Babičky k ultrazvuku

1459
15.8.11 11:07

Babičky k ultrazvuku

Ahoj holky. Je mi to hloupé se zeptat, ale zítra mám jít na prohlídku ve 30 tt a obě babičky si moc přejí jít se mnou se podívat na ultrazvuk :-D Myslíte, že to je v pohodě, nebo že si pak z naší famílie bude doktor ťukat na čelo?

Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
kofola3
15.8.11 11:12

Moje bývalá doktorka nikoho do ordinace nepouštěla. Ani manžela na první utz.
Viděl poprvé ve 12tt na nt screeningu v prenatálním centru a pak ve 20tt v nemocnici.

Záleží jakého máš dr, některým to nevadí.

Já bych ale babičky nebrala. Možná moji mámu, ale tchyni nee.

• Citovat
  • Upravit
3400
15.8.11 11:13

Se mnou byla moje mamka (babička tedy :lol: ) a doktor úplně v pohodě a v Podolí na screeningu va 20tt se mnou seděla paní a s ní také maminka. Takže já myslím, že v pohodě.

Jediné, že u nás může jen jedna osoba jako doprovod na utz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
882

Ahoj, myslím, že dr je zvyklý na leda co. 8-o Záleží na tobě, jestli ti to neva a nebude ti to nepříjemné, tak proč ne. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365

Každý si ťuká na hlavu z něčeho jiného, to bych asi neřešila. Otázka je jak velkou má tvůj dr. ordinaci, abyste se tam všichni vešli..většinou se počítá s přítomností jedné osoby, takže pokud jde ještě i tatínek od mimča mohl by být problém spíš s prostorem…jinak myslím, že dr. to bude srdečně jedno :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1459
15.8.11 11:17

Ordinaci má poměrně velikou, tatínek se nepřidá, bude v práci.. :think: ale díky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
15.8.11 11:18
Motýlková píše:
Ordinaci má poměrně velikou, tatínek se nepřidá, bude v práci.. :think: ale díky :wink:

Ono je to spíš na tobě a tvém pocitu. Doktor si myslím dvě osoby (tedy jakoby jednu navíc) přežije.

• Citovat
  • Upravit
3803
15.8.11 11:19

Já když nemám hlídání tak jde se mnou naše dcera :-) A to je potom teprve legrace. Na všechno se ptá a tuhle jí měla doktorka i na klíně a všechno ukazovala.
U ní byla na 20tt na ultrazvuku tchýně a už se mě ptala jestli by mohla i těď. Nemám s tím problém a pro ně je to zářitek. Jejich generace tohle moc nezná :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
15.8.11 11:19

no jestli je tam opravdu obě chceš, tak bych asi zavolala dopředu do ordinace a domluvila se, jestli nebude problém. Protože když už byste seděly v čekárně a dr. pak řekl, že toleruje jako doprovod jen jednu osobu, tak by to té, co by zůstala venku mohlo být dost líto :think:

přeju pěkné zážitky z UZ :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1459
15.8.11 11:20

Máme super vztah, takže mě to určitě nevadí:) Děkuju lokofa :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15924
15.8.11 11:26

Blbe neblbe, tenhle tyden jdu na utz ve 31. tt a jde se mnou mamina, jen at se koukne na vnucku :) tatinek nemuze,ale kdyby mohl,tak by sel samozrejme on :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1459
15.8.11 11:31
alchien píše:
Blbe neblbe, tenhle tyden jdu na utz ve 31. tt a jde se mnou mamina, jen at se koukne na vnucku :) tatinek nemuze,ale kdyby mohl,tak by sel samozrejme on :palec:
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5601
15.8.11 11:33

Ahoj, se mnou byla v druhém těhotenství taky moje mamka, byl to pro ni úžasný zážitek. Dr. byl v pohodě, myslím, že jsem rozhodně nebyla první ani poslední. Ale taky bych radila nejdřív zavolat, jestli nebude problém. Pro jednu z babiček by to třeba mohlo být zklamání ( i když osobně si myslím, že když už tam budou obě, dr. je neodmítne) :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102697
15.8.11 11:47

Nebude, jsou zvyklí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
15.8.11 11:47

já mělA na ultrazvuku taky obe moje babicky :-) a Mudra byla v pohode :palec: