Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Koupila jsem tento kočárek již minulý rok. Mám černo šedý a nánožník je černý. Max spokojenost. Malá se narodila koncem srpna a až teď půjde do sporťáku.
Zdravim, chci si koupit kocarek baby design husky. Jen nemohu nikde najit zda jde sportak dat po i proti smeru jizdy?
Holky, já nemůžu přijít na to, jak upevnit na sporťák ten „fusak“ nebo jak se tomu říká -tomu obalu na tělo
přijde mně, že to tam jaksi nepasuje…poradíte někdo?
@burdova.simona91
Nánožník teda asi
prostě to čím se přikrývají nohy…a když jsme už u toho, dáváš malou do fusaku ještě, nebo normál kombinéza a ten nánožník a hotovo?
@mandarinkapomeranc uz ji asi 4 dny davam fusak. A ten nanozmik ma na konci nahore takovy suchy zipy, tak je uchytim za tu strechu jak se sklapi, jakoby na boku. Ted ti to nevyfotim, mala je u mamy. Tak do vecera muzu vyfotit.
@burdova.simona91
Já na to právě pořád nemůžu přijít, kam to mám těmi zipy upevnit
jsem mimoň ![]()
@burdova.simona91
Jo a to malou dáváš do toho fusaku od kočárku? Já jsem ho nezkoušela, ale mám obavy, že se náš malej do něho už nevejde ![]()
@mandarinkapomeranc ja zadnej fudak ke kocarlu nemam. Mam svuj, co jsem dostala
@burdova.simona91
Já jsem koupila kočárek a k němu byl i fusak…jinak moc díky za fotky.. ![]()
@mandarinkapomeranc jojo to.byla zimni vybava-verze. My kupovali bez toho. No neni zac jestli z toho poznas kam to uchytavam.
@burdova.simona91
ajo, tak to jo
jinak jsem to poznala…předtím jsem to dávala jaksi pořád provizorně a bylo to nakřivo…dnes jsem to už vychytala…my zatím chodíme teda bez fusaku…jen overalek, flísový overal a kombinézu + deka a ten nánožník a botičky…chodíme teda ta na 1,5 hodiny…teď se má oteplit, tak to bude lepší ![]()
@mandarinkapomeranc tak ja ji ven davam.spat,tak si rikam, ze na spanek ji to dam. A my tu meli v noci -6 a horko tu moc neni teda, tak sem ji to radsi dala no.