Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Podle vsech babskych rad vc toho cinskeho kalendare jsem mela porodit kluka. Mame holku. Nechali jsme si to jako prekvapko na porodni sal a bylo to bozi.
Ne, většinou sem to měla naopak, případně u dcery i syna sem měla ty příznaky stejné. Podle těch babskych rad a čínského kalendáře by měl být minimálně prostřední syn holka ![]()
Ne, podle báňských rad jsem dvakrát čekala kluka a mám dvě dcery ![]()
Podle všech možných i nemožných rad (pleť, tvar břicha, chutě, vlasy, stáří krve, čínský kalendář atd atd..měla mít poprvé kluka a podruhé holku..no a je to přesně naopak ![]()
Podle čeho mi to teda sedí je hladina volného betahcg při odběrech v prvním scr. 11tt tam když je to pod 50 tak je to kluk a nad 50 holka…jak jsem se nedávno dozvěděla..ale kdo ví jestli to tak opravdu je
![]()
Příspěvek upraven 28.08.22 v 11:43
U obou dětí jsem dala na svůj instinkt…prostě jsem věděla co to bude ![]()
Nám to vyšlo přesně podle tabulek krve, musela bych dohledat, myslím, že jsem tam zadala datum narození nás rodičů a vyšla přesně holka a pak přesně kluk
![]()
Ja prave teď počítám tabulky krve a u me i sourozenců to vyšlo, synovec i neteř taky…zatím to opravdu vypada přesně 🤭
Holka zcela bez nevolností, krásná pleť aj vlasy, břicho kulaté a šlo více do boků, vysoko. Jedla jsem nektarinky, jogurty a sladké koláčky. Kluk s velkýma nevolnostma, pleť aj vlasy škaredý. Břicho spíš do špice, hodně dole a velké. Chutě později masové, jedno období šílení po utopencích 🤭
Kamarádky babička drží nad dlaní těhotné řetízek s přívěskem a podle toho jak se točí pozná pohlaví miminka. Nechápu, ale u všech to vyšlo správně. Možná náhoda.
Zdravím, jsem ve 21tt, v pondělí bych se měla dozvědět pohlaví miminka. Vím, že babské rady nejsou nikdy 100% a že s jistotou budu vědět pohlaví až na porodním sále. Ale jen tak pro zábavu…vyšlo někomu pohlaví miminka podle nějaké babské rady? ( chuť na sladké, pleť, bříško dole/nahoře) děkuji