Baby design Husky 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14.11.16 19:51

@burdova.simona91
Tak jasný, když ti venku spí tak asi jo…my jsme tady teda neměli ještě pod nulou, takže si taky myslím, že za nás v pohodě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
10.10.17 20:00

Ahoj :-) Muzu se zeptat na polohovani sportaku? Mam tento kocarek, model 2015 a zkousela jsem ho dat uplne do rovna a neslo mi to. Holky v jine diskuzi tvrdi, ze jim model 2016 jde sklopit uplne do roviny…u 2015ky to nejde? Nebo jsem leva?:-) Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.10.17 16:34

@svntvt my teda mame kocarek od roku 2015,takze asi taky tento model a sklopit nam to jde :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
11.10.17 16:55

Tak jsem proste leva nebo co :-D Zkusim rict manzelovi :-D Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.10.17 18:39

@svntvt posli fotku jestli mas fakt stejny, radeji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
11.10.17 19:57

Posilam sice foto korbicky ale co jsem tak vypozorovala tak ty modely jde nejlepe rozlisit prave podle tasky :-D kterou co rok meni :-D A ten muj ma tady tu co se prehyba a zapina na jeden takovy magnetek… to by mela byt 2015ka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.10.17 20:08

@svntvt ano ten mame taky jen modro sedej. Je super, mame ho skoro 2 roky v provozu a teda co zaziva, tak stale drzi :-D sice hoodne brzy jsme meli sportak, pac mala byla rychla a neklidna, takze musela uz sedet. Ale teda skutecne jde polozit sportak do lehu. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
11.10.17 20:11

Tak to rada slysim, hned zitra to znova zkusim… Ja ho prave mam z druhe ruky za 5 tisic i se zimni vybavou a jako musim rict ze luxus…vsichni mi ho chvali kudy chodim :-D ten sportak se mi sice moc nelibi, pac korbicka je krasne do seda ale sportak je myslim cely cerny :-( ale holt budu si muset zvyknout, pac menit nechci (leda kdyby fakt nesel do roviny)… vyborny kocarek to je :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.10.17 09:06

@svntvt tak my mame modro sedy, takze sportak je modry se sedym vnitrkem no. My jsme naprosto spokojeny. :-) tak pak dej vedet jestli vam to jde do toho lehu, ale to preci musi ji5

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí