Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj, v neděli mě něco štíplo asi komár nebo takové ty malinké otravné mušky, v pondělí mě to nateklo, že jsem měla nohu jako papuč. Jde mi o to že plně kojim a nevím jestli to muže nějak ublížit malému? Psala jsem dětské dr. jestli to nějak vadí, ale má momentálně dovolenou, takže odpovědi se asi nedockam ![]()
@Kristeeeen nevadí, jen máš na to alergickou reakci. Mě když šťípne muška, tak mi to vždy hrozně nateče.
@Reny28 no já taky asi budu mít na to alergii, přemýšlím že zajdu na alergo, kdyby se to stalo příště.
Prave ze mě všichni straší, že to tak nemám nechat, ze když kojim tak aby z toho nemel něco malej, tak už jsem vahala jestli s tím jet k doktorovi. Je pravda že minuly rok jsem měla to stejné, jela na pohotovost a tam mi řekli ze je to normální, proto jsem se tentokrat k doktorovi moc nehrnula, ale kvůli tomu kojení jsem měla obavy no. Tak díky za uklidnění ![]()
@Kristeeeen a co by z toho malej asi mohl mít? Je to alergická reakce a s tou nic neuděláš, já kojím a měla jsem teď ze štípanců dvakrát nateklou nohu a nenapadlo mě to nějak řešit. Před lety jsem ze štípnutí měla hrozně nateklej kotník docela dlouho, tak jsem šla pro jistotu k doktorovi a ten jen na to koukl a řekl že je to normální, oni s tím nic nenadělaj.
Do kojeni to nepujde.
Letos je ten hmyz desne agresivni, taky jsme meli nepřiměřené reakce po píchnuti.
Zkus fenystil mast, pripadne kapky, ale nevím jak a kojením, to se zeptej v lékárně ![]()
@Reny28 já bych to taky nijak neřešila, jenže okolí furt jak to mám natekly, ze v tom mám určo zánět, ze s tím mám něco dělat když kojim malého. Tak mě akorát vynervovaly, říkám no nic zeptám se aspoň tady.
@lucynka25 jojo mazu, díky ![]()