Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
zdravím maminky,těhulky,snažilky…
chtěla bych poprosit o radu je tu nějaká Avon Lady mezi váma? potřebuju se na něco zeptat:-)
já jsem také avon lady:) ptej se:)
jestli budu vědět odpovím:D
ahoj ![]()
teď v kampani 2/12 je akce, na sbírání bodů a pak si můžeš koupit výrobky za korunu..nasbíraný body mám dala jsem do objednávky ale ukazuje mi to plnou cenu a ne 1kč:( na letáku je napsáno že máš výrobky označit v objednávce ale nevím jak ![]()
tam by mělo být jiné číslo toho výrobku ne??nez co je v katalogu kdyz to chces se slevou… ![]()
buď tam je rovnou jiné obj. číslo nebo se to odúčtuje až při fakturaci, tzn. ty na objednávce vidíš plnou cenu, ale až se vytvoří faktura tak tam bude ta koruna
cvana píše:
tam by mělo být jiné číslo toho výrobku ne??nez co je v katalogu kdyz to chces se slevou…
právě že je stejný číslo ![]()
rosolina no tak snad jo:ú nerada bych pak za to platila ale zase je zbytečný to nechat propadnout myslím si ![]()
to jo ale dávej pozor jestli si naobjednávala tu sumu z tech určitých stran pouze at más tu slevu:D já se málem spletla..
Pavla23:napiš mis tránku a obj. číslo já se kouknu do katalogu
cvana píše:
to jo ale dávej pozor jestli si naobjednávala tu sumu z tech určitých stran pouze at más tu slevu:D já se málem spletla..
právě na to jsem si dala pozor ![]()
rosolina je to objednávka str. 8-47 ..za každých 400kč 1 bod a když se sbírají tak si můžeš za to objednat řasenku,Anew krem a nebo parfem herve leger..je na to spešl letáček …já mám z těch stran obj. za 1600 tak jsem chtěla od každého 1ks
Pavla23:tak jsem na to koukala a já žádný malý leták nemám
zkus zavolat na avon linku a ještě se poptat tam
nebo mě ještě napadlo, že při samotném objednávání se ti pak ke konci objeví nabídka zboží s tím, že jsi splnila podmínky pro jeho objednání.
nebo na stránkách avonu jak se prihlásis to je ne? ten letáček
cvanajj tam to je hned na začátku
no objednala jsem to tak se uvidí:)
Dobrý den, velmi ráda bych se nějaké šikovné avon lady zeptala, kde, jestli a jak je ještě k sehnání parfém Avon Always (zelený).Moc ráda bych ho koupila.