Mirena

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
222
22.7.14 21:51

Já teda boleni prsou neměla, za to jsem trpela na migrény. Ale šílené. Tak ak 3× do týdne, zvracení atd. Nechala jsem si ji vytahnout. Diky bohu za to… Jinak jsem nespinila vůbec žádné problémy ale ty bolesti hlavy už se vydržet nedaly. Je to škoda, ale nedá se nic delat, ne každému sedne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.7.14 21:58

@lucka.honza a máš co ted? já právě už prášky nechci a nic jinýho mě nenapadá. tak asi budu bez. ještě jedno dítko čsem chcem, a le co pak a ž fakt další v plánu nebude, to netuším :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
radmar
22.7.14 22:01

Taky myslím zr by to nebylo nijak nenapadne.Ja vůl se vlastně ano nezeptala jak se vyndává…uz mě ta představa začíná trochu desit…

• Citovat
  • Upravit
radmar
22.7.14 22:03

Moje kamarádka má nejake kroužky co si zavádí sama, vždycky na tri týdny, pak týden nic, to přijde menstruace a pak zavede dalsi…taky je spokojena…

• Citovat
  • Upravit
22.7.14 22:08

@radmar no,jo, uvidím, no co si pak vyberu.
jinak na to se taky netěším, to vyndávání, závádění bylo celkem nepříjemné, ale ještě, že jsem měla odvoz, jinak bych asi vykrvácela někde venku, to bylo děs. tak nevím, co mě bude čekat při vyndávání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
222
23.7.14 15:25

@pampeliška189 Já teď neberu nic. A ty kroužky chápu, ze nechceš taky by mi to bylo nepříjemné. Tělísko je fajn, ale bohužel nikdo neví jak bude tělo reagovat. Pak možná ještě náplasti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
21.1.15 09:26

Holky, v pondelí jdu na mirenu. Stale nemám cyklus, delali to nekomu z vas i bez? Boli to? Ja jsem poseroutka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626
21.1.15 09:42

@MarieOVMUC za me uz nikdy…tak bolet to boli, ale to se da jeste prezit. me to dlouho tvalo nez si sedla, skoro rok jsem spinila a zacal me teda dost bolet sex. Nakonec mam z toho 2 cysty, pry jak telisko nepropoustelo radne hormony :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
21.1.15 09:52
@svycarka píše:
@MarieOVMUC za me uz nikdy…tak bolet to boli, ale to se da jeste prezit. me to dlouho tvalo nez si sedla, skoro rok jsem spinila a zacal me teda dost bolet sex. Nakonec mam z toho 2 cysty, pry jak telisko nepropoustelo radne hormony :roll:

tak ja znam mnoho spokojenych zen, o to nejde. jinou moznost nez nesoulozit nemam. Jen to vzdy vsem davaji pri ms a bojim se. Treba u hamiltona jsem brecela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4955
21.1.15 10:11

Já dostala před započetím ms a necítila jsem to vůbec, nepříjemné bylo jen desinfikovani pochvy, ale Hamiltona jsem taky vůbec necítila. Jinak mám přes rok a žádné potíže nemám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
21.1.15 10:20

@ProfZav budu to muset vydrzet, trebas to vubec nepujde.. ach jo.. mela jsem jit hnedka po ti nedeli, ale moje penize tehda padly na zimni gumy a az tedka mam znova nasetreno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5019
21.1.15 10:22

@MarieOVMUC byla jsem také na zavedení bez MS. Jako jednu chvíli to nebylo moc příjemný, ale byl to jen okamžik, takže to bylo v pohodě. Kdyby to trvalo dýl, tak asi naříkám, ale jak říkám, byl to jen okamžik, tak se to zvládlo v pohodě… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5019
21.1.15 10:26

Já taky nešla hned po šestinedělí. Prvně jsem si nechala napsat na tři měsíce prášky vhodné ke kojení a pak až jsem se rozhodla pro mirenu. A kdybych čekala až na MS, tak nevím, kdy by přišla… ještě jí pořád nemám, ale nevím jestli to je kojením nebo mirenou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
21.1.15 10:31

@areca a ten fous v pochve po tom nevadi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5019
21.1.15 10:33

@MarieOVMUC :mrgreen: né vůbec. Doktorka sama říkala, že mi ho nechá krátky, jen pak na vytažení. A já nic necítím a když jsem se ptala chlapa, tak prvně nechápal, na co se ptám :mrgreen: a pak říkal, že taky ne…!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí