Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj maminky, před chvílí jsem synovi 5m sundala z pusinky v postýlce polštářek. Nevím jak dlouho ho měl na obličeji, vzbudilo mě kašlání a lehký brek. Polštářek má nad sebou, není to klasický polštář, ale do hnízda on si s ním přes den hraje. Mohlo mu to něco způsobit? Teď ho mám u sebe, musela jsem ho pořádně pomazlit broučka… Na internetu jsem nic nenašla. Děkuji moc
Nic buď v klidu. Dcera tohle dělala z plinou. Vždycky si ji dala a hlavu, pak trasla rukama a knourala
přitom si ji z hlavy uměla sundat
![]()
Raději polštář oddělejte… V postýlce na večerní spaní u tak malého dítěte jsem měla jen matraci, mantinely a dítě ve spacím pytli… Žádné hračky ani polštář… ![]()
@mamina89
Polštářek, jsem dala pryč hned v noci, když mě vzbudil. Děkuji za uklidnění ![]()
@mackA159
No on u toho spal, takže si to nesundal, jsem ho v podstatě musela,,vzbudit" aby si vzal prso.😃
@Veny89
Všechno už je pryč.. Není tam už ani plyšák ![]()
@Pepinka23
se divím, že to neříkají v porodnici…
nás hned varovali, že nesmí být nic zbytečného miminka… A mít pro jistotu monitor dechu…
hlavně že to dobře dopadlo
@blumen
Jo už jsem v pohodě, jen mě to překvapilo, že to já sebe shodil ve spaní. Spí totiž klidně a moc se nevrti, jak ho tam večer uložím. Tak ho ráno najdu 😃
@Veny89
Asi na to není už čas
monitor dechu, máme. Jo já jsem se vzbudila, když zakašlal. Nebo plakal nevím. Vím, že on spinkal, já si ho potom vzala k sobě a pomazlila a pak asi ještě hodinu nespala a kontrolovala. 🙂