Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Dobre rano maminy..neměli jste problém taky s tím? Včera jsem začala dávat moji Sofince (je ji mesic ) kapky baby calm ale asi josu na ni moc mentolove ji to nechutná a hned je zvrací…vím že se dají třeba do mléka ale já kojim… takže nevím co s tím
Tak třeba nakapat na prso tak aby to vypila, nebo odstriknout mlicko nakapat do něj kapky a dat vypít z flasky tu trosku 😊
Taky bych ji zkusila dat jinou značku, však jich jsou mraky a každému ditku vyhovuje něco jinýho ![]()
Nechcete dávat biogaia jsou to laktobacyli přírodní a nemůžu si je vynachválit po těch strasnych kolikach co měl syn nepomohli mu žádné kapičky ať už infacol a další jen tyhlety nemají žádnou chuť jsou sice dražší vyjdou kolem 500kc ale máte je na celý měsíc denně se dávají 5 kapec a do 2 tydnu bolesti bříška uplne odezní, 👍
@15Amy mame bio gaia a do teď jsme dali i espumisan ale sem říkala že možná baby calm bude lepsi ten espumisan nic moc… ale bohužel no ji to nechutná zaskoči ji po tom až ji musím plácat po zádičkách…
Aha tak ji ho nedavej, když to tak špatně snáší a, jak dlouho davas biogaju trvá asi 2 až 3 týdny než zaberou nám zabrali kolem 2 týdne
@Lori99 ještě je brzo počkejte ten jeden týden to začne působit můj měl strašně kolíky my nechodili do 3 měsíců ven pořád rval a kroutil se kopal a pak jak utne už se to mnohem lepsilo ![]()
Určitě každé dítě je jiné ale i recenze na biogagu sou dobře právě 😊
@15Amy doufam ze u nas to též zabere… ať konečně spíme.. ona se pořád krouti.. nemůže ani spinkat ![]()
@Lori99 ja ví mco je to za stres sem brečela celou dobu s ním ![]()
A uz sem se dopředu hrozila 7 hodiny večer měli jsme to každý den ve stejnou dob7 i někdy odpoledne pak třeba dva dny prorval a potom zase dva dny dohanel spánek
@Lori99 ano, zkoušeli jsme espumisan - nic, sab simplex - má stejnou účinnou látku, ten jí aspoň chutnal. Ale ač jsem kapala i v noci před kojením, tak žádný efekt. Naší malé pomohl právě baby calm. Ale ne moc významně, prostě z toho musela vyrůst (jak se začala víc hýbat). A ano, pomohlo dát spát na bříško…
@ctenarkaaa přesně tak nás maly trpěl hodně a pomohla až biogaia jinak spani na bříšku mu zůstalo do ted a mame už rok 😊na bříšku spal asi už od 5teho dne☺️️😁