Azalia, Sunya

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
757
12.11.09 11:37

Azalia, Sunya

Malé bylo devět měsíců a už měsíc špiním, prý to značí, že už Azalia nemá stoprocentní antikoncepční účinek a je čas nasadit klasickou HA, přestože kojím, od půl roku věku dítěte to už nevadí. Takže přecházím na Sunyu, máte někdo zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21892
12.11.09 13:15

Ahoj,ja teda Azalii uzivala hned po sestinedeli a spinila jsem stale,dr mi rekla,ze je to u techto druhu antikoncepci bezny a je fakt,ze kamaradky maji stejny problem..o tom,ze by to znacilo spatny antikoncepcni ucinek,slysim prvne 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
781
12.11.09 13:22

I mně dr říkal, že u antikoncepce, která se bere při kojení, je špinění úplně běžné - jak Azalia, tak Cerazette… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
12.11.09 13:27

Teda to mě přijde taky divný 8-o . Azalii jsem brala půl roku, pak jsem přestala kojit a přešla na Lindynette. Doktor mi nabízel, že pokud mi Azalie vyhovuje, můžu ji klidně brát dál. Jenže to jsem nemohla, neb pro mě byla dost drahá.
O sníženém účinku mi nic neříkal a ani nic takového není v příbalovém letáku, ten jsem četla celkem pečlivě. Kdyby to byla pravda, nejspíš by to tam bylo napsané. :?:

• Citovat
  • Upravit
21892
12.11.09 15:07

No logicky je to kravina,kdyz uzivate nepretrzite jednu tbl za den,tak jak by to mohlo mit najednou z niceho nic snizeny ucinek?Dyt ta hladina hormonu se udrzuje na stale stejne hladine.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1995
12.11.09 18:58

No to „ráda“ slyším, že je to normální. Já u Azalie po několika měsících začala krvácet. A ono je to normální! 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
8.12.09 22:32

Zrovna dneska jsem začala špinit, tak jsem ráda, že jsem se dočetla, že to normální… Jaký je průběh? Trvá to několik dní a pak nic nebo je tak nějak průběžné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4957
1.2.10 14:57

Já beru Azalii už 4měs a teď krvácím už týden a minulý týden jsem měla děsné, ale děsné bolesti v podbřišku :cry: , že jsem nemohla nic dělat…je to divný, ale mě doktor o tom krvácení, taky řekl, že je to normální…je ty bolesti byly hodně divné 8-o :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
1.2.10 15:20

Ahoj,ja zacla brat Azalii po 6ti nedeli,po tydnu brani jsem dostala MS,ktera trvala 9 dni,ted dobiram treti platicko a za cele ty tri mesice jsem nemela vubec zadny problem,zadny spineni,,zadna MS,zadne bolesti,me fakt vyhovuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mishugge
5.2.10 13:33

Jen se chci zeptat… když jsem brala normální HA tak jsem musela na týden po dobrání přestat léky užívat. Aby se dostavila menstruace. U Azalie je napsáno že po dobrání mám načít nové plato. Znamená to že po posledním prášku mám vzít nový platíčko hned následující den nečekat týden až se dostaví MS?

• Citovat
  • Upravit
Lenka123456789
12.10.10 22:00

Co se tyče Azalii a špínění, tak je to uplně normální ja ji beru už skoro 2 rokem a pár krat se mi podařilo ji několik dní vynechat tak jsem čekala na menstruaci kde jsem ji nasadila a špinila jsem dlouho na co mně taky upozornoval dr že můžu špinit klidně i půl roka to se mi ještě nestalo, ale stava se že se s ní špini.Taky je drahší ale ja ji musím brát kvuli migrenám a jsem s ní spokojena až na to, že jsem přibrala a musela nakoupit nove podprsenky… :-?

• Citovat
  • Upravit
16694
12.10.10 22:04

tak já ji začla brát po šestinedělí a špinila jsem nepřetržitě 5 měsíců, než jsem se naštvala a HA jsem vysadila úplně. Dr mě „uklidňoval“, že je to normální…no, normální možná, ale přinejmenším to děsně otravuje život :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
10.2.11 20:48

Sunyu používám už pěknou řadu měsíců, neměla jsem žádné problémy, ani minimální, akorát první měsíc trošku špinění, ale jinak je bezproblémová, je levná oproti jiným a podle mě skvělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SayOk
14.3.11 15:54

Tak ja beru Sunyu a je dobra jen prvni mesic jsem spinila ted cekam jak bude probihat ten dalsi. Jinak zatim vice info o teto HA rict nemuzu. az budu vedet vice napisu. :-)

• Citovat
  • Upravit
9079
1.2.12 21:09

Je to nesmysl. já ji brala rok a bez problému. A špinění je normální, protže tam jiné hodnoty hormonu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí