Miminko je po očkování plačtivé

806
24.8.20 21:43

Miminko je po očkování plačtivé

Ahoj, dnes jsem byla poprvé s dcerou ( 2mesice) na očkování, trvalo dlouho než jsem jí uklidnila, poté jsem jí ještě musela zavést čípek což se jí též nelíbilo, a celý den nespala a jen chtěla abych jí měla na rukou jinak začala zoufale brečet, horečky nemá. Je to normální? Že to snáší tak špatně?? Teď konečně usnula, ale musím ležet u ní jinak pozná, že jsem pryč a začne plakat :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
24.8.20 21:50

Ahoj, byli jsme na ockovani pred mesicem a musim rict, ze od te doby dcerka porad jen place, kdyz ji polozim je to des. Nechapu, proc to tak ma, zitra jdeme k doktorce, snad to bude ok :think:

• Citovat
  • Upravit
mackA159
24.8.20 21:54

Je to normalni.

• Citovat
  • Upravit
806
24.8.20 22:02
@Anonymní píše:
Ahoj, byli jsme na ockovani pred mesicem a musim rict, ze od te doby dcerka porad jen place, kdyz ji polozim je to des. Nechapu, proc to tak ma, zitra jdeme k doktorce, snad to bude ok :think:

Ty jo… Mazec, já si ji musela dát na sebe spát jinak pořád brečí, ani jsem nedokázala uklidit jen jsem vyprala a vyžehlila s tím že seděla v houpacím kresilku a dívala se na mě. Sotva jí chci položit do postýlky začne kňourat😥a mě to je líto, tak nosím a uklidnuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85409
24.8.20 22:17

@Hiavnaan tak pokud nema horecky, je to jeste dobre. A aby usnula v noci. Moje dite oci nezavrelo 5 dni v kuse :( lezela a zirala do stropu, unavena znicena, ani na to nechci vzpominat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
626
24.8.20 22:21

To bude dobré uvidíš, můj malý když byl očkovaný, také celý den plakal a byl mrzutý, uvidíš, že se z toho vyspinká a ráno bude dobře. Čípek bych dala, ale až při teplotě, ta po očkování také není nic nenormálního.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
626
24.8.20 22:23
@Mauša5218 píše:
To bude dobré uvidíš, můj malý když byl očkovaný, také celý den plakal a byl mrzutý, uvidíš, že se z toho vyspinká a ráno bude dobře. Čípek bych dala, ale až při teplotě, ta po očkování také není nic nenormálního.

Aha, špatně jsem pochopila ten čípek, ten nejspíš nebyl v souvislosti z očkováním, promiň :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
626
24.8.20 22:24
@Mauša5218 píše:
Aha, špatně jsem pochopila ten čípek, ten nejspíš nebyl v souvislosti s očkováním, promiň :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35970
24.8.20 22:37

Je to normalni. Nedávás ji třeba spát na ten bok kde byla ockovana. Mě dcera nechtěla ani jíst když jsem si ji položila na bok kde měla pichanec. A ještě jsem se divila, že je zvláštní že nemá hlad až pak mě to došlo že ji ta strana bolela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
24.8.20 23:42
@JancaS84
@JancaS84 píše:
Je to normalni. Nedávás ji třeba spát na ten bok kde byla ockovana. Mě dcera nechtěla ani jíst když jsem si ji položila na bok kde měla pichanec. A ještě jsem se divila, že je zvláštní že nemá hlad až pak mě to došlo že ji ta strana bolela.

Ne ona spí na zádech nebo u mě na bříšku, pichanec má na stehně a jen mi vrtá hlavou, že potřebuje být u mě neustále :) ale je to sladké :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
24.8.20 23:45
@Mauša5218 píše:
Aha, špatně jsem pochopila ten čípek, ten nejspíš nebyl v souvislosti z očkováním, promiň :roll:

Je právě, doktorka mi to doporučila prý aby holka nebyla apatická nebo co. Měla jsem jí dát ještě večer jeden, ale myslím že apatická vůbec není tak nač jí trápit čípkem když jí to bolí :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
626
25.8.20 10:55

@Hiavnaan já právě dávala čípek, když začal mít večer teplotu. Ráno už bylo dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
25.8.20 11:12
@Mauša5218 píše:
@Hiavnaan já právě dávala čípek, když začal mít večer teplotu. Ráno už bylo dobře.

Ona právě teploty neměla, celou noc plakala, musela jsem jí mít na sobě aby se vyspala a doteď ji tak uspavam pak ji položím spí tak půl hodiny a začne křičet :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
626
25.8.20 11:59
@Hiavnaan píše:
Ona právě teploty neměla, celou noc plakala, musela jsem jí mít na sobě aby se vyspala a doteď ji tak uspavam pak ji položím spí tak půl hodiny a začne křičet :(

Můj malý už byl druhý den v pohodě, maličko mrzutý no. Ono se to maličké tělíčko s tím očkováním musí poprat, tak vydrž, bude líp. Hlavně že nemá teplotku.To víš, u maminky je jí nejlépe :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
25.8.20 12:37
@Mauša5218 píše:
Můj malý už byl druhý den v pohodě, maličko mrzutý no. Ono se to maličké tělíčko s tím očkováním musí poprat, tak vydrž, bude líp. Hlavně že nemá teplotku.To víš, u maminky je jí nejlépe :srdce:

Teď spí už asi hodinu sama v kuse 😀 tak snad už to bude dobré :palec: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky