Babské rady proti přenášení - blbost

7.9.21 10:46

Babské rady proti přenášení - blbost

Tak název už všemu napovídá…
Co tak čtu, tak je to prostě tak že až se miminku bude chtít na svět tak půjde a je jedno jestli člověk cokoli zkouší ( teplá vana, atd. )
No minulý týden jsem byla na kontrole u své lékařky a ta mi řekla že za týden mohu začít zkoušet právě ty babské rady ( to budu 38tt 8o )…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8-D
687
7.9.21 10:52

Já babské rady s příchodem termínu zkoušela snad všechny. Výsledek? Třikrát jsem přenášela :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1540
7.9.21 10:55

My zkoušeli jen večerní sex a do rána byla malá na světě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4906
7.9.21 10:58

Babské rady mohou pomoci, když už je miminko a tělo na porod připravené. Pokud není, nehne s ním ani absolutně nebabský hamilton nebo vyvolávačka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2033
7.9.21 11:07

U druhého dlouhataaanska procházka a večer bylinný dryak a druhy den 40 +3 se dítě narodilo. Ale možná to byla náhoda :nevim: jo a nejvíc pomůže naplánování indukce, to mi pomohlo u obou dětí, první šla dva dny před, druhá den před indukcí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1735
7.9.21 11:20

@Daniela.Novohradska Vyzkoušela jsem snad všechno a nic nezabralo. :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K92
2036
7.9.21 11:38

Já doporučuji bylinnou nápařku. Použila jsem ji asi 3×, po třetím použití začala odcházet hlenová září a a další den se začal spouštět porod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1339
7.9.21 11:52

Ja jsem to brala obecně tak, ze jsem se i ke konci těhotenství snažila byt aktivní, nejen ležet a poflakovat se :D Proste se hýbat. No a den před druhým porodem, protože už mě to fakt nebavilo, bylo strašně horký léto ten rok a ja rodila koncem srpna, jsme vyrazili rychlou chůzí na celkem vysoký kopec :D Zabralo to, druhy den se rozjel porod ;)
Ja teda oba měla 38+ Nějaký dny, takže o přenášení nemůže byt řeč.
Když budeš zkoušet nejaky ty,,babsky rady” v rozumný míře po 38tt, tak si myslím ze nic spatnyho se stát nemůže. Proste to bud popozeneš nebo ne ;)
Preju rychlý porod a zdravý miminko :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11847
7.9.21 11:52

Já měla naplánovaného císaře..tyden před -pondeli-sem tak různě pobíhala po obchodech, večer byl sex..ráno několik hodin bolesti..jeli sme.. Otevřela na 1 a půl prstu..pak se to ale zastavilo..druhý den-streda- mě pustili..večer sex.. čtvrtek různé domácí práce večer opět sex (sme si chtěli ještě užít než bude sestinedeli :mrgreen: ) v pátek sem vyprala 3 pračky prádla (no dobře prala pračka a sušička ale musela sem to do prádelny donest :D ) pak sem jela za mužem na byt kde finišovaly rekonstrukční práce (sestavovali nábytek a chtěli vědět jak ho budu chtít mít) a právě tam když sem seděla na (fungl novém) gauči mi praskla voda.. :lol: :lol:
Tak nevím co z toho mělo nejvetsi vliv. Jestli to pobýhání, sex nebo nervozita z porodu :nevim: V den porodu jsem byla 38+3 a termín na porod císařem sem měla za pár dní (na další týden na úterý) kdy bych byla 39+0… V každým případě si malá vybrala datum který se jí prostě asi líbilo..na den narozenin svých praprastrycku :lol: a v den kdy sem měla původně rodit si nás hrdý taťka odvezl domů :)

Každopádně když se budeš hýbat a něco dělat je podle mě pravděpodobnější že to uspisis než když se budeš válet..ale hodně záleží i na tom jestli už je tělo nachystané a miminko připravené..

jo a ještě sem si každý den dávala hodně teplou sprchu…ale ne že bych chtěla něco uspíšit..dělala sem to celé těhotenství..pomáhalo mi to na bolavá záda a téměř nesnesitelne noční svědění kůže…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
7.9.21 12:39

Z babskych rad, nepomohlo nic (sex, červené víno, svižná chůze do kopce, schodů, ananas, lékořice,…) Obě děti se narodili 10 dnů po termínu, až po hamiltnove hmatu a asi i kvůli stresu z toho, že bych měla nastoupit na vyvolávání - pokaždé přesně den před nástupem:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2031
7.9.21 12:43

Tak třeba sex není vůbec babská rada. Je prokázané, že sperma obsahuje trochu látek, které se používají i na vyvolání porodu. Tudíž bych se sexu vůbec nebránila. To samé nějaká stimulace bradavek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2031
7.9.21 12:51

Jinak já se narodila tři týdny po termínu. Syn asi týden po termínu, dcera deset dní po termínu :D Já jsem docela ráda, že to stihli bez vyvolávání, vzhledem k mým genům :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2377
7.9.21 13:45

Ono těžko říct, jestli pomohla fakt ta babská rada a nebo by se ten porod rozjel sám a byla to náhoda. U mě teda nefungovalo nic, mohla jsem se na hlavu stavět a stejně se narodil 10 dní po termínu. Byly pařáky a já myslela, že umřu, takže jsem vyzkoušela opravdu všechno (fyzickou aktivitu, sex, akupunkturu, víno, vanu…), zabral až Hamilton. Každopádně po 38. týdnu je mimčo donošené, takže ničemu neuškodí, když se ho pokusíš popohnat. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí