Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@burdova.simona91
Tak jasný, když ti venku spí tak asi jo…my jsme tady teda neměli ještě pod nulou, takže si taky myslím, že za nás v pohodě…
Ahoj
Muzu se zeptat na polohovani sportaku? Mam tento kocarek, model 2015 a zkousela jsem ho dat uplne do rovna a neslo mi to. Holky v jine diskuzi tvrdi, ze jim model 2016 jde sklopit uplne do roviny…u 2015ky to nejde? Nebo jsem leva?:-) Dekuji
@svntvt my teda mame kocarek od roku 2015,takze asi taky tento model a sklopit nam to jde ![]()
Posilam sice foto korbicky ale co jsem tak vypozorovala tak ty modely jde nejlepe rozlisit prave podle tasky
kterou co rok meni
A ten muj ma tady tu co se prehyba a zapina na jeden takovy magnetek… to by mela byt 2015ka…
@svntvt ano ten mame taky jen modro sedej. Je super, mame ho skoro 2 roky v provozu a teda co zaziva, tak stale drzi
sice hoodne brzy jsme meli sportak, pac mala byla rychla a neklidna, takze musela uz sedet. Ale teda skutecne jde polozit sportak do lehu. ![]()
Tak to rada slysim, hned zitra to znova zkusim… Ja ho prave mam z druhe ruky za 5 tisic i se zimni vybavou a jako musim rict ze luxus…vsichni mi ho chvali kudy chodim
ten sportak se mi sice moc nelibi, pac korbicka je krasne do seda ale sportak je myslim cely cerny
ale holt budu si muset zvyknout, pac menit nechci (leda kdyby fakt nesel do roviny)… vyborny kocarek to je ![]()
@svntvt tak my mame modro sedy, takze sportak je modry se sedym vnitrkem no. My jsme naprosto spokojeny.
tak pak dej vedet jestli vam to jde do toho lehu, ale to preci musi ji5