-) já zas tak často neobjednávám… Mám ráda jen ty spreje, občas nějaký lesk na rty, a to je tak vše :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
832
26.5.13 19:06

Tak tetka to vidís na to ze mas rada jen tohle ale pokud by jsi byla AL tak by jsi ozkousela jine vyrobky a treba nasla super veci jak rikam nemusis objednavat pokazde kdyz je katalok ale me se to moc libi a je to super kdyz neco dojde tak objednam do zasoby za super ceny a je to fajn…nech si to projit hlavou…nebudes na nic cekat abudes si objednavat hnedka a provezou ti to az ke dverim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2256
26.5.13 19:08
@Terka20 píše:
Tak tetka to vidís na to ze mas rada jen tohle ale pokud by jsi byla AL tak by jsi ozkousela jine vyrobky a treba nasla super veci jak rikam nemusis objednavat pokazde kdyz je katalok ale me se to moc libi a je to super kdyz neco dojde tak objednam do zasoby za super ceny a je to fajn…nech si to projit hlavou…nebudes na nic cekat abudes si objednavat hnedka a provezou ti to az ke dverim :mrgreen:

Já Avon dřív dělala, takže vím co mi sedí a co ne. A právě, že toho od Avonu moc není. Dělala jsem tak před 7mi lety :-) Jj vím že to vozí až domů. Narozdíl od Oriflame. Tam je to až od určité ceny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
832
26.5.13 19:12

Aha tak to jo takze vis co a jak… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
26.5.13 19:51

@MiskaKosa no, mozny by to bylo, ze bych ti to posilala, neni problem, jen se ti to prodrazi o postovne, lepsi by bylo se registrovat, ale jak chces, napisu ti mail do OZ a muzem se domluvit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat