Avon lady ČR
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Avon lady-ČR
Ahojky..potřebuji poradit, jsem Avon LA, nikdy jsem ale nevracela zboží, ale tetntokrat to potřebuji, vim ze musim mít nejaky formulár ale slo by to vratit i bez nějakym zpusobem? mam věci které chci vrátit nejdrive zaplatit nebo je mam jen vrátit? prosim nevíte jak to chodí, s tímto nemam zadnou zkusenost, Díky
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Avon Lady super téma
Holky není tu nějaká Avonka z Olomouckého kraje??? Já teda Avon moc nemusím, ale jediná věc je super
Takový ten sprej osvěžující granátové jablko, meloun a spousta dalších
Kdyby se tu nějaká našla vezmu si rovnou aspoň tři
Jinak zakladatelko neporadím já dělala Avon tak před 8mi lety a nic jsem nevracela…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Terka20 vraceli jsme vždycky s formulářem a jak je to s penězi, to teď nevím, musela bych se zeptat. Ale řekla bych, že nejdřív zaplatit celou fakturovanou částku a to vrácené ti potom vrátí extra ![]()
- Citovat
- Upravit
Vrátit zboží lze jen s tím formulářem.
Fakturu musíš zaplatit a ty peníze za vrácené zboží ti pak odečtou v příští faktuře.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak jak píše Bikis teď jsem poprvé vracela a v pohodě…pošleš to poštou společně s tím formulářem (okolíruj si ho nebo oscanuj) faktruru zaplatit a oni ti to pak dobropisem odečtou. překvapila mě rychlost v ponděl jsem odesílala a asi ve čtvrtek jsem koukala že už mi to odečetli
uplně bez problémů
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak jo holky moc díky, pozeptam se holek u nás zda nekdo nebude mít formular na vracení penez…=)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, trosku mimo tema, jsem avon lady ze Slaneho, pokud byste chteli objednat, piste, je mozne i z Kladna. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ilona2804 píše:
Ahoj holky, trosku mimo tema, jsem avon lady ze Slaneho, pokud byste chteli objednat, piste, je mozne i z Kladna.
A pošleš mi to pak do Olomouce? Jelikož já fakt žádnou Avonku z okolí nemám… ani na FB se nikdo nechytl ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A nechces se rovnou zaregistrovat? nic to nestoji a muzes si objedvat jen pro sebe a pokazdy s katalogem objednavat nemusis…je to fajn… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Terka20 píše:
A nechces se rovnou zaregistrovat? nic to nestoji a muzes si objedvat jen pro sebe a pokazdy s katalogem objednavat nemusis…je to fajn…
Ty jo ani nevím
já zas tak často neobjednávám… Mám ráda jen ty spreje, občas nějaký lesk na rty, a to je tak vše ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak tetka to vidís na to ze mas rada jen tohle ale pokud by jsi byla AL tak by jsi ozkousela jine vyrobky a treba nasla super veci jak rikam nemusis objednavat pokazde kdyz je katalok ale me se to moc libi a je to super kdyz neco dojde tak objednam do zasoby za super ceny a je to fajn…nech si to projit hlavou…nebudes na nic cekat abudes si objednavat hnedka a provezou ti to az ke dverim ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Terka20 píše:
Tak tetka to vidís na to ze mas rada jen tohle ale pokud by jsi byla AL tak by jsi ozkousela jine vyrobky a treba nasla super veci jak rikam nemusis objednavat pokazde kdyz je katalok ale me se to moc libi a je to super kdyz neco dojde tak objednam do zasoby za super ceny a je to fajn…nech si to projit hlavou…nebudes na nic cekat abudes si objednavat hnedka a provezou ti to az ke dverim
Já Avon dřív dělala, takže vím co mi sedí a co ne. A právě, že toho od Avonu moc není. Dělala jsem tak před 7mi lety
Jj vím že to vozí až domů. Narozdíl od Oriflame. Tam je to až od určité ceny…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MiskaKosa no, mozny by to bylo, ze bych ti to posilala, neni problem, jen se ti to prodrazi o postovne, lepsi by bylo se registrovat, ale jak chces, napisu ti mail do OZ a muzem se domluvit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit