Dušení polštářkem

766
26.8.20 03:03

Dušení polštářkem miminka

Ahoj maminky, před chvílí jsem synovi 5m sundala z pusinky v postýlce polštářek. Nevím jak dlouho ho měl na obličeji, vzbudilo mě kašlání a lehký brek. Polštářek má nad sebou, není to klasický polštář, ale do hnízda on si s ním přes den hraje. Mohlo mu to něco způsobit? Teď ho mám u sebe, musela jsem ho pořádně pomazlit broučka… Na internetu jsem nic nenašla. Děkuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1818
26.8.20 04:43

Nic se mu nestalo a polštář dej pryč :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
26.8.20 05:25

Nic buď v klidu. Dcera tohle dělala z plinou. Vždycky si ji dala a hlavu, pak trasla rukama a knourala :lol: :mrgreen: přitom si ji z hlavy uměla sundat :roll: :)

• Citovat
  • Upravit
1276
26.8.20 05:50

Raději polštář oddělejte… V postýlce na večerní spaní u tak malého dítěte jsem měla jen matraci, mantinely a dítě ve spacím pytli… Žádné hračky ani polštář… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
766
26.8.20 06:54

@mamina89
Polštářek, jsem dala pryč hned v noci, když mě vzbudil. Děkuji za uklidnění :hug:
@mackA159
No on u toho spal, takže si to nesundal, jsem ho v podstatě musela,,vzbudit" aby si vzal prso.😃
@Veny89
Všechno už je pryč.. Není tam už ani plyšák :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85361
26.8.20 07:16

@Pepinka23 v klidu. A pro priste vis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1276
26.8.20 09:21

@Pepinka23 :palec: se divím, že to neříkají v porodnici… :think: nás hned varovali, že nesmí být nic zbytečného miminka… A mít pro jistotu monitor dechu… :palec: hlavně že to dobře dopadlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
766
26.8.20 09:30

@blumen
Jo už jsem v pohodě, jen mě to překvapilo, že to já sebe shodil ve spaní. Spí totiž klidně a moc se nevrti, jak ho tam večer uložím. Tak ho ráno najdu 😃
@Veny89
Asi na to není už čas :nevim: monitor dechu, máme. Jo já jsem se vzbudila, když zakašlal. Nebo plakal nevím. Vím, že on spinkal, já si ho potom vzala k sobě a pomazlila a pak asi ještě hodinu nespala a kontrolovala. 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí