Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky…
podle PM bych měla být 8+1, ale dr mi v 7 týdnu, řekl že vypadám na 4týden a že je vše ok, že se vše vavíjí jak má… 26.7. jsem byla poprvé u dr a viděla jen tečku, prý jen proto že ji vidět chce… 8.8 kdy jsem měla gestační váček 14mm, 12.8(v pátek) jsem byla na pohotovosti, protože jsem týden zvracela a nemohla jíst.. dělali ultrazvuk a tam mi dr řekla že je gestační váček 20mm, a že by tam už mělo něco být, že mi dá šanci 2 dni a pak na revizi… to je zítra.. vzaly mi krev, kvůli hcg, a ke své dr jdu až 22.8 protože má ted dovolenou… hrozně se tam bojím zítra jít… co na to říkáte? Přemýšlím, že tam nepůjdu, že počkám na svou doktorku.. ale zase to hcg, mi vrtá hlavou..
Já bych na kontrolu šla a nečekala až do 22.08. Přeju hodně štěstí ať to dobře dopadne. ![]()
Ahoj, já bych počkala na svoji dr. To bude dobrý, uvidíš. Držím palce ![]()
Já bych tam šla ale kdyby mě poslali na revizi počkala byhc ještě na svou dr.Držím palečky
Šla bych, podle hcg bych se rozhodla. Nejspíš bych revizi ještě odmítla. A počkala na další odběr hcg a jeho hodnoty.
Děkuju, tak jo půjdu tam.. ale stejně počkám na dr s tou revizí…
Ahojky,,také čekám na ortel.V pátek jsem byla na kontrole,jsem 6+3tt,ale dr. Mi řekl,že vidí jen prázdný gestační váček 12mm-a kdyz to hodně přiblížil,tak videl nejasné kontury žloutkového váčků a řekl,že je to neprosperující těhu a že hned doporučuje revizi.Odmítla jsem,že přijdu až ve středu,ale rovnou asi malá no-ted mi z toho uz začíná hrabat a nemůžu vydržet to čekání.
smiley1 píše:
Ahojky,,také čekám na ortel.V pátek jsem byla na kontrole,jsem 6+3tt,ale dr. Mi řekl,že vidí jen prázdný gestační váček 12mm-a kdyz to hodně přiblížil,tak videl nejasné kontury žloutkového váčků a řekl,že je to neprosperující těhu a že hned doporučuje revizi.Odmítla jsem,že přijdu až ve středu,ale rovnou asi malá no-ted mi z toho uz začíná hrabat a nemůžu vydržet to čekání.
Tak to jsme na tom úplně stejně. Také se hrozně bojím,nechci jít na revizi.Strašně jsme se na mimi těšili ..Držím palce a dej vědět,jak jsi dopadla…
smiley1 píše:
Tak to jsme na tom úplně stejně. Také se hrozně bojím,nechci jít na revizi.Strašně jsme se na mimi těšili ..Držím palce a dej vědět,jak jsi dopadla…
Crystal87 píše:
Já bych tam šla ale kdyby mě poslali na revizi počkala byhc ještě na svou dr.Držím palečky
Udelala bych to presne takhle. Drzim palce.
Tak mě dr hned řekl, že půjdu na revizi, protože tam roste jen gestační váček, velikostně odpovídá 8mi týdnům (ale roste..) poslal mě k druhému dr… ten mi řekl, že bereme krev na další měření hcg a že počkáme do čtvrtka, kdy mi udělá znovu ultrazvuk a znovu veme krev na hcg a pokud to bude špatné tak jdu ráno v pátek na revizi. řekla jsem mu, tak že ještě je nějaká naděje? a on říká samozřejmě, pokud ta naděje je, tak se do ničeho nepouštíme… i když já si myslím, že naděje na to, že tam mám už gestační váček přez 2cm je asi sakra zárak co??
Na revizi nemusis jit. Uz jse psala, ze si klidne pockej treba mesic, dokud si nebudes jista. Kdyz ti zustane pludek v deloze tak s eti nic stat nemuze, jedine, ze by odesel sam. Takze drzim pesti a pockej na svoji MUDr.
Eleanora1988 píše:
Tak mě dr hned řekl, že půjdu na revizi, protože tam roste jen gestační váček, velikostně odpovídá 8mi týdnům (ale roste..) poslal mě k druhému dr… ten mi řekl, že bereme krev na další měření hcg a že počkáme do čtvrtka, kdy mi udělá znovu ultrazvuk a znovu veme krev na hcg a pokud to bude špatné tak jdu ráno v pátek na revizi. řekla jsem mu, tak že ještě je nějaká naděje? a on říká samozřejmě, pokud ta naděje je, tak se do ničeho nepouštíme… i když já si myslím, že naděje na to, že tam mám už gestační váček přez 2cm je asi sakra zárak co??
Aha uz jsi psala, ze jsi byla, pardon.
Vydrz prtka, vydrz
. Ne vazne bych si pockala, pokud bys sla na revizi stale bys premyslela, jestli tam nebyl nahodou pludek, kterej je v poradku. Oni te k revizi ani nutit nemuzou. Porad drzim pesti. ![]()
Weru píše:Eleanora1988 píše:Aha uz jsi psala, ze jsi byla, pardon.
Vydrz prtka, vydrz. Ne vazne bych si pockala, pokud bys sla na revizi stale bys premyslela, jestli tam nebyl nahodou pludek, kterej je v poradku. Oni te k revizi ani nutit nemuzou. Porad drzim pesti.