Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Neuvědomuje si to ale ona je ten člověk co mě nejvíc stresuje a schvádí to na ostatní ![]()
Ještě chce abych už šla do školy vždyť to je skoro samé když chodím do práce ![]()
@Anonymní píše:
Ještě chce abych už šla do školy vždyť to je skoro samé když chodím do práce
Tak střední by sis mohla dodělat ![]()
Tipuju ti tak 15-17 let. No jooo, období, kdy jsou všichni proti tobě a nikdo ti nerozumí. Hele, přejde to a pak budeš za babičku ráda.
Bydli někde jinde a myslím to úplně vážně.
Já nejsem od cca 20 let doma, odstěhovala jsem se po střední, v hodně věcí se s mou mámou neshodneme, ale protože spolu nebydlíme, ona je úžasnou
babičkou mých dětí. ![]()
@Anonymní píše:
@pikola A kdo řekl že jí nedělám?O
Byla to narážka na absence čárek ve větě
@Anonymní píše:
@pikola A kdo řekl že jí nedělám?O
Tvůj slovní a písemný projev?
vůbec jsem nepochopila co píšeš
![]()
@Anonymní píše:
Mám babičku a rozčilujou mě její řeči pak mám celý den zkaženou náladu ještě s ní bydlím.
Má zastaralé kecy a furt něco vždycky si najde kritiku.. dokonce když přijede návštěva říká mě jméno například - Anna a v soukromí Anička
Nevím jestli to dělá kvůli tomu aby to vypadalo že mě nemá tolik ráda a že má radši ostatní úplně mě to rozčiluje a jsem z ni už fakt na nervy. Diktuje mi celý život a dělá ze mě neschopnou a že nic nedokážu. Chtěla jsem jít na brigádu oba ze ne ze to nezvládnu šla jsem tam a je to v pohodě její jiná vnučka nic nedělá a asi jsem měla zůstat doma kvůli nipřed její rodinou moc nemluvím protože mě pomlouvají jinak s přáteli a cizími se bavím normálně a ona že bych nemohla dělat s lidmi třeba servírku takže nemůžu dělat ani co chci
Tak ja tohle mela stejny moje babicka podle me byla tak nejak vzdycky svine a jeste kdyz byla s moji mamou ta teda taky neni zrovna nic extra, sic je to uz dlouho ale neda se zapomenout uz nevim z jakeho duvodu ale bylo me tenkrat receno ze me moje dite chcipne a ruzne jine urazky jsem slychavala treba kdyz me matka jako malemu diteti ublizovala vecnym skuhranim o tom jak je v zivote nespokojena s pritelem a podobme rikala me to furt dokolecka vsechny jeji problemy sdelovala me a to me bylo nejakych 13 az 14 let nedalo se to vydrzet a kdyz jsem rekla ze si ma najit psichologa byla jsem spatna ja, tak babicka ta vzdy semnou mela problem kecy ze se o sebe neumim postarat ze nic neumim ze je vsechno spatne a podobme tak radeji ma sestrenku nez me, ale tak jelikoz jsem byla jako 13 leta holka tak si myslim ze si mohli odpustit spoustu kecu a podobne, pritom myslim ze je to hlavne o vedení matky a to jak dite nauci o sebe starat od toho je vychova… Dodneska nemame dobre vztahy…
Mám babičku a rozčilujou mě její řeči pak mám celý den zkaženou náladu ještě s ní bydlím.
před její rodinou moc nemluvím protože mě pomlouvají jinak s přáteli a cizími se bavím normálně a ona že bych nemohla dělat s lidmi třeba servírku takže nemůžu dělat ani co chci 
Má zastaralé kecy a furt něco vždycky si najde kritiku.. dokonce když přijede návštěva říká mě jméno například - Anna a v soukromí Anička
Nevím jestli to dělá kvůli tomu aby to vypadalo že mě nemá tolik ráda a že má radši ostatní úplně mě to rozčiluje a jsem z ni už fakt na nervy. Diktuje mi celý život a dělá ze mě neschopnou a že nic nedokážu. Chtěla jsem jít na brigádu oba ze ne ze to nezvládnu šla jsem tam a je to v pohodě její jiná vnučka nic nedělá a asi jsem měla zůstat doma kvůli ni