Kočárek Baby boom

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
59340
30.1.12 10:58

baby boom

Máte někdo tento kočárek http://www.maminka9.cz/…rek-CR-V-Bab… ? Jak jste s nim spokojený :think: . Celkem se mě líbí a našla jsem i za lepší cenu . Budu ráda za všechny zkušenosti abych věděla jestli do něj jít nebo raději hledat jiný A ještě jak vypadají barvy v reálu, mě by se asi nejvíc libila tahle http://www.babyworld.shoptet.cz/…taskou-hnedy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9454
30.1.12 11:01

no je to polska napodobenina kocaru mutsy…vypada pekne (verna kopie :mrgreen: ) ale hodne bych se bala te „noname“ autosedacky bez testu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
30.1.12 11:04

Ma pomerne malou korbu…76cm. Ja mela 84 a bylo to tak akorat, pod 80 bych se bala, ze budu muset vozit dite ve sportaku dlouho predtim, nez si sedne :think:
A ted koukam na vahu…15,5 kilo hlubokac jeste mozna ujde, ale 16,5 kg sportak?
Autosedacku bych nebrala, jednak bez testu a jednak nevydrzi moc dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
30.1.12 11:11

Vypada to , ze soudruzi z Polska obslehli kocarek Mutsy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
30.1.12 11:21

Mně by nevyhovoval, je těžký a nemá otočná kola.
Autosedačku raději nějakou ověřenou, která prošla testy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
30.1.12 11:28
Gladys píše:
Mně by nevyhovoval, je těžký a nemá otočná kola.
Autosedačku raději nějakou ověřenou, která prošla testy.

on ma otaceci napravu…coz je super vec do terenu…otocna predni kola jsou v terenu naprd…

jako ja bych do nej klidne sla…korba mi neprijde zas tak mala…stejne chcou prcci videt brzo..moje dite bylo ve sportaku uz na konci 4 mesice…ale to uz zalezi na tobe...... jen bych koupila jinou autosedacku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59340
30.1.12 11:39

Tak autosedačku brát nebudu. jde mě spíš o sporták a hlubokej jestli vzít tenhle, našla jsme za 5400 :lol: nebo jetej Xlander. tam se bojim jen záruky :? Druhý syn právě kočárku jen řval takže jsme ještě kupovali nosítko :lol: :lol: a miminko se má narodit v červnu tak počítam že v zimě už by stejně šlo do sportáku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
30.1.12 11:49

Ja bych do nej nesla… uz jenom pro tu silenou vahu. K tomu pripocti 12 kilo ditete, pokud s tim nebudes jezdit jen po rovinach po asfaltu, tak se docela nadres. Do MHD uz je to vubec chutovka. Proslo mi rukama dost kocaru, takze odhaduju, ze jako hlubokac nic moc, dite tam bude brzo narvany, a jako sportak je to tezky az hruza. :nevim: Ale fakt zalezi na terenu a na pozadavcich, ja jsem celkem narocna :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59340
30.1.12 12:00

No jsem z města :lol: :lol: ale takovej Xlander XA je taky těžkej ne :think: . Já potřebuju kočár tak na rok, pak stejně přejde do kvalitních golfek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2926
30.1.12 12:05

Pokud se ti tento líbí, tak místo jetýho X-landera bych koupila jetej Mutsy, je prakticky nezničitelnej a máš jistotu, že se ti nikde nerozsype jako tato polská napodobenina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21470
30.1.12 12:56

souhlasím s Loll. a navíc na Mutsy dáš s pomocí adaptérů autosedačku Maxi cossi, která vyhrává testy bezpečnosti.
kočárek vypadá výborně. ale do města by mě ještě odrazovala ta hmotnost… ale i originál Mutsy je dost těžký…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59340
30.1.12 13:04

a co tento http://www.slunatko.cz/detail.php?… ten mam taky ve výběru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
30.1.12 13:10

Aha, s tou nápravou jsem to nevěděla, tak aspoň že tak, nedokážu si představit tak těžkej kočár řídit s pevnými koly.
Ale ta váha je zkrátka moc, i ten ABC mi přijde těžký a korba u ABC má 73cm, to je fakt malinkatý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
30.1.12 13:26
Markéta80 píše:

Tezky a malinky. Pocitej na sportak max. vahu 12 kg, jsou teda i tezsi a nejsou spatny, ale dneska uz sezenes lehci a kvalitni. A korba je moc mala. Dite muze mit 70cm v pul roce a jeste nemusi byt pripraveny celit svetu celem :lol: Pokud by slo do sportaku brzo, je urcite dobry, pokud ho muzes mit celem k sobe.
A mmch. dite nemuzes mit v kocaru nacpany, musi mit trochu odstup, takze tahle korba je tak do tri mesicu plus minus :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
30.1.12 13:36
Markéta80 píše:

heh mas podobnej vkus jako ja…tenhle je uplne uzasnej…ale vyrobce udava vahu 18kg a to uz mi prijde moc…tech 15 je jeste ok…to ma nakonec i origos mutsyna. aaale jestli to mas jako ja…tak vse ustoupi krase :mrgreen: a pockej az narazis na Traxx Marlin nebo traxx jaguar :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí