Až moc silný výtok

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
17.12.21 22:54

Až moc silný výtok

Holky taky máte problém s výtokem? Četla jsem na internetu, že výtokem se tvz. čistí pochva ale mně už to u mě moc normální nepříjde.

Mám extrémně silný výtok. Což nejenže nemůžu nosit světlé kalhoty protože je to natolik silné, že by to vypadalo, že jsem se počůrala 😅 a nemůžu nosit pěkné spodní prádlo, ale taky to páchne, že jsem si už zvykla nosit vložku/intimku i v dny, kdy to nemám.

Asi každopádně Zajdu na gyndu, ale napadlo mě, jestli s tím nějaká nemáte zkušenost.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24581
17.12.21 22:57

Podle mě to normální není. Jako něco malinko ano, ale až takto? :think: Gynda je dobrá volba. Doufám, že vám pomohou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.12.21 23:40

Nosím intimky pořád, někdo to tak prostě má :nevim: na gynde mi řekla, že mi na to nemá co dát :? Ale už jsem si zvykla

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.12.21 23:40

Nicmene kdyby ti ta tvoje řekla něco, co pomáhá, tak prosím napiš :palec:

• Citovat
  • Upravit
24581
17.12.21 23:46
@Anonymní píše:
Nosím intimky pořád, někdo to tak prostě má :nevim: na gynde mi řekla, že mi na to nemá co dát :? Ale už jsem si zvykla

No a je normální i zápach? Já jsem si vždycky myslela, že běžný výtok právě nezapáchá, že podle zápachu se pozná, že je něco špatně. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.12.21 23:56
@lucad77
@lucad77 píše:
No a je normální i zápach? Já jsem si vždycky myslela, že běžný výtok právě nezapáchá, že podle zápachu se pozná, že je něco špatně. :think:

Tak není to úplně zápach, ale takovou charakteristickou vůni to má, no :oops:

• Citovat
  • Upravit
24581
17.12.21 23:58
@Anonymní píše:
@lucad77Tak není to úplně zápach, ale takovou charakteristickou vůni to má, no :oops:

Tak to ano, zakladatelka psala vyloženě zápach, to mě zmátlo. Jako jo, někdo je asi “vlhčí” od přírody, to se nepřu. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1375
18.12.21 00:23

Tak pokud výtok zápáchá, tak šup šup na gyndu, v pořádku to není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová