Miminko nespinká

69
25.8.20 18:57

Miminko nespinka

Dobry den maminy pomoc uz jsem tau unavena d de nevim jak dal mám 3 týdenní miminko a vůbec mi nespí.. třeba teď od 12:30 nespala a je 19:00 je to normální a v noci vzdává každý 30 min.. max spí hodinu… nějak moc nebreci ale prostě chce j3nom na ruku když ji nechám v postýlce tak plaka… co mám delat..?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
mackA159
25.8.20 19:01

Mít ji u sebe, chce být stebou.

• Citovat
  • Upravit
1378
25.8.20 19:12

Zkusila bych šátek. Chce být u Tebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
626
25.8.20 19:17

To není nic divného, prostě jí chybíš. Vem si, jak dlouho si jí nosila pod srdcem, pořád byla s tebou, kam ses jen hnula a najednou leží v postýlce sama. Víš co pomáhalo malému? Stáhnout do vánočky plenou, nebo do zavinovačky, aby necítil kolem sebe prázdný prostor a připadal si jako v bříšku. Nejlépe jí bude u tebe, ale je mi jasné, že pořád se to také nedá! Malý se v noci také často budil, ale v rozmezí 2,3 hodin, pak se začnou intervaly prodlužovat a nakonec ti bude spinkat céélou noc, zatím vydrž :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2424
25.8.20 19:22

Zavinuti dělá fakt zázraky, zkus to a uvidíš, že to bude lepší ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1087
25.8.20 19:27

A nema hlad?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
25.8.20 19:34

@Lori99 je to mrne.. Pres den nos v šátku, v noci ji dej např tvoje tričko.. Uciti tvou vůní, bude klidnější..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
25.8.20 19:41

Vem si ji do postele, mas kontaktni dite, jak bude dal od tebe, bude te porad hledat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5088
25.8.20 19:46

Taky muzu jen doporucit zavinuti.. Malá mi tak spala do 4 mesicu.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
626
25.8.20 20:18
@Mauša5218 píše:
To není nic divného, prostě jí chybíš. Vem si, jak dlouho si jí nosila pod srdcem, pořád byla s tebou, kam ses jen hnula a najednou leží v postýlce sama. Víš co pomáhalo malému? Stáhnout do vánočky plenou, nebo do zavinovačky, aby necítil kolem sebe prázdný prostor a připadal si jako v bříšku. Nejlépe jí bude u tebe, ale je mi jasné, že pořád se to také nedá! Malý se v noci také často budil, ale v rozmezí 2,3 hodin, pak se začnou intervaly prodlužovat a nakonec ti bude spinkat céélou noc, zatím vydrž :hug:

Ještě chci dodat, že se budil hlady(většinou), já se nabouchala každé 2,3 hoďky taky :roll: No jo no, váha se mi srovnala, až když mrně začalo běhat. Díky bohu, že to jejich noční buzení brzy odezní, jinak bych se nevešla do futer :mrgreen: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
25.8.20 20:22

Šátek, nebo zavinout. Případně být s ni v posteli. Chce být s tebou, neumí být sama, vždyť je to miminko který bylo 9 měsíců s tebou. Přečti si něco o 4 trimestru. Se všemu svými miminy jsem ležela v posteli jak jen to šlo a resty dělala když jsem věděla je budou mít ten dlouhý spánek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2217
25.8.20 21:38

U nás bylo to samé jak měla měsíc a trvalo to měsíc a půl..(ale byla narozena ve 35+5)
Vůbec přes den nespala.. v noci krásně ale přes den vůbec.. už jsem nevěděla co s ní 8o a pak to najednou přešlo a spinka 3× denně někdy i víc… spinka třeba 30-60 minut ale to stačí :) u nás to chtělo čas :srdce: určitě se to u vás spraví :) děti mají různé období.. toho ještě bude.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
910
25.8.20 21:43

Ano, normální, závidím těm, kterým děti jako novorozenci krásně spí. Já to nezažila, do 7-8 měsíců byl přes den výkon, když spal přes den třeba víc jak 30 minut. Noční spánek se srovnal trochu dřív, ten denní až někdy v těch 8 měsících, to pak dal třeba 2× denně hodinu a půl a mně začal veget… vydržet a buď ráda, že aspoň tak nepláče, pokud ti to nevadí, tak jí tu blízkost dopřej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
25.8.20 21:50

Ano můj maly, měl těžké kolíky a nespal třeba 12h a pak dva dny to dospaval v kočárku být nechtěl plakal, ja nestíhala absolutně ani vyčistit zuby byl naučneny spinkat na bříšku skoro od prvního týdne tak jsme pořídili satek a něj věc na světě spinka snad do 5min krásně takže asi do těch 5mesicu se jen nosil 😊neváhala bych.. Díky satku jsem se mohla aspoň najist malá tě potřebuje cítit a poslouchat tvé srdíčko malymu pomáhal bily šum :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí