Kočárek Baby boom

Napsat příspěvek
Velikost písma:
59391
30.1.12 13:41
mikitaa píše:
Markéta80 píše:
a co tento http://www.slunatko.cz/detail.php?… ten mam taky ve výběru.
heh mas podobnej vkus jako ja…tenhle je uplne uzasnej…ale vyrobce udava vahu 18kg a to uz mi prijde moc…tech 15 je jeste ok…to ma nakonec i origos mutsyna. aaale jestli to mas jako ja…tak vse ustoupi krase :mrgreen: a pockej az narazis na Traxx Marlin nebo traxx jaguar :mrgreen:

ty neznam :lol: , musim kouknout :lol: :lol: . Já právě koukam i na tu cenu a můžu dát max kolem 6000 :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
30.1.12 15:50
Markéta80 píše:
mikitaa píše:
Markéta80 píše:
a co tento http://www.slunatko.cz/detail.php?… ten mam taky ve výběru.
heh mas podobnej vkus jako ja…tenhle je uplne uzasnej…ale vyrobce udava vahu 18kg a to uz mi prijde moc…tech 15 je jeste ok…to ma nakonec i origos mutsyna. aaale jestli to mas jako ja…tak vse ustoupi krase :mrgreen: a pockej az narazis na Traxx Marlin nebo traxx jaguar :mrgreen:
ty neznam :lol: , musim kouknout :lol: :lol: . Já právě koukam i na tu cenu a můžu dát max kolem 6000 :?

Jdi do jetyho znackovyho. Osvedceny znacky mi v pohode odvozily tri deti a jeste to strelim ;) Nikdy zadna reklamace… (Inglesina, Phil&Teds, Peg Perego-golfky jen dve deti, zato jako jsou novy ;) ) Ja bych do levnejsi napodobeniny nesla, zvlast pokud neni moznost si to nekde osahat a project, to ani nevis, jak se to chova, jakou to ma stabilitu, jak se s tim zataci a pod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59391
30.1.12 16:55

No právě toho se bojim že když to nikdo nezná tak jaký to bude mít jízdní vlastnosti :? . Já právě řekla že jestli jetej tak jedině od nás abych to omrkla a tam jsme max objevila X landera a ten je prý taky těžkej a korba mini, ale do dubna je čas a třeba objevim něco lepšího :lol:. Inglesinu jsme měli golfky a ty byly super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
30.1.12 17:26
Markéta80 píše:
No právě toho se bojim že když to nikdo nezná tak jaký to bude mít jízdní vlastnosti :? . Já právě řekla že jestli jetej tak jedině od nás abych to omrkla a tam jsme max objevila X landera a ten je prý taky těžkej a korba mini, ale do dubna je čas a třeba objevim něco lepšího :lol:. Inglesinu jsme měli golfky a ty byly super :palec:

Jj, ja mela Magnum, hlubokac a Zippky taky, nez nam je odrovnali na letistich. A co zkusit inzeraty? Treba na MMB…nevim odkud jsi, ale treba bys narazila na neco pobliz, co bys mohla ject ocihnout :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
30.1.12 17:28

A az ted koukam na metriky :mrgreen: Ty po detech uz nic nemas? Ani po dvouletakovi? Ja mam porad vsechny :mrgreen: I Magnuma v predsini :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucaaaa
9.3.12 14:53

....

já mám tento kočár a jsem s ním spokojená..momentálně ho prodávám kdyby měl někdo zájem:-)

• Citovat
  • Upravit
59391
9.3.12 16:43
asha píše:
A az ted koukam na metriky :mrgreen: Ty po detech uz nic nemas? Ani po dvouletakovi? Ja mam porad vsechny :mrgreen: I Magnuma v predsini :mrgreen:

až ted koukam na dotaz :lol: :lol: . Ne ani po menšim, on nesnesl kočár tak jsme ho prodala protože jsme nutně potřebovala nové golfky :mrgreen: :mrgreen: . takže jsem prodala po tomíkovi a ještě golfky a pak si koupila nové golfky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí