Mirena

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7376
21.1.15 12:47

@areca ja ms nemela ani kdyz jsem pocala druhe:D takze uz tak 4 roky bez, kojim no. Uvidime v pondeli.

add- ja mela injekce po porodu na 3 mesice a nesedlo mi to-zacala jsem mit zravku, otekala jsem a ty nalady… prasky zapominam brat a co se hormonu tyka- tak to stejne a normalni telisko neni tak spolehlive, jak bych si predstavovala:), kondomy mi nedelaji dobre a stejne ten sex stoji za prd, kdyz jen myslim na to, aby se nesesoupal.. :D takze za vcasu, jdu do te mireny a budu se modlit at sedne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1198
29.3.15 10:34

Ahoj holky chci se zeptat mám mirenu asi 3 týdny první den jsem špinila druhý už nic asi týden dobrý, pak byl sex začala jsem krvácet a od té doby pořád a hodně silně. Doktorka mi říkala, kdyby to hodně krvácelo at přijdu že mi napíše nějaký prášky na zastavení. Máte s tím někdo zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1799
29.3.15 11:33

@Géčko Mám s tím zkušenosti a velký. Nechci tě strašit, ale já bohužel patřím k těm 50% co jim asi miréna nesedla. Už to bude rok co ji mám a krvácím stále. Nejdříve lékař stále tvrdil, že to chce čas, aby si to sedlo. Pak se vymlouval na kojení, že to asi způsobuje to krvácení. No a na řadu přišly léky jak píšeš - typu ascorutin nebo něco na posilnění cévní stěny (teda jestli to píšu dobře) a poté nějaké léky, úspěšně jsem zapomněla název, ale používají se na oddálení menstruace. Jinak na ultrazvuku lékař nic špatného nevidí, prostě vše je v naprostém pořádku. Jen taková jedna maličkost, že stále krvácím. Někdy víc, někdy míň a dokonce tak cca 5 dnů v měsíci vůbec.
Přeji Ti, aby jsi patřila k těm dalším 50%, které jsou s mirénou spokojené a aby jsi ten tvůj problém vyřešila co nejdříve. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
555
29.3.15 11:47

@Géčko mi pomohlo, že mi zkrátili ta vlákna, za která se to potom vyndává… Nevím,, jestli když do toho přítel „narazil“ se to tam nějak hýbalo… :nevim: každopádně po zkrácení na nejmenší možnou délku nemám žádný problém a o krvácení už rok nevím :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
29.3.15 12:17

Mám MIrenu asi 7 měsíců, a taky nejsem nadšena, teda za velké pozitivum považuju vymizení migrén, to je obrovské plus. Jinak nic moc, dříve jsem měla MS tak 3 dny a ani jsem o tom nevěděla, ted to trvá cca 9 dní, s ukrutnými bolestmi v podbřišku, které jsem nikdy předtím nezažila (snad u porodu).
A jak píšeš že máš Mirenu první tři týdny, tak to jsi dobrá že už jsi měla sex :-D Já jsem krvácela první dva měsíce snad v kuse, a když jsem nekrvácela tak jsem byla neustále nadopovaná Algifenem protože jsem se kvůli bolestem nemohla ani pohnout. A na UTZ taky vše v pořádku :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
29.3.15 17:41

Ja mam mirenu taky od ledna a taky spinim, nekdy vice nekdy mene, ale porad. Jako, nevadi mi to, intimka mi staci nekdy ani to nemus byt a hlavne si muzu uzivat milovani beze strachu z dalsiho tehotenstvi. Oralni sex jsem nikdy nevyhledavala, takze nemam zadny problem a mozna to nekdy prestane:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1198
30.3.15 19:16

@marmelada78 Sex jsem měla vůbec mě to nebolelo a ani jsem nekrvácela vše začalo až po tom.. :-( a teď ne a ne to přestat a je to opravdu dost silné :-( @pochoma tak doufám že budu patřit k té druhé skupině, dnes jsem si byla pro léky proti tomu krvácení, doufám že to pomůže jmenují se EXACYL :nevim: prý by to mělo zastavit. Dřív jsem problémy s menses neměla tak 3-4 dny a hotovo. Zkoušela jsem prášky, ale to bylo hotovo, migrény den co den, ospalost, náladovost, deprese, hrůza…to už nikdy…myslela jsem si že tímhle si pomůžu, ted začínám trochu pochybovat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1799
30.3.15 19:29

@Géčko Tak to jsem také užívala a nic. Já jsem prostě beznadějný případ. Ale aspoň ten lék na mě neměl žádné vedlejší účinky. Držím palce a dej vědět. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
5.5.15 11:17

Holky, a kolik mirena stojí, kolik jste za ni daly a v jaké lékárně? Dnes mi končí 6-ti nedělí, tak to chci probrat s doktorem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
555
5.5.15 13:48

@Weris me stala pred rokem 6 800 a kupoval ji primo doktor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
6.6.15 21:16

Já před 17nácti měsíci platila u mudr. 5000,– dodnes sní bojuji, jde ven :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
7.6.15 07:53

Mirénu jsem měla 5 let, sedla mi. Já ji měla před 8 lety za necelých 5000.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.6.15 16:33

Ahoj holky,
Chci se zeptat těch co. mají Mirenu už zavedenou. Když jste si ji nechali zavést a potom jste spinili tak jste byli v pohode? Protože já už jsem jak bych to řekla vystavena od 1.5 jsem zacla krvácet 5.5 mi ji zavedli a od té doby s jednodenní přestávkou pořád spinim (slabe krvacim). Už je to celkem dlouho a. Přijde mi, že jak tělo není zvyklé takhle přicházet o krev i když maličko tak já jsem úplně vyřízena, unavená mota se mi hlava mám pocity na omdleni jsem taková. Celkově zpomalena. Myslíte, že by to mohlo být tímhle? Nebo příčina bude jiná.
Děkuji za odpovědi a omlouvám se za chyby píšu z mobilu…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.6.15 16:46
@Anonymní píše:
Ahoj holky,
Chci se zeptat těch co. mají Mirenu už zavedenou. Když jste si ji nechali zavést a potom jste spinili tak jste byli v pohode? Protože já už jsem jak bych to řekla vystavena od 1.5 jsem zacla krvácet 5.5 mi ji zavedli a od té doby s jednodenní přestávkou pořád spinim (slabe krvacim). Už je to celkem dlouho a. Přijde mi, že jak tělo není zvyklé takhle přicházet o krev i když maličko tak já jsem úplně vyřízena, unavená mota se mi hlava mám pocity na omdleni jsem taková. Celkově zpomalena. Myslíte, že by to mohlo být tímhle? Nebo příčina bude jiná.
Děkuji za odpovědi a omlouvám se za chyby píšu z mobilu…

Já špinila cca 3 měsíce než to sedlo.Tak to asi nevadí.
Unavenost nevím muže to být vše dohromady počasí, zavedení mirény zeptat se doktora. :nevim: Mi ji zaváděl v zimě, unavenost až tak né ale bolení to jo.
Od té doby jsem bez menstruace.Jen sem tam.

• Citovat
  • Upravit
smurfka
21.7.15 11:00

Ahoj. Jdu na zavedení mireny za dva dny. Dr ji zavádí v době MS. Chtěla jsem se zeptat kdo to tak měl, šly jste tam s tamponem a po zavedení vlozkaslipovka, nebo jste si hned zase zavedli tampón?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

Těhotenský test 2v1