Mirena

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1
7.11.09 21:49

mirena

ahoj holky, jsem moc ráda za tyto stránky.tělísko Mirena mám asi měsíc.špinila jsem jen pár dní, za to ale krvácím, i když málo, po každém styku.taky mě dost bolí prsa ale v žádném příspěvku od vás jsem o tom nečetla.máte nékdo taky tuhle zkušenost???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
494
7.11.09 23:29

ahoj, já mám Mirenu 7. týden, ještě stále špiním. Krvácela jsem 2 dny silně po zavedení, pak stálé špinění a po každém styku krvácení. Teď po posledním sexu už jen špinění, tak doufám že se to už uklidňuje. Ptala jsem se doktora, prý je to normální i půl roku ( hrůza!), mám vydržet, je to škoda ji za 6 tisíc vyndávat. Prsa mě bolí taky, ale to asi proto že kojím :-)
Takže vydržím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9548
8.11.09 09:06

Ano, půl roku je bohužel normální :cry: Byla jsem toho živým důkazem. Špinila jsem 6 měsíců po zavedení a pak měla normální menstruaci skoro každý měsíc :evil: Prsa mě strašně bolela pokaždé, když mělo dojít k ovulaci až do MS, kdy to přešlo. Mirenu jsem měla 3 roky a už ji nechci :-(
 Ivana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
9.11.09 15:56

Mám Mirenu druhým rokem. Zpočátku spineni stále, ale slipovka to zvládla. Přestala jsem na ni myslet a sedlo si to. Menses nemám prakticky vůbec. Mívala jsem hrozny PMS, prsa nalita, bolestiva. Teď krvacim jen po velkém vypětí, zmena prostředí - a jen mírně 1-2 dny nebo jen spinim cca týden, prsa predtim cítím, ale mírně a bez bolesti, jen tlak. Neda se to srovnat. Doktorka mi jasne řekla, ze pokud o mirene nejsem presvedcena, nemám si ji dávat. Telo ji pak muže odmítnout. Jsem spokojena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
29.12.09 13:19

Já co se týče mireny jsme úplně spokojená. Mám jí už sice rok ,ale asi ten první půl rok byl hrozný! Měla jsem návaly,závratě, bylo mi špatně a pořád jsem špinila. Taky mě bolely prsa. mysella jsem ,že zblázním ani sjem se jich nemohla dotknout.Nakonec mi jedna známá doporučila léky-askorutin /dají se koupit bez předpisu a cena se pohybuje kolem 30 korun /.Ty jsme začla pravidelně užívat a to 3× denně.Špinění vymyzelo. Když jsme opět začala špinit nebo krvácet nasadila jsem si léky a ono to zase přestalo. Po půl roce jsem už měla klid. Je pravda ,že když se blížím ke dni kdy bych měla menstrulovat,že mě bolí prsa trochu,ale není to taková hrozná bolest,co by se nedala snést.Za 2 dny je po všem. :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
29.12.09 22:02

mirena

ahoj,to je fajn,ze mirena nakonec sedla.Dr mi rikal,ze zziti s mirenou muze trvat az pulroku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
29.12.09 22:06

Mirena

Ahojky,takovou zkusenost s krvacenim sice nemam,ale asi bych zavolala gynekolozce a poradila bych se s ni.Myslim,ze normalni to neni,kdyz po styku krvacis.Treba Ti predepise nejake leky nebo te pozve na prohlidku a zkontroluje,zda je telisko dobre usazene.Nepodcenovala bych to.Napis pak,jak jsi dopadla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
27.1.14 13:48

mirena

Ahoj holky, zajímalo by mě, zda partner při sexu cítí vlákna od mireny, podělíte se někdo o zkušenosti? Jestli jo, vadí mu to? Dost přemýšlím o zavedení. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.7.14 20:36

Může Mirena vypadnout, aniž bych o tom věděla?

Holky, mám Mirenu 3tím rokem menstruaci sice nemám, ale za to opravdu často špiním. sice ne moc, ale fakt snad 2 do měsíce asi 3-4dny.
No, ale ted jsem byla na kontrole a doktorka říkala, že jí tam prej nevidí, že bud vypadla, nebo je moc ustřihlá. Takže jsem objednaná na kontorlu na gyndu, ale až za měsíc. Máte s tím někdo zkušenosti? může vypadnout sama, aniž bych to zaregistrovala? nebo jsem taky jednou četla, že někomu zarostla a musela na operaci, tak doufám, že tohle nebude můj případ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
radmar
22.7.14 21:25

Počkej, neviděla ty šňůrky v pochvě, nebo neviděla tělísko na UZ. Pokud jde o ty šňůrky, ty mě zajely dovnitř sami, doktor říkal ze je to bezne…

• Citovat
  • Upravit
22.7.14 21:30

@radmar no, jen ty šňurky, tak mě poslala na gyndu a asi to vezme taky UZ. tak to jsem si oddechla, t ak snad to bude ok, díky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
radmar
22.7.14 21:37

Tak to urco bude dobry, ono by to ani nemělo moc trčet, mě na to doktor upozorňoval, ze by to mohlo „škrábat“ partnera, tak ze mam dojit a zastrihne to, pokud budou stiznosti…udelaji ti kontrolní UZ a bude…co stín spinenom, ale nevím, mě sedla a nespinim ani nemenstruuju…

• Citovat
  • Upravit
22.7.14 21:40

@radmar no, at taky mám mega velký bolesti prsou a to celkem často, příjde mi, že mě nebolej snad jen týden v měsíci, je to fakt děs, je to jakobych byla úplně mega rozžvejkaná po kojení a je to fakt děs, nemůžu o ně vůnec zavadit, tak zvažuju, že si jí ted na tý kontorle nechám vyndat, nevím no. měla jsem jí mít na 5 let, mám jí zatím jen tři, ale psalo tu hodně holek, že je po Mireně bolej prsa, tak snad to bude tím. Zbytečněto vyndávat nechci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
radmar
22.7.14 21:43

Tak uvidíš co ti řeknou, mam kamarádku co si ji taky musela nechat vyndat, mela bolesti, otekaly ji nohy…jak to naštěstí neznám…

• Citovat
  • Upravit
15406
22.7.14 21:46

Mě doktorka tvrdila, že kdyby měla vypadnout, tak to bude doprovázený alespoň trochu křečema a bolestí, že bych si toho určo všimla. Tak doufám, že má pravdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí