Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Krásnou sobotu Všem…
Holky jdu s dotazem.
Syn dnes 6 týdnů kope někdy jen 1 nozickou. Včera to byla levá dnes sem si všimla, že dominuje práva.
Ne že by to dělal furt.Kope oběma střídavě, ale někdy převládá že kope jen jednou..dělali to taky Vaše dětičky? Děkuji. Prilozim video pokud pujde.
Tak video nejde tak nic.🙂
Ale víte jak to myslím..😉
Ted je v postýlce a kope oběma.. ![]()
Ahoj, vím co myslis…Jo dcera to dělala…celkové hodně kopala nohama už od narození…obzvlášť když zjistila že díky tomu se s ní houpe autosedačka nebo lehátko…vetsinou začínala pravou a po chvíli přidala i levou…dělala to pak i ve vaně když už seděla… Zase většinou napřed pravou pak přidala levou..je jí rok…je zdravá…plazila se i lezla symetricky…nepreferovala při otáčení žádnou stranu…vše vpohode ![]()
No Šimon ten když kope jen tou jednou nozickou tak ta druhá se ani nehne.Jak kdyby startoval motorku.
Proste jede jen ta jedna a druhá je v klidu.Bud jedna nebo druhá…
Ale oběma to dělá taky…Tak si mě uklidnila…
Ze to nic není.. Trochu mi to vyděsilo…Pac to začal dělat až teď.. mNebo spíš ted jsem si toho všimla.
![]()
Vnuk to dělal taky, někdy ta jedna nožka jen tak ležela. Příště to bylo opačně.
@Tereza2609 je malinkej..nejspíš zrovna objevil že má nožičky a vědomě s nima může hýbat tak zkoumá co to udělá když zahybe tou nebo tou… ![]()
@lucad77 Jj někdy kope jen levou práva leží a treba bud ještě ten den a nebo další den kope Orava a levá lezi..A mezitím jede i oběma najednou… ![]()
Proste chvíli jede jen levá a prava se ani nehne pak třeba obě…A treba další den nebo i ten stejný den ale dyl jede zase jen prava a levá leží…A nebo jedou obě. ![]()